İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
Aranıp kazanamayan oldu mu?
-
@sbf1983 tam olarak ne iş yapıyorlar hocam görev tanımları nedir ? itibari olarak kurumdaki yerleri nedir , diger bakanlıklardaki gibi düz memur zihniyeti var mı yoksa itibarlı mı ?
-
@iktisat2009 sizin oldu mu hocam
-
@iktisat2009 hocam merhaba kurumun tek kariyer meslek mensubu, eskiden mufettisler vardi onlar is mufettisi oldu. Daire baskanliklarinda calisiyorlar ama benim izlenimim Kurumun deger verdigi. Genel mudurlukte calisan arkadaslarim da benzer seyleri soylediler.
-
Sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen, etmeyi düşünen arkadaşlarım var mı?
-
@iktisat2009 ben uzman yardımcısı olan birisinden bakanla bir araya gelip çalıştıklarını bile duymuştum. Çok şey öğrenirsiniz gelistirecek bir yer bence. Bu sene(2020) ilan gelirse hiç düşünmeden basvururum kazanmak isterim.
-
@pareto_wilfredo Sonuçlar açıklandı yeniden bir istihdam görür müyüm üstad
-
Moral bozmak gibi olmasın ama işkurun istihdam uzman yardımcısı alımına çıkma rutini 3 yılda bir falan olması lazım. 2015 aralık ilanından sonra 2018 aralıkta ilan geldi. 2015'ten önce de sanırım 2013 yılında gelmiş ilan. Rutini bozmazlarsa 2021 yıl sonuna kadar ilan vereceklerini sanmıyorum. Ha umarım yanılırım ve inşallah bu yıl içinde yeni bir ilana çıkarlar. Ancak dediğim İşkur gibi rutinini bozacak bir kuruma benzemiyor.
-
Arkadaşlar merhaba güvenlik soruşturması ne kadar sürer, göreve ne zaman başlanır? Bilgisi olan var mı?
-
Başka kurumda çalışıpta feragat alamayan varmı
-
@pareto_wilfredo üstad bizler ne zaman göreve başlarız? SGK denetmenlerine yaptığınız süreç ve meslek bilgilendirmesini bizler için de yapar mısınız?
-
@pareto_wilfredo üstad istihdamla ilgili yeni bir gelişme var mı
-
arkadaşlar yanlış kişiyi etiketliyorsunuz, doğru olanı @paretowilfredo değil mi?
-
@Seneca hayır hocam sizinki yanlış
-
Hayır ikinizinki de yanlış. (Aslında ikincisi doğru) Hakiki pareto benim. İşin şakası bir yana dostlar, malesef işittiğim bir gelişme yok. Sgk için de sarkabilir söylentileri var işe başlatmalar hususunda. Yeni şeyler duyarsam paylaşırım dostlar.
-
@paretowilfredo hocam sgk için martta iş başı yaparsınız diyordu konuştuğum bir denetmen. Acaba bekletilme sebebi nedir gvs mi?
-
@paretowilfredo üstat bu gvs mevzusunda son durum nedir? Bu düzenleme 1 yıl cıkmazsa 1 yıl göreve baslayamayck mıyız? Sgk bunla ilgili düzenleme yoluna gider mi göreve basladıktan sonra sorusturma gibi.
Not:Sgk denetmen yard için soruyorum ama istihdam da aynı gerekce ile bekletiliyor olabilir (tahmin) -
@kleonard @newworldorder Benim de tahmin ve beklentim çabuk başlatılması yönündeydi dostlar biliyorsunuz ki. Ancak bir kaç kişiden idarenin düzenlemeyi beklemeyi düşündüğünü duydum. Ne zaman Kanunlaşır bu tamamen meclis inisiyatifi. Ne zaman sıra gelirse diyebiliriz bir anlamda. Ama 1 yıl çıkmazsa bu süre boyunca bekletmenin bence hiçbir manâsı yok. Bakanlıkta ve de Kurumda kanaat nasıl gelişir olur da bekletme kararı alınırsa bunu ancak zaman içinde görebiliriz.
-
@paretowilfredo üstad 1 yıl çıkmazsa derken 1 yıl sonra mı , İş başı yapcaz SGK denetmen Yard yani en kötü senaryo bu mu
-
@paretowilfredo Bu Sgk neden hep böyle üstad puanı aldık senesi biticek çsgb den ilan yok gelir mi bu şartlarda oda meçhul bu belirsizlik içinde gelde tutun tutunabilirsen. Savaş kapıda neye üzüleceğimi şaşırdım. Galiba 90 95 kuşağı üzerinde bi uğursuzluk var. Herşeymi bizi bulur darbesidir fetosudur gezisidir şimdi de savaş. Zaten yavaş olan surec artık hiç işlemez. Ama ortam duzelirse ilk alım yine sağlıkçı ve öğretmenlere olur onlar rahat olsun.