İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
@legend Ben işkuru aradığımda komisyonda diyorlar hatta randevu alıp konuşun biz de bu durumdan şikayetçiyiz sürekli söylüyoruz bizi önemsemiyorlar ama insanlarla biz muhatap oluyoruz dediler. Sırf buradan bir arkadaş bakanlıkta dediği için bakanlığı aradım yine de bilgi alamadım.
-
@Ninako komisyon dedikleri neresi hocam işkur un komisyonu mu
Ben işkur u aradıgımda hersey belirsiz bakanlıkda listeler dediler .. -
@Aslan-Reyiz üstad bizlerle ilgili bir Bilgi alma imkanınız yok mu?
-
@iktisat2009 işkurun evet.
-
Yıl bitmeden bu iş bitsin artık lütfen
-
Bütün sene aralık ayında açıklanır diye bekledim. Ama şu an o kadar ümitsizim ki ne yapsak açıklarlar bilmiyorum. Sgk'daki kitle bizde yok bir şey yapamıyoruz. Aradığımızla kalıyor sadece.
-
@Ninako mülakata girenlerin bir çogu işe başladı hocam ... özellikle iktisat bölümünden yüzde 70 e yakını müfettişliklere , üst kurullara , merkez uzmanlıklarına , kaymakamlık ve hakimlige başladı ...
-
Ben en son geçen hafta konuştuğumda bakanlıkla işiniz yok komisyondan haber gelmesini bekliyoruz.Onlar listeyi verdiği anda açıklarız dediler
-
@çekonomist94 Aynen bana da öyle dediler. Bir önceki alım 19 aralıkta açıklanmış ben hep o alımı referans alıyordum umarım aralık bitmeden açıklanır.
-
@Ninako inşallah öyle olur ama az kişi olduğumuz için bir şey de yapamıyoruz.Anca arıyoruz aradığımızın da bi etkisi yetkisi yok
-
31 aralık mesai bitimine kadar ufak da olsa bir umutla açıklanmasını bekleyeceğim o zamana kadar açıklanmazsa sonrası karadelik
-
Daha önce istihdam uzmanları derneginden birine ulasmayi denedik mi
-
Buradan bir arkadaş denemişti ama ulaşamadı sanırım
-
@Ninako kimse denemedi hocam herkes birbirinden birseyler bekleyine ...
-
@sherif sayımız az da olsa burada yazan üç beş kişi birlikte hareket ederek birşeyler yapmalıyız
-
@sherif Twitter’dan istihdam uzmanları derneği başkanına mesaj atalım.
-
Sürecin ne aşamada olduğunu öğrensek dahi bizim için iyi olur.
-
bugün işkurdan aradılar feragatte bulunup bulunmadığım soruldu. Sebebini sorduğumda bazen başkaları adına feragat dilekçesi gönderilebiliyor dediler. Ne zaman açıklanacak diye sorduğumda bu aşamaya kadar geldi yakında açıklanır inşallah dediler.Başka aranan oldu mu?
-
@erdl57 peki feragatte bulunmuşmuydunuz hocam ?
-
Bende arandım iktisat alanından girmiştim feragat edip etmeyeceğim soruldu tek bekledim mülakatın bu olduğununu issiz olduğumu söyledim