2019 İdari Hakimlik Sınavı
-
Nasip olsun da açılsın diye çok dua ettiğimiz 2019 hakimlik sınavına hazırlanan kardeşlerim...
Garibana ses mazluma nefes olmak için İnşAllah herkesin çıktığı yolu Allah mübarek kılsın. Hepinize bugünden itibaren başarılar dilerim. Allah zihin açıklığı versin inşAllah..
Foruma yeni üye olan kardeşlerimiz varsa onlar da hoşgeldiler. Bu forum diğer forumlar gibi değil. Herkes burada kardeş olarak birbirine sonsuz yardımda bulunuyor. Bizler geçen sene sınava hazırlanırken burada ki çok değerli kardeşlerimizin yardımları ile kazandık çok şükür. Sizlere kardeşiniz olarak tavsiyem bu forumu elinizden geldiğince takip etmenizdir. Ben diğer forumlarda yada Whatsap gruplarında bulunmak istemedim çünkü orada maalesef moral bozmak isteyen çok ama çok kişi var ve birşey yazıyor sınava çalışan herkesin moralini bozuyorlar. Burada bir yıldan fazla oldu benim gelmem birbirini kimse Kırmadı herkes birbirine yardım etti ve mülakat sonuçları sayfasına bakarsanız orada herkes birbirini kutladı. Kardeşlik ortamı var Allah nazardan korusun her daim..
Bu ara çok mesaj atan oluyor yok son idari yargı hâkimliği imiş, yok artık herşey bitmiş, yok artık hâkimlik sınavı olmayacakmış, bir görün neler yazıyor arkadaşlar bizlere. Arkadaşlar bunların hepsi moral bozmak isteyenlerin uydurması. Aynı yalanları 2018 haziran temmuz ayında da aynı dönemde de çok gördük maalesef. Sakın vazgeçmeyin. Bol bol derse devam edin. Yüzde bir ihtimal hadi diyelim sınav açılmadı bu sene. Sizin hakimlik için çalışmanız başta kpss hukuk olmak üzere tüm kurum sınavlarında çıkan hukuk derslerinin hepsini yapacak kadar büyük kapasitede oluyor. Yani kaybetmezsiniz ders çalışmakla. Geçen sene de aynısı oldu bir sürü söylenti vardı bir anda ilan geliverdi ve maalesef söylentiler yüzünden ders çalışmayan birçok kardeşimiz konuları yetiştiremedi. Belirsizlik döneminde çalışan kazanır arkadaşlar.. size tekrar diyorum kardeşiniz olarak çalışın hiçbir kaybınız olmaz zira hâkimliğe çalışmakla otomatik kpssye ve diğer kurum sınavlarına da çalışmış oluyorsunuz..
Devam arkadaşlar devam...
Sizler için Sınavla ilgili tüm not, güncel Bilgi, hap bilgi, sık sorulan sorular, bu forumda yazan önemli bilgiler vb. tüm hususları bu sitede topladım;
http:// www. hakimvesavciliksinavi. wordpress. com/
Bu sitede aklınıza takılan herşeyin cevabı vardır. Elbette orada olmayan her hususta buraya ister bana ister forumdaki diğer kardeşlere hiç çekinmeden yazabilirsiniz. Sizlere hepsi elinden geldiğince yardım edecektir. 7/24 ne zaman isterseniz çekinmeden yazabilirsiniz..
Moralinizi sakın bozmayın. Allah en güzel makamları hepinize nasip etsin İnşAllah her daim..
Dualar tüm kardeşlerimiz için..
Allah, ferahlık ve zihin açıklığı versin..
Unutmayın ki ne zaman herkes kazanır işte o zaman herkes mutlu olur..
Dualar hepimiz için..
Selametle değerli kardeşlerim..
-
Son gelişmeleri derlediğimiz haberimizi inceleyebilirsiniz;
https://www.tercihiniyap.net/kamudan-haber/2019-hakimlik-sinavi-ne-zaman-h6448.html
-
Mülakatlarda açıklandı artık yeni ilan için konuşalım arkadaşlar.Duuyumu olan var mı ??Nasıl calısıyorsunuz?Hangi derslerı bıtırdınız?
