2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@can-mavi bu yapılanma zaten neredeyse 1 yıldır sürmüyor mu
-
Hocam gercekci ve net konştugunuz için tesekkür ederim @can-mavi peki kpssden önce mhyu da gelemez mi?
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Şu yasa çıkınca gidip yedek subay olcam 12 ayın 10 ayı maaşlı sonra subay olma şansı var bırakıcam bu işleri valla 3-5 yıldır bıktım alım yok puan yok her şey iyice kötüye gidiyor.
Bunu siz mi söylüyorsunuz . İnanamıyorum da .
-
Kpss'den sonra gelmesi açıkcası bir anlam ifade etmez.2018 puanlarımızı daha kullanamadık ki.Bakanlık üzerinde baskı oluşturabilirsek kpss öncesi neden olmasın.Bu saatten sonra etkinlikten kaçmayız umarım.
-
@eomer Evt KPSS'den sonra zaten gelecek Eylül 'de gelir Kasım'da gelir Ocak'ta gelir bir şekilde gelecek yani.
Önemli olan KPSS öncesi 2018 puanımızı kullanabilmek. -
2018 senesi boşa hazırlanılmış bir yıl oldu çok acı verici onca giden zamana, onca emeğe.
-
Bence etkinlikler önemli 2018 de hemen seçim öncesi geldi ilan yani yapılanmadan hemen önce. Her gün etkinlik yapıldı ilan gelene kadar şimdi de aynı şey yapılabilir.
-
2018 biz neden girdik arkdaşlar alım yoksa sınav neden var hayırdır yani, gerekirse 100.000 tweet atacağız bu iş olacak yoksa 2019'dan sonra gelen guy 80-85 ile sgk 90 ile kapatır
-
2018 puanını kullanamamak dershanenin deneme sınavına girmiş hissiyatı verir resmen hayırlısı olsun inşallahhh gelir arkadaşlar...
-
Arkadaşlar Maliye Bakanı Yardımcısı Sn Nurettin Nebati Saat 20:30 da Kanal Urfa Duru Tv Ve 2 yerel kanal olmak üzere 4 kanalın ortak canlı yayın konuğu. Kanalları arayalım. Ve Nurettin Bey'ın twıtının altına yüklenelim.
-
@mhd, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar Maliye Bakanı Yardımcısı Sn Nurettin Nebati Saat 20:30 da Kanal Urfa Duru Tv Ve 2 yerel kanal olmak üzere 4 kanalın ortak canlı yayın konuğu. Kanalları arayalım. Ve Nurettin Bey'ın twıtının altına yüklenelim.
Burdan yazalım arkadaşlar.
https://twitter.com/NureddinNebati/status/1107237094336925698?s=19 -
Arkadaşlar bu 2018 puanını kullanamama meselesi nedir? Niçin kullanamayasiniz? 2020 kpss aciklanana kadar geçerliliği var. Ayrıca belli bir baremin uzerinde iseniz 2019 da daha iyisini basaramamak husran olur. Malesef ki bu işte düzen ve takvim yok. Dolayisiyla 2019 kpss den iyi puan almak elinizi guclendirecektir. Sinavdan sonra gelen ilanlara daha rahat yaklasmanizi sağlayacaktır. Geçen sene ilan gelmediği için kpss ye son üç ay asılmıştım öncesinde sureci bile bıraktım dediğim oldu kendime. Birakmasam cok daha iyi puan alacağımı sonradan idrak ettim. Siz bu hataya düşmeyin. Bu yol uzun soluklu bir maraton.
-
@kaimoğlan ne zamana kadar bekleyelim?
-
arkadaşlar bir sorum olacaktı.
2019 kpss p3 puan türünün kullanıldığı oluyor mu hiç.
genelde ben de şu aldı var çift yılların p3 puanı işe yarıyor tek yılların p3 puanı işe aramıyor diye.
bilgisi olan cevap verebilir mi? -
@çölkaplanı Polislik ve komiser yardımcılığında iş görüyor
-
2018 de alimin olmamasi 2019 kpss sonrasinda buralari kurtlar vadisine donusturur. Foruma giriste cendere calar artik. Misal dguy gelir gelmesinede 79 larda kapatir mi muamma. Ayni sekilde gelecek butun ilanlarin puan baremi yukselir diye dusunuyorum.
-
@çölkaplanı cift yillardaki p3 u merkezi atamalarda vs 2 yil kullanirsin kardesim. Yanlis hatirlamiyorsam komserlik polislik icin p3 puaninda tek yil cift yil ayrimi yoktur. Yani 2019 p3 puaninida bunlarda kullanabiliyordun. Yinede bir bak istersen.
-
@kaimoğlan Bireysel olarak güzel tavsiye ama konu orayı aştı artık dostum. Ben kendi halim bir yana bu kadar insanın hali ne olacak ona da yanıyorum. Özel sektör de asgari ücrete bile iş bulamayacak konumda çoğu insan. Bu kadar insan ne yapacak yaş da bir yandan gelip geçiyor.
Örnek vereyim geçen sene 1000 guy ilanı geldi sadece 5000 kişi sınava girdi onun da 4000'i yine işsiz olarak aramıza dönecek. İlanlar gelmiyor, sayılar çok cüzi. Geçmiş yıllardan o kadar biriken kpsszede var ki son ilgöç 87 küsürle kapattı gördünüz. Bu durum nereye kadar gidebilir ki..En azından 2019 öncesi gelsin de şu birikenler yavaş yavaş erisin. Yoksa istediğimiz kadar çalışalım bu işin garantisi yok mülakatta elendiğin zaman gitti 2 yıl daha -
@aknc Sorunuzu anlamak için iletimi tekrar okudum yine de anlamadım. Bekleyin tarzı bir ifadem olmadı. Meseleyi 2019 kpss den sonra burada yine konuşalım. Hatamdan yola çıkarak tavsiyede bulundum sadece. @Fernando-Reges kıt olan ilanlar hepimizin malumu sadece o 1000 kişi arasına girmenin ehemmiyetinden bahsettim.
-
@kaimoğlan, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@aknc Sorunuzu anlamak için iletimi tekrar okudum yine de anlamadım. Bekleyin tarzı bir ifadem olmadı. Meseleyi 2019 kpss den sonra burada yine konuşalım. Hatamdan yola çıkarak tavsiyede bulundum sadece. @Fernando-Reges kıt olan ilanlar hepimizin malumu sadece o 1000 kişi arasına girmenin ehemmiyetinden bahsettim.
Hocam siz hatanızı yazmışsınız evet ama burda belkide 93 94 puanlı arkadaşlar da ilan bekliyor. Haliyle 2019 kpss için iyi çalışmaları puanlarını arttirmalari gerekmiyor.