2019 İdari Hakimlik Sınavı
-
Cimere yazdım arkadaşlar geri dönüş olur ise buradan paylaşırım iyi çalışmalar
-
Gözüm yolda,gönlüm darda
Ya kendin gel ya da haber yolla...#ilan -
@yourdreams :)))
-
"DörtbinbirKodu İİBFyeEngel" Arkadaşlar tweet atın gündemden düşmeyelim hadi atanmak iÇin birlik olma zamanı
-
@yourdreams, içinde söyledi: 2019 İdari Hakimlik Sınavı
Gözüm yolda,gönlüm darda
Ya kendin gel ya da haber yolla...#ilanHislerime tercüman oldunuz ,gözlerim doldu desem yeridir :))İibf alım haberlini yollasınlar yeterrrrr
-
@kendinehakime cimere yazdım inşallah cevap gelirde rahat rahat çalışırız
-
Hocam cimerden o şekilde bi cevap gelmiyor ne yazık ki
-
Nerden öğrenebiliriz acaba iibf nin idari yargı sınavına girip giremeyeceğini? Dershanelerde bişey demiyor.
-
@pulse333, içinde söyledi: 2019 İdari Hakimlik Sınavı
Nerden öğrenebiliriz acaba iibf nin idari yargı sınavına girip giremeyeceğini? Dershanelerde bişey demiyor.
ilk idari yargı hakimliği sınavı ilanında hocam ki iibf sınava girecek rahat olun.
-
İyi gunler arkadaşlar sizden ricam Ankara da gidebilecegim ve gerçekten kadrosuyla yayınıyla en iyi olduğunu düşündüğünüz faydalandiginiz bir hakimlik kursu var mı idari hakimlik için not: iibfliyim
-
@ceren her ders için ayrı ayrı hukuk derslerine girmen Daha verimli. en iyi hocaları araştır her derste hangi kursta diye. Örneğin Anayasa ve idare hukuku için verebileceğim tavsiye İlker Eroğlu hangi dersanedeyse ona git. Veya YouTube vıdeoları var o dersleri ordan da halledebilirsin.
-
@ücüncütekil teşekkür ederim ️
-
@aslan-reyiz duyum mu tahmin mi hocam
-
@Victory-Carleone duyum da tahmin de değil hocam "gerçek".İibf nin sınava girmesin bir engel konulmaz.Hukukçular gibi ön yeterlilik getirebilir daha sonra meslek sınavı akabinde hakim yrd atama.İlan da netleşir bu konular.Yasa da çıksın bir bakalım.
-
@aslan-reyiz bakalım hayırlısı oldun inşallah dediğiniz gibi olur
-
Bu sonbahardaki sınavdan sonra uygulanmaz mı bu yeni sistem ?
-
@aslan-reyiz neden engel konulamasın? Bir hükme bakar, yargı köklü bir değişim hazırlığında idari yargı kolunu kaldırma ihtimalleri dahi mevcut.
-
@kartel06 hocam idari yargı kolunu kaldırma ihtimali de nedir Allah aşkına..
Asılı astarı olmayan duyumlarla ne olur insanları tedirgin etmeyin. Ben her gün o kadar çok aslı astarı olmayan duyum duyuyorum ki hepsini yazsam inanın insanlarda ne umut kalır ne başka bir şey..
Heleki insanların canla başla ve umutla bir ilan beklediği ilansız şu zorlu dönemde aslı astarı olmayan böyle umut kırıcı paylaşımlar yapmayın ne olur.
İnanın birçok kişi bu seneki sınavlar için çalışmaya başlamışken sağdan soldan kaynaksız o kadar çok duyum geldiki birçok kişi umutsuzluğa kapılıp maalesef çalışmayı yine bıraktı. Bırakmayın arkadaşlar devam edin...
En basit ülkelerde bile olan ve bizde ise 150 yıllık köklü geçmişi olan İdari yargıyı nasıl kaldıracaklar? Hukuka aykırı İdari işlemleri kim denetleyecek? Hukuka aykırı eylemlerden doğan zararlar nasıl karşılanacak?
Hemde Anayasa ile güvence altında olan bir kurumu yönetmelik ile mi değiştirebilecekler?
Ne olur bu tip kamuya açık alanlara yazarken ne yazdığınızı bir daha okuyun ve öyle yazın çünkü inanın yazan kişi sayısı çok az olsa da foruma, şu yazdıklarımızı binlerce kişi okuyor.
Ne olur birbirimize destek olan ve umut veren paylaşım yapalım...
Selametle..
-
@mehmetemir ne yazdığımı biliyorum idari yargı kolunu kaldırmakla kast edilen idareyi denetimsiz bırakmak değil. Adli idari yargı kolunu ayrımını kaldırmak. Bir zamanlar askeri yargı vardı hatırlarsanız.
Gelelim anayasal dayanak konusuna uzlaşımı zemini olduğu konusunda daha önce yapılmış açıklamalar mevcut. Karşı çıkacak parti olduğunu sanmıyorum ama anayasa değişikliği olmadan birleştirmek olanaksız değil. Tek temyiz mahkemesi için çalışılıyor.
Gelelim sağdan soldan duyum konusuna, itibar edilmeyecek kaynağı dinlemem dahi haberin kaynağı birden fazla yerden doğrulandığı için paylaşıyorum. Sizde bakanlık kaynaklarından sorgulayabilirsiniz çoğu kişinin bilgisi var.
Bir de hocam unutmayın devlet planını bizim hayallerimize göre yapmıyor... -
@kartel06 anlayışlı bir şekilde cevap verdiğiniz için teşekkür ederim...
Allah kimsenin emeklerini zayi etmesin...
Umarım şu zorlu dönemde bir an önce ilan gelirde herşey netliğe kavuşur...
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Selametle...