İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
Arkadaşlar soruşturma için hiç evine mahallesine polis gelen oldu mu??
-
@serhats bana gelen olmadı size gelen oldu mu?
-
@rootofallevil benim de hiç haberim olmadı gelseler bile..
-
@serhats Bana geldi 3 4 gun oldu geleli. Ama sorusturma icin oldugunu soylemedi adreste oturanlari teyit etti sadece.
-
Sorabildiniz mi hocam sınavlarla mı alakalı acaba? Bize adres teyidi için de gelen olmadı. Ben hata sordurdum ozelıkle emniyet bize gelen bişey yok dedi.
-
halihazırda memur olanlar için kurumlar arası naklen geçişlerde güvenlik soruşturması yapılmama kararı alınmış geçen sene
-
@te_go_çı Yok hocam sormadım soruşturma için mi diye. Sadece evde ikamet edenleri onayladı. İmza attım.
-
Bizimle aynı zamanda mülakatları yapılan il göçte açıklandı. Bizim ki de açıklanır mı acaba...
-
Arkadaşlar kusura bakmayın mesaj yazarak yeniden başlığı aktiflemiş oldum ama bayadır yoktum sonuçlar hakkında bir bilgisi olan var mı merak ettim ? Kurumu hiç aradınız mı?
-
@kültigin bi hareketlilik yok hala bekliyoruz. Bilgi alan da buraya yazmıyor bence.
-
@ezo bayadır giremiyordum sayfaya baktım bir hareketlilik yok. 2 aydan fazla oldu mülakat için inşallah kısa sürede sonuçlanır.
-
Bizim mülakatın sonucu da aile ve çalışma bakanının imzasına bakıyorsa daha çok bekleriz gibi geliyor. İnşallah bayram öncesi açıklanmış olur, olmadı bayram sonrası haziranın 15 ine kadar açıklanır.
-
@rootofallevil üstat haziran 15 sadece bir tahmin mi yoksa iyi düşünülmüş bir öngörü mü ?
-
@rootofallevil haziranın 15ine kadar kesin açıklanır gibi konuşmuşsun hocam..
-
15 hazirana kadar demem sadece tahmin ve temenni herhangi bir duyumum yoktur
-
@rootofallevil anladım hocam inşallah en kısa zaman açıklanır.
-
İçişleri uzmanlığı ile kontrolörlük sonuçları açıklanmış. O meslekleri kazanmış olup işkur mülakatına da giren olduysa işkura feragatlerini sunmaları önemle rica olunur. Teşekkürler
-
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI STAJYER KONTROLÖR ' lük mülaktını kazanan Melih GÜNDOĞDU ve Turgay AYDOĞAN arkadaşlarımızı tebrik ederim
istihdam uzman yardımcılıgına başlamayı düşünmüyolarsa feragatlarını verebilirler mi İKTİSAT bölümü için mülakat listesindelerdi .... veyahut diğer bölümlerden kazanan arkadaşlar başlamıcaklarsa ferağatlarını verebilirler mi ... -
İçişleri kontrolörlük mülakat sonucu listesinde kamu yönetimi alanında işkur mülakatına girmiş Efe Göçmez isimli arkadaşımız var. Eğer içişlerinde işe başlamayı düşünüyorsanız işkura feragatinizi sunabilir misiniz?
-
@ahmet-tahsin hocam merhaba siz sanayi uzmanlığına başladınız sanırım istihdam uzmanlığından feragat ettiniz mi ettiyseniz nasıl feragat ediliyor bizi de bilgilendirirmisiniz ...