2019 İdari Hakimlik Sınavı
-
@Mehmetemir teşekkür ederim Mehmet hocam konu çalışmaya devam ediyim en iyisi akıbeti belli olur yakin zamanda hayırlı cumalar..
-
- liste madde
-
@nylovesky teşekkürler
-
@nylovesky hocam bu liste nasıl açılıyor teşekkürler
-
Arkadaşlar Justine soru bankası çıkacak 21 ağıstosda ön sipariş verdim de kargoya 21 Ağustostan sonra mı verilir
-
@ert1234 21 agustosta cikacaksa oncesinde verilmez diye dusunuyorum
-
@varetopilfredo yine de sorayım dedim teşekkürler
-
@nylovesky attığınız liste açılmadı
-
Mrb arkadaşlar,bazı kitaplarda güncel baskı yok henüz idare hukuku,idari yargı hukuku ceza hukuku bide birkaç ders. Değişiklik var mı bu derslerde ne yapmamı önerirsiniz ?
-
@maviş-123 idarede bazı şeyler içişleri bakanlığı yerine çevre şehircilik bakanlığına bağlandı. Düzenleme ortaklık payı %45 oldu. O yüzden kitaptan ziyade mevzuat okumanızı tavsiye ederim
-
@maviş-123 hocam bu dediğiniz dersler ve diğer derslerde de değişiklikler hakkında ne olup ne bittiğine ve hangi kaynakları kullanmanız gerektiğini forumda daha önce uzun konuşmuştuk, burada birleştirilmiş hali alt kısımda mevcut;
https:// hakimvesavciliksinavi. wordpress. com/2019/03/07/en-cok-merak-edilen-sorulardan-hangi-kaynaklardan-calisayim-sadece-kanun-yeterli-mi/
Hayırlı geceler..
-
100 idari gelir mi sizce
-
@ert1234 İnŞallah şuan geleceği yönünde söylentiler çok fazla.
-
Lanet olsun ki bende bu sürece dahil olacam deneyelim belirsizlikte herşeyi
-
Sınav tarihi ile ilgili bir duyum var mı arkadaşlar ?
-
Arkadaşlar Anayasa için monopol ve konsensus soruları bıttı,bunlar dısında anayasa ıcın onerecegınız soru kıtabı var mı tek ya da set?Sınava kadar vır cok soru kıtabı bıtırmek ıstıyorum.
-
@kendinehakime justice, hakimim
-
Monopol idari yargi soru bankasi güncel basimi ne zaman cikar bilen var mi arkadaslar ?
-
@Müfettiş-Gadget justice çıktı dün ön satıştaydı monopol bilmiyorum
-
Arkadaşlar kaymakamlığa mı hakimliğe mi hazırlanmak daha mantıklı kaymakamlık da saçma sapan insan hakları diye derya deniz bir bölüm var 2018 idari yargı da 544. Oldum yoksa idariye mi yüklenmeliyim bana bir tüyo verin