İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
İdari hakimlik mülakatı açıklandı aramızda kazananlar varsa hayırlı uğurlu olsun geleneksel duyuruyu da tekrarlayalım:) sayıştay hakimlik botaş iletişim kazananlardan feragatlerini bekliyoruz.
-
Maliye gurubunda Sayıştay'ın sınavını kazanan iki arkadaşımız. Çok sevindim hayırlı olsun. İş-kur'a feragat dilekçelerinizi yazarsanız seviniriz arkadaşlar
-
insan hakları mülakat sonucu da açıklandı bizimki kaldı, niye açıklanmıyor hala listeler neden bakanlığa gitti kurumun kendi tüzel kişiliği yok mu? of kafamda deli sorular insan hakları açıklandı demişken hem işkurda hem insan haklarında ortak listede olup insan hakları kurumunu kazananlar varsa feragat hatırlatması yapalım
-
Başka kurumların merkez uzman yardımcılıgını kazanip işkura da giren iktisatci arkadaslar feragatlerini bekliyoruz
-
@ömergunay bayramdan sonra açıklanır diyorlar hocam olagan üstü bir durum yada kabine degişikligi olmassa eger
Kaç kişi var ki başka kurumları kazanan
İsimlerini biliyormusunuz ismen ulaşsak daha etkili olur san ki .. -
@iktisat2009 11 yada 12 kişi var zaten 25 kişi girdik anlayacagın hepsi feragat ederse 10 asıl 5 yedek olacagı için herkes kazanabilecek
-
@iktisat2009 hocam gece gece heyecan yaptırdın kalp atışlarım hızlandı hadi inşallah dediğin gibi çıkar kardeşim
-
Geçmiş sınavlardan son açıklanan sayıştay hakimlik insan hakları botaş gibi sınavlara kadar buraları kazanan arkadaşlar umarım feragat vermişlerdir kuruma
-
@RootofAllEvil İnşallah hocam bizimde beklentimiz o yönde biliyorsun .
-
@RootofAllEvil ben dilekçeyle haklarımdan feragat ettim. bölüm: kamu yönetimi.
-
@mbu Allah razı olsun hocam hakkınızda hayırlısı. Yeni görevinizde ve meslek hayatınızda başarılar dilerim
-
Hocm ben şimdi aradım bi gelişme yok dediler duyum kesin mi acaba
-
@Tazmanyacanavarı kesin diye birşey yok hocam siz genel mudurluğu aramışsınızdır bakanlıkta zaten listeler bakanlık onaylıcak o aşamada şuan bakanlığı özel kalemi arayın ..
-
@iktisat2009 listelerin bakanlıkta olduğu bilgisi kesin ama değil mi? Çalışma bakanlığına gittiyse, bizim mülakatların iş müfettişliğine dönmesinden korkuyorum
-
@RootofAllEvil kesin hocam zaten bakanlık onaylıyor listeleri biliyorsunuz
-
Merhaba arkadaşlar hepimiz işsizliğin ne kadar zor olduğunu bu süreçin insanları nasıl yıprattığını biliyoruz merkez kadroları yada müfettişlikleri kazanan arkadaşlar buraya gelmeyecekse ki yüzde 99 u gelmez ferağatlerini istiyoruz düz memur , gelir uzmanı veya sgk denetmenine lafımız yok onlar tabiki yükselcek ama bazı arkadaşlar cok daha yüksek kurumları veya aynı seviye maaş özlük hakları olan kurumları kazandıkları halde ferağatlarını vermemişler ve cok degil daha 2-3 ay önce olada diger kazananlara sesleniyordu feragatları verin diye , isim isim saycam birazdan onları ve bunlar kamuya acık listeler bilinenler, bilinmeyen kaç kişi vadır acaba .
