İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
Duyum da yok muhtemelen cok gec aciklanacak
-
@paretowilfredo üstad sizin de mi bir duyumunuz yok süreç hakkında olumlu olumsuz bi yorumunuz
-
Ileti kaldıılmıştır.
-
Yıl başına kadar açıklanır inşallah .. zaten bundan önceki alımda açıklandıktan sonra 4-5 ayı bulmuş işe başlatmaları güvenlik soruşturmaları ...
-
Ya inşallah hemen açıklanır yeni ilanda gelir yine ocakta gelir mi ki
-
Merhaba dostlar.
@newworldorder dostum öncelikle Kurumun ya da Bakanlığın herhangi bir somut açıklama planı olduğunu düşünmediğim için herhangi bir toplantıda bunun kararının alınacağını düşünmüyorum.
Bu nedenle malesef olumlu bir şey demek mümkün değil. Bir gün esecek, hıı hadi açıklayalım şunu da bari deyip yayımlayacaklar. Duyum, bilgi ya da tahminleri büke büke helezon haline getirmiş durumda Bakanlık malesef.
-
@paretowilfredo Hocam bu MYK sanırım senede 1-2 defa yapılan bir toplantı. Yine de bir ihtimal deyip cuma günü açıklanabilir diyebiliriz sanırım..
-
MYK ayrı bir kurum. Açıklanmasının orası ile bir alakası olacağını sanmıyorum. Söz konusu kadro İŞKUR'a ait bir kadro.
-
Bundan önceki ilan 30 Aralık 2015'te yayımlanmış sonuç 16 Aralık 2016'da açıklanmış. Tabi arada 15 temmuz darbe girişimi falan yaşandı. Bizim sınav bu mantıkla yılbaşına kadar ancak açıklanır.
-
Muhtemelen pareto ustadin dedigi gibi olmustur, unutmuslardir herhalde
-
bende yılbaşına kadar açıklanır diye umut ediyorum ..
-
@newworldorder Üşenmedim baktım. 27 Ekim 2016 tarihinde yapılmış o zamanki MYK toplantısı. Açıklanma tarihi 19 Aralık 2016. Siz nereden bu sonuca vardınız acaba? Yoksa yanlış toplantıya mı bakıyorum bilmiyorum. Umarım yakın zamanda açıklanır ama bu toplantıdan sonra açıklandığı olayına katılmıyorum maalesef.
-
@Ninako ben iletinin silinmesini rica ettim ama silinmedi hocam toplantıyla ilgilisi yokmus o bahsettiğim farklı olaymış yazdıktan snra fark ettim. @paretowilfredo bnm üstteki iletiyi silerseniz sevinirm yanlıs bilgilendirme yapmayalım.
-
Aradım kurumu 3-4 numarayla görüştüm kimse bi şey bilmiyor en son biri geçen alım 1 senede sonuçlandı biraz bekleyin dedi
-
İstihdam uzmanları derneği var arkadaşlar onlara süreç hakkında bilgi almak için yazdım sizde yazabilirsiniz arkadaşlar ... facebook da ve twitter da hesapları var aktif kullanıyolar lar yönetim ve denetim kurulların da istihdam uzmanları ve daire başkanlaı var .
-
Btk yıl bitmeden 2. ilana çıktı bu hala açıklanmadı açıklan hadi be insafsız! İşkur sayfasında yazdan beri iş meslek danışmanlarının, büro personelinin bilmem kaçıncı yedek atama duyurusu yayımlanıyor ne yedekmiş arkadaş ataya ataya bitiremediler.
-
Bugün 10. Genel Kurul yapılmış. Bizler için de bir faydası olabilir mi acaba..
-
Bugün mülakatların üstünden tam 9 ay geçti hala sonuç bekliyoruz!
-
Aralık ayında açıklanır diye ümit ediyorum. Kurum genelde 10 11 ay geçmeden açıklamıyor hiçbir ilanını. 2016 alımı da bizimkiyle paralel. Şubat ayında mülakatlar yapılmış. 19 Aralıkta da açıklanmış. Bekleyişimizin son ayı olur umarım.
-
Arkadaşlar merhaba. Dün kurumla görüştüm. Komisyon ne zaman açıklanacak derse o zaman açıklayacağız bakanlıkla işimiz kalmadı dediler. Bana bu ay da açıklanmaz izlenimi verdi görüştüğüm beyefendi. Biliyorum bu mülakatı bekleyen bir avuç insan kaldık belki. Ama ufak ufak baskı yapsak belki bir umut açıklarlar. Sgk mülakatını bekleyen arkadaşların azimli çalışması sonuç vermeye başladı o yüzden biz ne yapabiliriz ki diye düşünmeyelim.