2019 Hakim Yardımcılığı
-
@sınavsınavsınav Bu Çok güzel bir soru yalnız
1.600-2.000 Kadro talep edildi. Yardımcılığa Dahil olabilir eğer süreç hızlı olursa. Net bilgim yok. -
@suigeneris teşekkür ederim takipteyim
-
@suigeneris hmmmm
-
@suigeneris Alakalıda olabilir hocam tabi ama Eğitim Merkezinin kurulmasının asıl sebebi Akademinin yerini alacak bir kurum ihtiyacı ve bu ihtiyacın karşılanması gerekliliği.Yani yardımcılık unvanı olmasada bu merkez kurulacaktı zaten akademi kapatıldığı zaman kararlaştırıldı bu. Her halukarda eğitimlerin yapılacağı merkez bu ve sanırım yardımcılık olmasa da adaylarda burda eğitim görecek.
-
@albertcamus Hakimlik yardımcılığı ile bu Eğitim merkezleri akademi gibi tek çatı altında olmayacak. Belirli bölgelerde kurulacak. Bu yeni bir yapılanmanın bir parçası olduğu net belli oldu. Amaçları önceki akademi de herkesin bir arada olduğu kalitesiz eğitimin önüne geçmek.
-
@albertcamus Eğitim merkezi kurulmayacak hocam Eğitim Merkezleri Kurulacak. Farklı Farklı yerlerde. Daha iyi Eğitim olsun diye.
-
@suigeneris Bunları burada okudum hocam zaten
https://www.tercihiniyap.net/meslek/hakim-yardimciligi-nedir-ne-zaman-baslayacak-2019-maasi-ne-kadar-h6462.html
Pareto hocamız izah etmiş.Ama şunu diyorum sadece eğitim merkezlerinin kurulması tek başına hakim yardımcılığına öncül değil.Alakası var evet ama tek gösterge değil bakalım bekleyip görcez yetişcek mi 2019 içine -
@albertcamus Tabi Tabi hocam haklısınız.
Yargı Reformu adı altında gerçekleşecek herşey. 31 mart seçimleri herşeyi yavaşlattı. Bakalım ne olacak. Haziran'da Ne Adli nede İdarî Hakimlik Sınavı olur. Kasım - Aralık gibi Hakimlik yardımcılığı ile Hem Adli Hemde İdari bir Alım bekliyorum. Bu konuyla ilgili artık konuşmayacağım. Yorum yahu -
@suigeneris Yoruldum
-
@suigeneris nasıl yani
-
Adalet bakani az once bir tv programinda spikerin yeni hakim olacak mi? Sorusuna su anda mevcut alim surecinin devam ettigini bundan sonraki hedefin hakim yardimciligi oldugunu subat ayi icerisinde yeni yargi reform paketi nin Aciklanacagini soyledi...
-
Bu ay sonuna bazı şeyler belli olur gibi.
-
@toroskaplan baska neler dedi ya ben metrodaydim
-
@Suigeneris cafer beyyyyyyyy özele niye bakmıyorsujuz ki
-
@sınavsınavsınav memurlardaki adrenayi taniyan var mi ????
-
@kkendinehakim kendisini tanımıyorum.polimiğe girmek gibi bir amacım kesinlikle yok.Ancak gözlemlediğim kadarıyla kendisiyle bir probleminiz var.Mumkunse bu problemi özelden cozmenizi rica ediyorum.Başlığı amacı dışına cıkarmayalım.
-
@harveyspecter bilmiyorsanız yorumunuzu kendinize saklamanızı tercih ederim... teşekkürler
-
@harveyspecter memurlarda var mısın sen
-
@kkendinehakim hayir tanimiyorum
-
@sınavsınavsınav teşekkürler ya sagolasın