25 Nis 2019 07:57

@mk-ank, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

@albertcamus Hocam bitmez tükenmez o kişiler. Onlar hiç iş yapmayalım, hiç stresimiz olmasın, sıkıntımız olmasın, mesaimiz olmasın diyen boş şahıslar. Çok kulak asmamak gerek o tiplere. Bankamatik memurundan tek farkları, zorakide olsa işe gidiyor olmalarıdır. Mecbur olmasalar 1 Türk Lirası değerinde iş üretmezler her gün zırlamaktan. Burada gerçekten zor şartlarda çalışan belli başlı meslekler işin dışında tutuyorum. Gümrük ağırdır örneğin. Her açıdan zordur çalışması. Stresi, sorumluluğu çok fazladır. Ama bunu tutup da bir merkez uzmanı söylerse ona ancak nankör denir, başka bir şey söylenmez. Bu insana haftada iki gün çalış, beş gün tatilsin deseniz o iki gün için ağlar. 5.500 Türk Lirası değil 11 bin Türk Lirası verseniz yetmez. Dediğiniz gibi hocam onlar hayata zırlamak için gelmiş, bırakınız zırlasınlar. Epey zamandır iş hayatındayım. Özel sektörde de çalıştım. En alt işlerden, belli düzeyde işler yaptım özel sektörde. Gidin kamu yerine özelde çalışın diyen kişi -yukardaki gibi belli meslekleri dışında tutuyorum yine kamudaki- hayatında özel sektör görmemiş, bir gün bile o mobbingi, o çalışma temposunu görmemiş, yaşamamıştır. Geçiniz hocam bunları. Hiç konuşmaya bile değmez kişiler. Forumda da sömürülerine kulak asmak yerine görmezden gelmek lazım bunların. Yok sayınki azalarak yok olsunlar.

Çok doğru üstad.En doğrusu görmezden gelmek.Başka türlü diğer arkadaşlarımızıda olumsuz etkilemelerini engelleyemeyiz.Her yerde olcak bunlar dediğiniz gibi.Bir an evvel yok olmaları dileğiyle bu kötü niyetli kişilerin.......