-
Amirim bey 28 aralıkta sınav olacağı yönde bir paylaşımda bulunmuştu sağ olsun . Kendisi daha önce tarihleri bilmişti. Themis bu sene olmayabilir dedi ama ben amirimin durumuna guveniyorum
-
4 yıllık fakültelerin denkliği derken bu şart nasıl sağlanıyor acaba?
İibf (çalışma ekonomisi ve endüstri iliskileri) mezunuyum
Anayasa
Idare
Borclar
Ticaret
Vergi hukuku
Derslerini Üniversitede aldım. -
@mami1616 2018 aralık ayı içerisinde bütçe görüşmeleri sırasında geçen yılki alımlarla doğru orantılı bir bütçe planlaması yapıldığı söylenmişti. Ancak bu bütçe planlamasının geçtiğimiz günlerde sonucu açıklanan sınava mı yoksa önümüzdeki muhtemel sınava mı ilişkin olduğu yönünden sağlıklı bir bilgim yok. Eğer 2019 yılı içerisinde yapılması beklenen sınava ilişkin ise bu doğrultuda alım yapılacağını söylemek mümkün duruyor. Ancak bütçe özelinde konuya vakıf değilim yanlış bilgilendirmek istemem. Konuya vakıf arkadaşlar izah ederse seviniriz.
-
@Muhalba benim de çeko transkiript için dersler de yeterli
-
İnşallah aralık da 100 kişilik bir alım olur ya 18 de yapıldı kokuyorum gelmezse diye açıkçası
-
Çoğu kişi gelmeyecek diyor ama Allahtan ümit kesilmez
-
@ert1234 Kimler mesela themis gelmeyebilir dedi ama ben amirimin söylediğini itibar ediyorum . Kendisini kanıtlamış birisi
-
@mami1616 pareto gelmeyecek diyordu ama kendi görüşü %49 %50 geleceği kaantinde
-
@ert1234 Sayın paretonun paylaşımını görmedim
-
Bu başlıkda değil hocam 2019 sonrası açılacak sınavlar da
-
@mami1616, içinde söyledi: 2019 İdari Hakimlik Sınavı
Amirim bey 28 aralıkta sınav olacağı yönde bir paylaşımda bulunmuştu sağ olsun . Kendisi daha önce tarihleri bilmişti. Themis bu sene olmayabilir dedi ama ben amirimin durumuna guveniyorum
Amirim e guvenıyoruz Çalışmaya devam azımle .Çalışmaya ara mı verdı herkes ?
-
@amirim hocam var mi yeni bi duyum?
-
bayram dönüşü başlayacağım Allah'ın izniyle zaten 19 ekimde gelir uzmanlığı yeterlik sınavı olacak dolayısıyla tüm vergi mevzuatına çalışmış olacağım iktisat-maliye kısmını da yaparım diye düşünüyorum borçlar ve medeni ile idarenin teorik kısımları için (idari işlemler, sözleşmeler vb gibi) küçük fasikül notlar ve geri kalan diğer dersler için sadece mevzuat ağırlıklı çalışma+çıkmış sorularla tekrar etmece
-
İyi akşamlar ben de bu yıl tekrar deneyeceğim tabi sınav olursa , iktisat ve maliye dersleri için ne önerirsiniz şimdiden çok sağ olun.
-
@ir06, içinde söyledi: 2019 İdari Hakimlik Sınavı
İyi akşamlar ben de bu yıl tekrar deneyeceğim tabi sınav olursa , iktisat ve maliye dersleri için ne önerirsiniz şimdiden çok sağ olun.
Maliye ıcın ben unv den bu yana murat yayınları malıye okurum.full e yakın yaptırdı her ısnavda.baska da kaynak denemedım .Tavsıye ederım.
-
@kendinehakime teşekkür ederim
-
Ben ilk defa idari yargı hakimliğini denemek istiyorum kpss alan bilgilerim yeterli olur mu ek calışmam gerekir mi?