2019 İdari Hakimlik Sınavı
-
Geliyoruz yılan oğlu. Vergiyi de peşimize taktık geliyoruz...
-
Arkadaşlar hayırlı olsun..
İnanın duyar duymaz o kadar çok sevindim ki..
Hakim/savcı olmaya bir adım daha yaklaştınız..
Çok şükür dualar kabul oldu ve idari yargı da açıldı..
Allah'a şükürler olsun..
Dua etmeye devam edelim hep beraber..
İnşAllah ne zaman hepimiz kazanır isek o zaman hepimiz mutlu oluruz...
Ne zaman isterseniz çekinmeden yazabilirsiniz..
Allah zihin açıklığı versin kardeşlerime...
-
@Hayaller71 @Su28A @Jaromi ve diğer tüm kardeşlerim...
Sınavla ilgili not, güncel Bilgi, hap bilgi, sık sorulan sorular, bu forumda yazan önemli bilgiler vb. tüm hususları bu sitede topladım;
http ://www.hakimvesavciliksinavi.wordpress.com/
Bu sitede aklınıza takılan herşeyin cevabı vardır. Elbette orada olmayan her hususta buraya ister bana ister forumdaki diğer kardeşlere hiç çekinmeden yazabilirsiniz. Sizlere hepsi elinden geldiğince yardım edecektir. 7/24 ne zaman isterseniz çekinmeden yazabilirsiniz..
Allah yardımcınız olsun..
Dualar sizlerle her daim..
-
Düzenlenmiştir.
-
idari kaç kişi olduğu belli mi
-
Hayırlı olsun arkadaşlar inşallah herkesin emeğinin karşılığını aldığı bir sınav olur geçen sene büyük umutlarla girmiştim sınava olmadı umarım bu sene güzel sonuçlar alırız hepimiz
-
-
İlan henüz gelmedi sanırım ama idari için 100 kişi olacağını öngörüyorum.
-
Merhaba dostlar.
Akşama hakimlik basvuru yönergesi, başvuruları nasıl yapabileceğiniz, gönderilecek belgeler va. Bunlari derleyecegimÇalışma yönergesini de atacağım inşallah. Hepsi ile birlikte yeni bir başlıga geçelim diyorum
-
Anayasa idare iyuk Medeni ve borçlar için kpss konu anlatım kaynakları birde mevzuattan devam etsem nasıl olur üstadlar illa Medeni borçlar zapata anayasa idare themis gibi ayrıntı kitaplardan mı gidilmeli
-
Bankacılık ve finans mezunlari basvurabiliyor mu bilgisi olan var mı?
-
@IS-LM hocam vergide şu şekilde yardımcı olayım. Kanunun dili çok ağır, ekstradan bir kaynak ile desteklemeniz lazım. Bu yüzden genelde herkes matrah kitabını alıyor..
@Hayaller71 hocam kpss temeliniz iyi ise üzerine hızlıca konu çalışıp daha çok soru üzerinden giderek sorular vesilesi ile hazırlanmanızı tavsiye ederim çünkü o kadar çok farklı soru tipi var ki ne kadar çok soru çözerseniz o kadar iyi olur..
Allah yardımcınız olsun...
-
Arkadaşlar hayırlı olsun herkese bende hakimlik kampının 2018 baskısı var yani bi önceki baskı. Ondan idari yargılamaya çalışsam sıkıntı çıkarır mı? İdari yargıda değişiklik oldu mu acaba?
-
@FC-Real-GDP sabirsizlikla bekliyoruz hocam
-
@amirim peki ysk için net bir tarih var mı?
-
Herkese hayırlı olsunnn
-
Muessir soru bankasi cikmis cikmis sorulardan olusuyor ancak 4000 küsur cikmis sorudan olusuyor bende 2018 ekim basim konsensus var onda 3500 soru var sizce muessir almali miyim yoksa konsensusla yoluma devam etmeli mi
-
@70kuralliii müessir soru bankasinin yazarlari hakkinda ne düşünüyorsunuz iyi bir kitap seti midir ? Konsensustan şaşmamali mi ?
-
@kitapsever hiçbir sıkıntı olmaz hocam. Bir değişiklik yok. Değişiklikler tek tük onlar da iyuk ve diğer kanunların arkasındaki değişiklikler tablosundan bakabilirsiniz. Birde temyiz sınırları filan değişti bunlar toplasanız bir sayfa değişiklik etmez. Bunlara internetten bakabilirsiniz..
@70kuralliii hocam 2018 eylülden sonra pek kanunlarda değişiklik olmadı. Eğer tercihiniz tarih olarak ayrım yapmak ise ben müessir soru bankasını hiç bilmiyorum, siz fiyat olarak hangisi makul ise onu alın derim..
Hayırlı geceler...
-
@Müfettiş-Gadget benim de dikkatimi çekti bu yeni kitap.Özellikle matrah soru bankasının yazarı sertkan hoca editörlüğünde hazırlanmış.Hocanın kalitesi hakimlik sınavlarında vergi tvs konusunda bilmeyen yok. Diğer hocalar da piyasanın iyilerinden yaşar mirza gökhan aksoy vb.Baya iddaalı olsa gerek konsensusa göre içerik açısından 500 civarı soru daha fazla ve fiyatı daha uygun.Belki de bize en cazip gelen yanı bu olsa gerek .
Son yılların adli idari hakimlik soruları da incelenirse çıkmış soru ayarında sınavların formatı artık.Kitap,tanıtım yazısına göre her yeni baskıda güncel denilerek fahiş fiyata alınan konsensusa göre hatasız ve güncel olma özelliğinde. .Denemeye değer.