kızılay personel alımı 2019
-
@sezerna sizin referanslarınız ne kadar sürede arandı acaba
-
@sezerna Hayırlı olsun referansınız arandımı, arandı ise ne kadar zaman sonra, hangi branşta görevlendirildiniz.. Nerede ğörev alacaksınız..
-
@sezerna goreviniz neydi acaba
-
11 nisanda Benimde referanslarim arandi.. 1 tane yazmistim, kizilay genel merkezden aradilar 1 tane daha istedilrr onuda yazdim hemen aradilar.. Daha ne kadar beklicez diye sordum.. Genel mudurlugun atama yapmasini bekliyoruz dediler..
-
@sezerna teşekkür ederim, sizin de hayırlı olsun Kocaeli benim de
-
Laboratuvar için bir gelişme var mı arkadaşlar?
-
@daniellaw yok neyazikki referans arandi sadece
-
@laboratuvarm ne kadar oldu referansınız aranalı acaba?
-
@daniellaw 10 gun civari
-
@laboratuvarm acaba istanbuldan kaç kişinin aranmıştır referansı. Ben bir sizi gördüm.
-
@malatyali lab teknikeri misiniz? Birde hangi şehir için başvurdunuz?
-
@laboratuvarm ikimreferansınızda arandı mı acaba
-
@ilknr benim iki referansımda arandı bir hafta önce inşAllah olumlu sonuçla geri dönerler mülakata 25 martta girmiştim umutla bekliyorum
-
@feyzaa sizin bölüm de mi laboratuvar acaba?
-
@feyzaa hangi sehirdesiniz acaba
-
Arkadaşlar bende 2 referans yazmıştım. 20 martta ankarada mülakata girdim.. Referanslarım aranmadı, nasıl olacak, aranmayanlar olumsuzmu olmuş oluyor...
-
@haydin03 bizim de aranmadi ama bu olumsuz anlamına gelmiyor aranan kısi sayısı çok az veya yazmıyor bilemiyoruz kimse bilgi vermiyor bu ay içerisinde haber verilecek diye bilgi alanlar olmuş mail gelene kadar hepimiz bekleyecegiz
-
@şahin arladaslar laboratuvar bolumunden is teklifi sadece hastaneler iconmi olucak.kan merkezleri olabilirmi
-
@laboratuvarm her ikisi içinde olur ilan hem flebotomist hem Tekniker ilaniydi ihtiyaç a göre dağılım yapılır sanırım
-
gerçekten arkadaşlar flebotomist için başvurular ankarada referansi arann olmadı mı hiç kimse yazmıyor. Referans arananlar Tekirdağ ve ist birde Adana ilinden gördüm bu kadar kişi mulakata girdi .