İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
@Ninako bizde bi arayıp baskı yapalım o zaman hocam eger dedeğniz gibiyse yılbaşından önce açıklanır listeler
-
@Ninako bugün sponsorluğu guy etkinliği var 8 de orada etkin olabilirsiniz.Gündeme gireriz süreç hızlanır .
-
@iktisat2009 Evet hocam özellikle sordum. Bakanlıkla ilgiliyse o zaman bakanlığı arayalım dedim. Konuştuğum bey bakanlıkla işin kalmadığını komisyon ne zaman açıklayın derse o zaman açıklanacağını söyledi.
-
@Ninako komisyonun sonuçları aylarca bekletecek kadar yetkilerinin olduğunu düşünmüyorum. Süreç tamamen bakanlıkta. 20 aydır iş müfettişi yardımcılığı mulakatini, 10 aydır da istihdam uzman yard. Mülakat sonucunu bekliyorum. Bakanlığın bağlı ve ilgili kurumları sırf bakanlık aranıp rahatsi z edilmesin diye komisyonda , bakanlık işimiz yok , komisyon kararını bekleyin vs vs konusuyorlar.
-
@Ninako hocam komisyonda olsa bence vakit kaybetmeden açıklarlar listeleri bakanlıkta bekliyordur diye düşünüyorum...
-
@iktisat2009 Hocam valla bilmiyorum bana Ankara'daysanız komisyondan randevu alıp görüşebilirsiniz bu konuyu dedi. Ben duyduklarımı söylüyorum.
-
Açıklanacağı hususunda umudum kalmadı artık keşke "yds istemeyen" içişleri uzman yardımcılığı ilanı gelse de ona başvursak
-
Bir de çoğu insan feragat etmiş sanırım. Konuştuğum bey herkes işe girmiş zaten dedi. 5 kişi falan bekliyoruz sanırım bu ilanı o yüzden sesimiz çıkamıyor maalesef.
-
@Ninako zaten hocam iktisat grubundan çoğu kişi başka kurumlara yerleşti aralarında hakimlik sayıştay kazananlar da var. Ben kamudan girdim bizden de 6-7 kişi başka kurumları kazanıp oralarda işe başladı. Kurum yakında işe başlatacak eleman bulamayacak bu gidişle yani kurumun aleyhine bir durum
-
@RootofAllEvil Ben endüstri mühendisiyim hocam bilemiyorum ondan pek ama bizden mülakata girenlerin çoğu da girdi başka yerlere. Feragat da etmediler söylememize rağmen o yüzden endişeli şekilde bekliyorum.
-
@Ninako aynen hocam coğu kişi başka kurumları kazandı bazıları feragat etmiş açıkçası alım iptal olcak diye korkmaya başladım bende
-
@iktisat2009 Allah korusun
-
Arkadaşlar mülakatların açıklanması için bizler de bir şeyler yapmalıyız.
-
arkadaslar bugun 0312 216 3089 bu numarayı aradım listeler daha bakanlıkta imiş tüm bölümlerden feragat eden aday sayısı 6-7 civarı dedı ler başka kurumları kazanan sayısı cok daha fazla dedığımde ise ulasabildiklerinize ulasın ferağat etsinler yoksa mukerrer kişiler olabilir dedi memur ..
-
@iktisat2009 nasıl yani ya o kadar kişi başka kurumları kazandı oralarda işe başladı feragat vermemişler mi?
-
Bizim bölümde veren yok biliyordum da diğer bölümlere şaşırdım açıkçası. Elimizden ne gelebilir ki bu noktada bilmiyorum. Konuya yazan 4 5 kişiyiz toplam zaten kimse önemsemiyor maalesef.
-
BU KURUMUN MÜLAKATINA GİRMİŞ OLUP DA BAŞKA KURUMLARI KAZANAN, KURUMLARDA İŞE BAŞLAYAN ARKADAŞLARIMIZDAN İŞKURA -HALEN VERMEDİLERSE- FERAGAT VERMELERİNİ RİCA EDİYORUZ. ÇOK ÖNEMLİ! MÜKERRER LİSTE MAĞDURİYETİ OLUŞMASIN LÜTFEN!
-
Bugün bütün gün bakanlıktan bilgi almaya çalıştım ancak kimseye ulaşamadım. Neler yapabiliriz arkadaşlar bu ay son olsun artık.
-
@Ninako Ben de İşkuru aradım hiçbir Bilgi alamadım.
-
@paretowilfredo bizim mülakatla ilgili süreç ne aşamadadır? Herhangi bir duyum veya tahmininiz varsa paylaşırsanız çok seviniriz.