2019 İdari Hakimlik Sınavı
-
@uzmanyrdd Bu süreçte herkes bişey der. Her insanın çalışma stili farklıdır. Kimi farklı farklı yayından çalışır kimi hepsini aynı yayından bitirir.
Size tavsiyem her yayınevinin ders kitabı farklıdır. Bazıları bir dersi iyi anlatır iken başka dersi kötü anlatmıştır.
Size tavsiyem set almayın çünkü o zaman anlatım vb. hususları bir derste bile beğenmez iseniz moraliniz bozuluyor. Set almak biraz daha ekonomik olsa da size tavsiyem her dersin ayrı ayrı kendinize en uygun olan anlatımlı kitaplarına kendiniz bakın. Hangisini severseniz onu alın derim. Mesela savaş yayınları Zapata hocanın medenisi ve borçları çok eğlenceli ve anlatıcı iken aynı yayınevinin diğer kitapları için aynı şeyi diyemem. Yani en güzeli set değil de kendiniz aynı masaüstü bilgisayar kullanan arkadaşlarımız daha iyi bilir. Bilgisayarı toplama yapmak en iyisidir yani farklı firmaların farklı ürünlerini bilgisayara takarak güzel performans yapar genelde..
Tabi dediğim gibi herkesin çalışma stilli farklı olduğu için kalbiniz hangisini arzu ederse onu yapabilirsiniz..
Allah yardımcınız olsun...
Selametle...
-
@KendineHâkim soru bankası olarak hangi kaynağı önerirsiniz
-
@ert1234 hocam ilan gelmeyecek durumu idari hakimlik için mi ? Adli mezun ve avukatlıkta dahil mi ? Bilenler yazabilirim?
-
@kiziroğluhey idari yargı başlığı burası adli zaten geliyor
-
@kiziroğluhey idari yargi gelmiyor muymus bu sene?
-
29 aralık diyorlar ama hadi inşallah diyelim
-
@yourdreams bende gördüm idari ve adli yayınlamışlar. Ama yine de bakanlıktan gelecek cevap önemli bunlar sadece bir duyum. Ben 28 aralık diye düşünmüştüm sınav tarihini ama bakalım hayırlısı..
-
@nylovesky nerde yayınlanmış sınav ilanı bir de avukatlıktan geçiş olacak mı
-
@avkt Themis yayınlamış. Murat hoca da face de 27 Ekimde de alım sayısını öğrenecekmiş.
-
@nylovesky cvp için teşekkür ederim duyumunuz resmî değil peki avukatlıktan geçiş olacak mı peki böyle bir duyum olursa yazarsanız buraya memnun oluruz.
-
@nylovesky bir de zaten Ekimin sonuna kadar ilan gelirse gelir..
-
@nylovesky olursa 28nde olacağını düşünüyordum bende olsun da çok bir önemi yok
-
@yourdreams Hocam paylaşımı göremiyorum, tam olarak ne demişler acaba?
-
Themis yayınları 29 aralık idari 9 kasım kaymakamlık duyumu diye paylaşım yaptı zaten ortada gezen tarihler
-
@Aslan-Reyiz Hocam hem adli hem idari için bu tarihler değil mi?
-
Youtubeda Hakimlik Akademisi kurucusu soru cevap videosunda alımların toplamda 1200 kisi civarında olacağına yönelik tahmini olduğunu söylemiş.Sorular arasinda birisi Adli hakimlik kontenjanına yönelik 500 kişi olacak gibi söylentiler var ne diyorsunuz diye sormuş.Bu konuda bilgisi,duyumu olan arkadaşlar var mı?500 kişi duyumu nereden kaynaklanıyor?
-
Arkadaşlar sosyal medya hesabım yok .Murat Hoa ne paylamıs ,ıdarı yargı olacak mı ??
-
@kendinehakime 29 Aralıkta adli, idari, avukatlıktan geçiş sınavlarının olacağını 27 sinde alım sayılarını yazacağını söylemiş.
-
İdari hakimlik olur ve iibf de alınır arkadaşlar , olmaz ve daha iibfden alınmayacak diyenlere itibar etmeyiniz.
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2019 İdari Hakimlik Sınavı
İdari hakimlik olur ve iibf de alınır arkadaşlar , olmaz ve daha iibfden alınmayacak diyenlere itibar etmeyiniz.
Çalışmaya devam