2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@kaimoğlan ya hocam puanlar şuan yeterli bir çoğumuzun şuan ben de arkadaşlar da kpss sonrasına kalmasını hayal bile etmek istemiyoruz neresinden bakarsak bakalım bizi teselli etmeyecekki puanımızın iki sene geçerli olması. Geçen sene adamlar 71-72 puanla girdi gördük çoğunun da belki ilk senesiydi artı zaten girsinler de ben biz bekliyoruz onlar da beklesin demiyorum yolları açık olsun ama bakın herşey çok yüksek puanlar almakla da olmuyor. İlan kpss den önce gelsinki bir de araya 2019 lular girmesin. Beklemeyi şimdiden kabullenmeyelim hakkımızı alalım demek istedim neden her söylediğim kötüye yoruluyor bu forumda?
-
@muhalba Dostum keşke her ay guy ilanı olsa da bunları konuşmasak. Fakat anlatmak istediğimi ifade edemedim sanırım. Mevcut guy alımı daha mülakat bile yapmadı diger ilanlar hak getire. Guy dışındakiler de en fazla 100 kişiye hitap ediyor. Benim sözüm bittim ettim bırakacağım bu süreci serzenişlerinde bulunan arkadaşlaraydı.
-
@aknc Size forumda ilk kez rastladim. Uslubunuzdan olabilir. İnşallah 2019 dan önce gelir. Sistemin aksayan o kadar yönü var ki alakasiz konular bile ilanın geç gelmesine bağlanıyor. Hoş neye göre geç onu dahi kestiremiyoruz. Devletin her sene guy alacağım vmy alacağım diye bir taahhüdü yok. Cevap olarak niye Kpss yapılıyor verilebilir fakat onu da ihtiyaç olunca kriter olarak kullanmak için yapıyor. Mevcut guy süreci hem cok sonra ilana çıkıp hem de süreci bir hayli uzatınca allak bullak oldu her şey. Kpss odaklı devam edin daha iyi yerler olsun inşallah demekte bir beis görmüyorum ama hepimiz gerginiz ben gereksiz laf etmişim kusuruma bakmayın.
-
@aslan-reyiz arkadaşım askerliğini yapanıda alırlarmı acaba tekrar
-
@aknc aynen arkadaşlar bastıralım biraz ilan gelmesi için.
-
@kaimoğlan estağfurullah ben öyle demek istemedim ben sadece kpss ye bırakmayalım olayı demek istedim.
-
@kaimoğlan daha önce anlamadan dinlemeden linç edenler oldu da hocam yine mi yanlış anlaşıldım dedim
-
A grubu uğruna çürüttüğüm dirseklerimi keşke p3 için çürütseydim. Bunca çalışmaya mal değilsem 95-100 alır merkezi atamayla da kendimi bir yere atardım. Canıma yetti artık ya. En kötü ihtimalle artık a grubunu bırakıp p3 çalışıp 2020 KPSS giricem. ikinci ihtimalde de mali müşavirlik dosyası açtırıcam. O bile para ya! O da nasıl bir şeyse paran varsa mali müşavir oluyorsun. Paran yoksa yok.
Aranızdan ayrıldım ayrılacağım dostlar. Hiç yoktan bir kişi eksilir. -
Arkadaşlar buraya kendi umutsuzluğunuzu yazıp bu sürece yeni başlamış insanların enerjilerini düşürmeye hakkınız yok.
-
@mbguy 1 kişi eksik 1 kişi fazla farketmez hocam. Herkes kendine ayrılan rızık neyse o kadarını yer. Keşke dediginiz şeyleri yine yapabilirsiniz. Dosya açtırmanız,p3 için çalışmanız kpss a için engel değil. Allah sağlık versin.
-
@trmaliyeci yani şu yazdığınıza cevap vermeyim dedim de yok. Laf ettiğiniz insanın profiline girip bi bakma zahmetine girseniz keşke. İki yıldır buranın üyesiyim bir kere bakın BİR KERE bile bu forumda hiçbir başlığa ümit kırıcı bir şey yazmadım. Tutmuş hakkınız yok diyorsunuz , insanı zorla konuşturuyorsunuz. Hiç mi bir şey yazmayalım ? Hiç mi ufaktan da olsa dert yanmayalım?
-
@mbguy Hayır yani dershane hocaları gibi polyannacılık mı oynayalım. Bak şuan onların bile sesi çıkmıyor. Neden? Çünkü artık onlar da umudunu kesti.
-
@eomer başka bir şey demem şu dediklerinize imzamı atarım Hocam. İki kere özelde iş buldum bu süreçte. Aman diyim başlama ilan gelecek ders çalışamazsın aman işe girme bir aya ilan gelecek aman girme bak KPSS geldi diye diye üç yılımı verdirdiler bana. Vebal almaya da korkmadılar. Şimdi durum ortada işte.
Şimdi de “onları dinlemeseydinciler” gelecek ama neyse. -
@trmaliyeci İster istemez insanlar birbirleriyle dertleşiyor. Kimse kimseye umutsuzluk aşılamak istemez. Keşke 6 ayda 1 guy sınavı olsa. Ama gerçekleri konuşmamak en büyük yanlışımız olur.
Benim sabrımı en çok zorlayan gerçekleri konuşanlar değil, umut tacirliği yapan kişiler oluyor. "Sabredin, çalışın, sabredin, illa gelecek ilan" vs. Bunlar daha çok yıpratıyor. -
@trmaliyeci seninde kimseye laf söyleme hakkın yok. Beğenmezsen okumazsın forumu takip etmezsin. Şu süreçte insanlardan ne söylemelerini ne yapmalarını bekliyorsun? Yeni olduğun belli.
-
Oooo linç başlamış yine
-
Diş ağrısı, tel ekranı kırılması, şu ilansızlık...
Teker teker ya...
-
ben herkesin aksine kpss den önce alımın olacağını düşünüyorum.
hayır taşrada vergi dairelerin hali ortada. -
2019 KPSS öncesi guy gelecektir. Tecrübe ile sabittir. Kitapların kulpuna asılın... dersleri bırakmayın
-
@veda @paretowilfredo tarihe dair, çok nötr. Korkutucu olan bu