İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
@duygu55 sitemizde mevcut değil hocam. O dönemlerde TY yoktu. Bizde de mevcut değil.
-
Bana muhtemelen gelmez p30 91 e ama deneyecem yine de başvurular bitene kadar kaymakamlık ve rekabet sonuçlanırsa belki puanlar düşer.
-
@antimülakat arkadaşlar mülakata giren kimse yok mu ne soruyorlar yardımcı olun lütfen
-
@firito aynen branş sıralamasına nerden bakılıyor?
-
Sayının az olması,sonuçların çabuk açıklanmaması,süreçlerin uzatılması vb. durumlar nedeniyle bu ilanlar hemen hemen aynı kitlelere hitap ediyor.A grubu insanlar birikti,doldu,taştı.3 yıldır gelmeyen kadrolar var.Yani bu alımların mantığı nedir?Aynı insanlar mı başvursun istiyorlar.. 90 puanla kendi kendime kandırayım bari
-
@adolf-stalin @firito başvurularım/tercihlerim kısmında kpss lisans kısmından..
-
KPSSP30 Puan Türünde 90,24816 puan ile SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ, KAMU YÖNETİMİ, SİYASET BİLİMİ alan(lar)ında 14. sıradasınız
Şimdi başvuralacak şekilde bir sıralama yaptım hocam
-
Forumda İstihdam Uzmanı arkadaşımız varsa yardımcı olmasını umuyorum. Kişisel olarak merak ettiğim konular; mülakat konu ve soruları, rotasyon (yurtdışı deniyor) süresi ve çalışma koşulları.
-
Maliye kaçla kapatır tahmin var mi ?
-
@gökyeleli Kaçla başvuracaksın hocam
-
@adalet 93.94 le basvuracam ama gelecegini sanmiyorum. Sizin puan kaç?
-
İlan geldi iyi hoş da nerelere nasıl çalışılacak hic bir şekilde bilgi yok ki.
Örneğin; Maliye mezunu nerelerden sorumlu olacak mesela sadece maliyeden mi yoksa mevzuat dahil çeko konularından mı?
Veya çeko mezunu adam ya da iktisat mezunu olanlar nasıl yapacak...
Bu sorulara cevap yok maalesef. Kurumu aramak mı gerek acaba..Pareto hoca / @Antimülakat hoca sizin bir malumatınız var mı bu konuda?
Bu arada, Meslek yazınızı okudum bu sorulara net bır cevap olmadığı için size soruyorum -
@gökyeleli 93.99 gelmez mi dersin bu puanlara aramızda pek fark yok
-
@gökyeleli Hocam branş sıralamanız kaç?
-
@onuktekin 29 benim
-
@proust @paretowilfredo hocamın bu konuda bir kaç tecrübe dinlediği dostu var sanırım hocam. Bir ara burada yazsın bunları.
-
@adalet sizin brans siralamaniz kaç
-
@onuktekin 28 olması lazımdı
-
@adalet gelmez hocam bize daha bunun 2017 si var
-
@gökyeleli 2017 den çok kişi çıkacagını sanmam geçen sene ki sorularla 94 almak kolay değildi.