- damla gültekin ---- dguy
2.oğuzhan seymenoğlu --- dguy
3.mehmet miraç aktaş ---- dguy
4 ezgi alpay -------- dguy
5.mustafa ayata -------- dguy
6.turgay aydoğan ------- iç işleri bk iç kntlr
7.melih gündoğdu --------- iç iş bk iç kntlr - faruk itergen ------ botaş uzmanlıgı
9.şevket yılmaz --------- şayıştay - mücahit türk ---------- kdk uzmanlıgı
11.mehmet solmaz ---------- btk uzmanlığı
12.veysi yıldız ---------- bilim sanayi bk uzmanlığı - ömer faruk tek ----------- bilim sanayi bk uzmanlığı
listeler acık olmayan başka kurumları kazananlar daha fazla olabilir bunlar arkadaşlarımızın ulaşabildiği İKTİSAT bölümü için İŞKUR istihdam uzman yardımcılığı mülakatına giren arkadaşlar lütfen bu arkadaşlardan ferağatlarını bekliyoruz 1 kişinin daha fala işe girmesi anlamına geliyor belki içlerinden bazı arkadaşlar bana kızcaklar bazı arkadaşlar da ferağatlarını vercek ama + 1 kişinin hayatı kurtulacak ve bizim yerimizde olsalar onlar da aynısını yapar .. Herkese şimdiden teşekkür ederim meslek hayatlarından başarılar dilerim.
-
@iktisat2009, içinde söyledi: İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
Merhaba arkadaşlar hepimiz işsizliğin ne kadar zor olduğunu bu süreçin insanları nasıl yıprattığını biliyoruz merkez kadroları yada müfettişlikleri kazanan arkadaşlar buraya gelmeyecekse ki yüzde 99 u gelmez ferağatlerini istiyoruz düz memur , gelir uzmanı veya sgk denetmenine lafımız yok onlar tabiki yükselcek ama bazı arkadaşlar cok daha yüksek kurumları veya aynı seviye maaş özlük hakları olan kurumları kazandıkları halde ferağatlarını vermemişler ve cok degil daha 2-3 ay önce olada diger kazananlara sesleniyordu feragatları verin diye , isim isim saycam birazdan onları ve bunlar kamuya acık listeler bilinenler, bilinmeyen kaç kişi vadır acaba .
2.oğuzhan seymenoğlu --- dguy
3.mehmet miraç aktaş ---- dguy
4 ezgi alpay -------- dguy
5.mustafa ayata -------- dguy
6.turgay aydoğan ------- iç işleri bk iç kntlr
7.melih gündoğdu --------- iç iş bk iç kntlr - faruk itergen ------ botaş uzmanlıgı
9.şevket yılmaz --------- şayıştay - mücahit türk ---------- kdk uzmanlıgı
11.mehmet solmaz ---------- btk uzmanlığı
12.veysi yıldız ---------- bilim sanayi bk uzmanlığı - ömer burak tek ----------- bilim sanayi bk uzmanlığı
listeler acık olmayan başka kurumları kazananlar daha fazla olabilir bunlar arkadaşlarımızın ulaşabildiği İKTİSAT bölümü için İŞKUR istihdam uzman yardımcılığı mülakatına giren arkadaşlar lütfen bu arkadaşlardan ferağatlarını bekliyoruz 1 kişinin daha fala işe girmesi anlamına geliyor belki içlerinden bazı arkadaşlar bana kızcaklar bazı arkadaşlar da ferağatlarını vercek ama + 1 kişinin hayatı kurtulacak ve bizim yerimizde olsalar onlar da aynısını yapar .. Herkese şimdiden teşekkür ederim meslek hayatlarından başarılar dilerim.
-
Bugün mesai başladı ben de aile ve çalışma bakanlığı özel kalemini aradım. İstihdam uzman yardımcılığı mülakatları ile ilgili bilgilerinin olmadığını söyledi telefondaki görevli
-
Üstad 6.ayı da doldurduk. Mülakat sonuçlarını bir soruşturabilir misin? @paretowilfredo
-
Ankara da olan arkadaşlar bakanlığa yada genel müdürlüğe gidip sorabilirler asında bilgi almak için