2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ben kadınlar günü etkinliklerinde Şule Albayrak a ve fecir alptekine sordum ama bilgileri yok yine diğerlerine göre en net yanıtı bakan beyden aldım. O yüzden sizler de bakan beye sesimizi duyurursanız daha faydalı olur. Çabamızı görmesi lazım.
-
@aknc Anladım Hocam sağolun.
-
Bizi kurtaracak olan bu yoğunluk... Kpss öncesi! Pareto, nolur
-
Kpss sonrasi yüklu alim olacak lafi son 3 yıldır malesef tutmadi.15 Temmuz sonrası sürece bakarsak ne dedik ilan gelmez bu yıl sonra gelir.Peki geldi mi?Hayır.Yine ayni sekilde bn oyalanma goruyorum.Artık iibflerin kapanmasi icin ne gerekiyorsa yapip 2019 kpss öncesi Maliye alımlarinin gelmesi icin bastirmaliyiz.Zaten Maliye Bakanligi ilan vermezse Merkez uzmanliklar 2019 kpssye kadar stabil en az 88lerle kapatir.Malesef durum bu.
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Kpss sonrasi yüklu alim olacak lafi son 3 yıldır malesef tutmadi.15 Temmuz sonrası sürece bakarsak ne dedik ilan gelmez bu yıl sonra gelir.Peki geldi mi?Hayır.Yine ayni sekilde bn oyalanma goruyorum.Artık iibflerin kapanmasi icin ne gerekiyorsa yapip 2019 kpss öncesi Maliye alımlarinin gelmesi icin bastirmaliyiz.Zaten Maliye Bakanligi ilan vermezse Merkez uzmanliklar 2019 kpssye kadar stabil en az 88lerle kapatir.Malesef durum bu.
Katılıyorum. Üç yıldır GUY olabilmek için çırpınıyorum. Geçen yıl mülakattan elendim, sebebi, niyesi yok. Bu yıl 6 ay mülakat bekledik. Ha gireceğiz de ne olacak yine liste dışı. İibf yazmayı düşünenlere simit sat daha iyi diyorum.
-
Nurettin Nebati bey bulunduğum şehre gelecek. Inşallah şansımız da yaver giderse. Alim süreçleriyle ilgili soru soracagim.
-
@yakup-cemil, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Nurettin Nebati bey bulunduğum şehre gelecek. Inşallah şansımız da yaver giderse. Alim süreçleriyle ilgili soru soracagim.
Özellikle MHUY ve DUY'u sorun hocam.Yakında zamanda ilana çıkabilecek kadrolar bunlar.
-
Berat Albayrak Bey'e sorulan sorulara karsilik kendisinin iki taraftaki beyanındanda ulaşılacak sonuç bence yakin zamanda bi alim hazirlik ve planinin olmadigi yonunde. Gecen sefer Naci Ağbal Bey direk su su alimlari planladik ilan gelecek seklinde yanit vermisti. Zaten pesindende dedigi ilanlar gelmisti
Sayin Albayrak'in yetisirse demesi su an hicbir net planin olmadigini gosteriyor.. yapilanmadan sonra bakilcak bu islere gorunen o ki. duydugum sadece gelir idaresinin kendi icinde bi alim programi yaptigi bunun da kaynagi saglam ve burda ustatlarla konustugumuzda teyit ettiler hatta pareto duyurdu da bunu guy plani var ama net degil diyerek. Ama onunda soyledigi gibi bu planinda Albayrak onaylamadan ve bu alim bitmeden gelmesi cok zor gorunuyo.
-
@albertcamus bizim de kpss öncesi konunun üzerine gidip o ilanı almamız gerekiyor
-
@albertcamus 2019 kpss 31 agustosta acıklanacakmıs yanlıs bilmiyorsam, bu surece kadar mhuy guy duy umarım bu ucunden ıkısı en azından, gelsın. Yoksa bize gercekten yazık olucak 2018 kpss ye gırenler olarak.
-
@aknc baska yol gorunmuyo hocam yoksa bakanligin kendi programina gore bu ilanlar yaz ve sonbahara kalir.
-
@tükendikagrubu hocam bunu Sayin Bakana soylerseniz bence sunu soyler, "kpss her yil yapiliyo hem sizin 2018 puaniniz iki yil gecerli degil mi basvurmanizda bi engel yok." Yani bizim yaptigimiz 2019 da yeni yuksek puanlilar gelcek gecen yildan kalanlar var vs. Bu hesaplari sadece biz biliyo ve umursuyoruz. Kurumlarin ayni gune sinav koymalarindan tarih cakismalarini umursamamasindan pay bicin. Malesef bu sorunlar bizim sorunumuz sadece idarenin degil.
-
@albertcamus bu kez bizde deriz ki sayın Bakanım ama 2018 den sonra bakanlıktan alım gelmedı. Bılıyorum hocam. Yanı her sene muhakkak sınavdan once ılan gelirdi ya ben ona istinaden burada kendimiz ıcın yazıyorum. Yoksa onların takvimine baglı hersey,. Insallah verırler bu bahsettiğim uc ılandan en az ıkısını. Bıze de zor bu surecin sancısını cekip ayakta durmak.
-
@tükendikagrubu yalnız arkadaşlar ilan gelmesi kadar verilecek kadro sayısı da çok önemli 1000-2000 i görmesi lazım en az ben dün kalabalık olduğu için soruyu uzatamadım ama sizler de bunu belirtirseniz daha iyi olur.
-
Bu ayı çok iyi değerlendirip bir söz almamız lazım geçen sene seçime bir ay kala neredeyse hergün Twitter da etkinlik yapıldı bu sene de öyle yapsak bence faydasını görürüz. Çoğunluk mülakat yapılmadı artı yapılanma süreci var diye birşey elde edemeyiz düşüncesiyle harekete geçmiyor gibi ama buna takılmadan isteğimizi dile getirmemiz lazım.
-
@tükendikagrubu hocam edindiğim sağlam bilgilere göre bakan bey DGUY ve merkez kadro alımlarına sıcak bakmıyor, MHUY ilanıda max 200-250 olur taminimce - o da olursa tabi- yine en mantıklı olanı VMY ve GUY alımı için bastırmak olur, zaten çok fazla GUY ihtiyacı var özellikle İstanbul ve diğer illerde
-
@aknc kesinlıkle. O kadar gelmesı gerekiyor. Anca bızı kurtarsın.
-
@albertcamus yetişirse demesi, bir planın olmadığını mı gösteriyor. Alla alla
-
Yetişirse, birtakım çalışmalar var demektir. Kusura bakmayın belirtmek farz olmuş. Tutamadım kendimi
-
@strtmn Bu faaliyet yapilanma hocam. Alim ikinci planda bence bunu anlamak daha kolay o kelimeden. Sizin pozitif enerjinizi takdir ediyorum tabiki ama durumu iyi kavramazsak bosa bi beklenti ile kpss yi getiririz.