İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
@adalet valla hocam ben cok sinava umutlandim gelmedi. Umudunuzu dusuk tutun sonra gelmeyince cok moral bozuyor
-
@gökyeleli doğru diyorsun.
-
2017 den 95 civarı alanlar atanmıştır bence? Yani İnşallah
-
Arkadaşlar dua edin 15 ocağa kadar iş teftiş ve sgk teftiş açıklansın. Açıklanırsa kendini sınırda gören arkadaşlar listeye girecektir. Ben 17 ocağa kadar başvuru yapmayacağım. İş teftiş olursa kpss sürecinden ayrılıyorum. Ama açıklanmazsa veya açıklanırda kazanamazsam mecbur başvurcam. Benim gibi olan 9 10 arkadaşım daha var sadece iş teftiş bekleyen. Onlarda başvurmayacaktır sonuca göre.
-
@ilkhedefsgk hocam ÇEEİ mezunu musun sen ve söylediğin arkadaşların ?
-
Arkadaşlar çeko kaçla kapatır?
-
Hocam p15 siralamam 936 bu puan tirunun icinde sadece iktisatcilar yok demi diger iibf lerde var demi ?
-
@malik iktisat var herhalde hocam
-
@tolga80 iktisat in oldugunu biliyorum hocam brans siralamasi degil demi onu ogrenmek istedim
-
@ilkhedefsgk İnşallah açıklanır hocam dua edicem arkadaşlarınz da sizin gibi düşünürse ne mutlu bize
-
@ilkhedefsgk hocam 2017 de puan aldınız sanırım P15 95 civarı sıralama nasıldı? Bilginiz var mı
-
@malik değil hocam
-
@jan-vesely hocam brans siralansini nasil ogrenebiliriz bazilari yazmis kendi siralamalarini
-
Hocam aisten başvurularım tercihlerim kısmından kpss lisansa tıklayın üstte branş sıralaması sekmesi var orada bulabilirsiniz
-
p40 88 is gorur mu arkadslar? 2018'deki sinava girmedim. 2017 puani. yuksek mi kapatacak sizce?
-
@jan-vesely tesekur ederim hocam
-
Arkadaşlar 2017 P40 ta branş sıralaması 30 larda olan biri puanını yazabilir mi en azından çeko için fikir verir.
-
@malik benim 90 puanım var 145 faşandı branş sıralaması
-
@tolga80 p15 mi hocam benimde puanim 88
-
@malik baktim hocam 291. Siralama sans var mi bilemiyorum