İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
@Jaromi yok hocam bulunmadım
-
Haftaya açıklanır mı ki o zaman
-
Ben de aradım yazılanları görünce herkesi arıyorlar sanırım.Feragat edip etmediğim soruldu,etmediğimi söyledim.Kimsenin halkı yenmesin diye arıyoruz bazıları dilekçe göndermiyor dendi.Yakındır inşallah açıklanması en azından hareket var
-
@çekonomist94 ben de kazananlar teyit amaçlı aranıyorlar sandım. Daha beni arayan olmadı da
-
Beni henüz arayan olmadı belki gün içinde ararlar
-
@Jaromi hayır direkt ad soyad sorup not alıyor feragat etmek isteyip istemediğinizi
-
Yaa galiba açıklanacak denetmenlikle birlikte bunuda açıklarlar inşallah. Yeni ilanda yine bu aylarda gelse
-
Beni aramadılar. Kazananları arıyorlar gibi geldi bana bilemiyorum tabii de umarım gerçekten herkesi arıyorlardır.
-
@çekonomist94 bekleyelim bakalım
-
İktisat alanında çok fazla diğer kurumları kazanlar vardı sanırım kaymakamlık vb. gibi. Acaba o yüzden mi arıyorlar. Çekodan girdim ben bu arada ben de aranmadım..
-
@serhats +1
-
Benide aradılar feragat edip etmicegimi çalışıp calısmadıgmı sordular bende 4 gözle bekliyorum keske kazansam ne zaman acıklamır dedim belli degil dediler 17 kişi feragat etmii öyle dedi görevli daha da arabcak var dedi bakalım inşallah acıklanır kısa zamanda
-
Başka aranan oldu mu
-
@hicks beni aramadilar daha
-
@Jaromi herkesi arayacaklar mi Acaba benide aramadılar
-
@hicks hiç bir fikrim yok valla
-
@hicks hocam beni aradılar. fergat çok olduğundan arıyoruz dedi telefondaki. herkesi arıycaz filan dedi.
-
@gomar61 bölüm nedir hocam sizin ?
-
@iktisat2009 çeko
-
Benim de çeko hala aranmadım..