kızılay personel alımı 2019
-
@sezerna cok teşekkür ederim. Sınava girdim aslinda fena da degildi. Mulakata yeterli görülmedim. Bi umut bekliyordum ama bu saatten sonra birsey olmaz sanirim. Bilgilendirmeniz için ayrica tekrar teşekkürler. Umarim en kısa sürede olumlu sonuclar alırsınız
-
Laboratuvar/Flebotomist pozisyonu için referansları aranan var mı acaba?
-
@haydin03 bende 18 inde girdim bir çok kişinin hemen 1 hafta sonrasında aramışlar diye duydum
-
@alya rica ederim. Umutla beklemek çok kötü oluyor şu an bende aynı umutlarla beklediğim için anlıyorum hepimiz için hayırlı olan olsun inşaallah. Tekrar biyolog arıyor kızılay ingilizce bilen eğer kriterler tutuyorsa bi bakın isterseniz
-
Gaziantepde mulakata girenlere geri dönus yapıldımi
-
@sezerna ankaraya aliyor ama proje asistani istiyorlar bir de. Proje bitiminde issiz kalan cok arkadas var kizilayda
-
@daniellaw arkadaslar aramalar başlandı referanslarınızı uyarın ve telefonlarınızı mesgule vermeyinnn
-
@laboratuvarm ne zamn aramaya başlamış
-
@şahin bugun arandı arananlar
-
@laboratuvarmn referanslar mı yoksa işe başvuran kişiler mi arandı acaba
-
@ilknr, içinde söyledi: kızılay personel alımı 2019
referanslar
referanslar -
@laboratuvarm sizin de arandi sanirim siz hangi il ici basvurmustunuz
-
@şahin istanbul ikametteyim ama heryer olur dedim
-
@biyomedikal bana da oldu aynisi nasil bi prosedur oldu su an?
-
Arkadaslar burası hep sanırım labratuar kan almacılar pekı dıger bolumlerden olan hıc yok mu
hıc goremıyorum genclık calısanı emlak tapu uzmanı fılan bunlardan aranan gıren var mı -
merhaba mülakat sürecinden sonra Kızılay'ı arayıp bilgi alabilen oldu mu?
-
@laboratuvarm mülakate nerede girdiniz acaba
-
referans arandıktan sonra ne oluyor bilen var mı?
-
İş teklifi bekleyen biyolog arkadaşlar, bu hafta içi artık bi sonuç alıcaz diye hissediyorum ben
-
Bir gelişme var mı arkadaşlar?