İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
kurumda tanıdığı olan bigi yada duyum alan olursa bizimle paylaşırsa çok iyi olur ...
-
İşkur botaş etkb resmen tıkanmış vaziyette kurumlar
-
Bıktık resmen yorulduk yeter ya @RootofAllEvil
-
Listeler bakanlığa gönderilmiş arkadaşlar 40-45 gün olmuş hatta , bakalım süreç nasıl işleyecek ne zaman açıklanacak .
-
@iktisat2009 bakanlıktan 1 yıldan önce cıkan sonuc olmuş mu bi araştır istersen. Bu arada beklemek senin lehine bence
-
@iktisat2009 listeler bakanlığa gönderildi ise 9-10 ay daha bekleriz heralde
-
@iktisat2009 hocam bundan emin misiniz? Kaynak sağlam mı?
-
@mevlüt öyle söylediler hocam biliyorsunuz duyumlardan emin olmak imkansız
-
@rassal sayın cok bilmiş arkadaş başka önerin varmı ? Burda büyüğünü küçüğünü bilmeden ne iş yaptıgını bilmeden kaç yıldır kpss a süreçinin içinde oldugnu bilmeden ukala ukala konuşma !!
-
Gelişme var mı?
-
@paretowilfredo üstad işkur için normal alışılan süre kaçıncı ay? Kaçıncı aydan itibaren beklemeye başlayalım???
-
@serhats Dostum 6 ay Bakanlık için asgari bir norm haline gelmeye başladı son dönemde.
-
konuyu yukarıya taşıyorum ama aklıma şöyle bir şey geldi acaba idari hakimlik mülakatlarının açıklanmasını bekliyor olabilirler mi? hem bu mülakata katılmış hem hakimlik mülakatına katılmış olanlardan hakimliği kazandıkları takdirde feragat vermeleri için dilekçelerini beklerler mi? tabi inşallah hakimlikte iibf kadrosundan tatmin edici bir sayıda alım gerçekleşmiş olur :)) neyse bayram öncesi açıklanır inşallah
-
@RootofAllEvil sanmam
Hocam
Bence hicbir mulakati beklemezler kabine degisikligi bakanliklarin ayrilmasi eski halini almasi gundemde bu yuzden surec uzayabilir . -
İletişim uzman yardımcılığı açıklanmış asil listede olup aynı zamanda burada da mülakata girmiş adaylardan feragatlerini bekliyoruz.
-
Arkadaşlar hepinize günaydın. Sayıştay, botaş, iletişim kurumlarının mülakatları açıklanmış. Bayrama kalırsa 6 aydır bekliyor olacağız önümüzdeki haftadan itibaren kurumu telefon yağmuruna tutalım gerekirse. En geç bayramdan önce açıklatmaya çalışalım. Ayrıca sayıştay botaş ve iletişim kazanan arkadaşlardan feragatlerini bekliyoruz.
-
İnş dedigin gibidir
-
@RootofAllEvil listeler bakanlıga gönderileli 2 ay olmuş hocam su saatten sonra kurumu aramanın bir faydası olmaz bakanlıgı aramak özel kalemi aramak daha yararlı olur .
-
Botaş , İletişim uzman yardımcılıgı , Şayıştay denetçilği acıklandı arkadaşlar işkur mülakatına giren bir çok kişi bu kurumları kazandı ben iktisat alanını inceledim sadece şayıştay denetçiliğini ŞEVKET YILMAZ , Botaş ı ise FARUK İTERGEN arkadaşımız kazanmıştır . Kazanan tüm arkadaşlarımıza hayırlı olsun feragatlarını verirlerse cok seviniriz 2 kişi daha güzel bir iş sahibi olur ... TEŞEKKÜRLER şimdiden
-
@iktisat2009 aynı şekilde kamu yönetimi mezunlarından bir kişi de botaşı kazanmış. Buna benzer diğer bölümlerden de sayıştay botaş ve iletişim kazanan varsa işkurdan feragat etmeleri çok makbule geçer.