2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bu tarz yorumda bulunanlara izin vermeyelim bence çünkü amaçları engel olmak ya isteyen insan böyle yorum yapmaz imkan vermiyorum yani.
-
@aknc Hocam, bizler mücadelemize bakalım devlette bazen olmaz denilen işler anında oluyor.
Öğretmenler de örneği bunun. Helal olsun birlikte mücadele ettiler artı 20000 daha kadro aldılar. Şimdi de bölüm bölüm kendi mücadelelerini veriyorlar.
Bizde de Sn Cumhurbaşkanının bir talimatına bakar. Yeter ki mücadele edelim. -
@mhd evet hocam şu seçime kalan zamanda bastırsak az da olsa bişeyler elde edebilirdik ama böyle devam ederse çoğunluk zor gibi görünüyor. Kpss ye bir ay kala herkesin aklı başına geliyor ama iş işten geçmiş oluyor aynı anda iki stresi birden yaşıyoruz
-
@guymağduru forumun ihtiyacı olan tarz.
Harika bir öneri... -
@strtmn kim organize ediyordu bu para olayını ben varım şimdiden birisi organize etsin seve seve katılırım.
-
@aknc her dönem kendi koordinatörünü çıkarıyor olabilir. Gören ilgilenen arkadaşlar talep unsurunu desteklesin ilgi gözüksün,elbet çıkar.
-
@aknc bugün iki tane etkinlik var sanırım. Biri 18.00 da SGK müfettişlik açıklansın diye diğeri 20.00 da guy ilanı gelsin diye. Bunun dışında yine para toplanıp gazete ilanı verilebilir . Bende katılırım .
-
En mantıklısı gazete ilanı.
İlk gazete etkinliğini organize eden arkadaşları göreve davet ediyorum.
Birlik olma vakti şimdi.
Polemiklere gerek yok -
@merasim34, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
En mantıklısı gazete ilanı.
İlk gazete etkinliğini organize eden arkadaşları göreve davet ediyorum.
Birlik olma vakti şimdi.
Polemiklere gerek yokBiz organize edelim neden bekliyoruz ki?
-
@gaddar-kerim guy ilanı bekleyen arkadaşlar,
Bu konu ile alakalı, sizi burada bir şey derken görmek istiyoruz. İlan verme durumunu tartışalım. İvedi de karar verelim.
-
Arkadaşlar gazete ilanını Facede Yusuf Tekin diye arkadaş var dı o yapmıştı. Ona mesaj atalım. Twıter için sponsor da buluyor.
-
@merasim34 Yarım saat önce üye oldum fakat 2.yılım bu süreçte;üstelik forumu neredeyse 1 yıldır takip ediyorum.Akıl vermek haddimize değil,ha benimle aynı duyguları paylaşan olur katılır.Benim ne yaşadığımı da bilemezsin kardeş git içindeki öfkeyi başka bir yere akıt
-
@aknc Teşekkürler
-
@tobinq sakin yahu. Ben de diğer arkadaşla aynı tepkiyi verdim neden çünkü aynı duygular içindeyiz siz de bizi anlayın hocam. Destek verin ihtimallerle bu iş yürümez hele de umutsuzluğa götüren ihtimallerle hiç bir yere varılmaz.
-
@tobinq Hep söylediğim gibi hocam "kuru kuruya çalışılmıyor." . Bizler de insanız. Bu "Sabır, sabır, çalış, çalış" mottosu; ilk olarak dershane ve kitaplardan para kazanmak için sömüren yazarların işi, ikincisi ise stajyerlerin patronlarına özgü. 2018 kpss giren birisi olarak 1 yıl 7 aydır ders çalışıyorum. Günümüz de yaşam hızlı akıyor, bu süreç hiçte kısa değil. İyi niyetinizle sabır edin diyorsunuz ama artık bu süreçteki insanlara sabır edin kelimesi bile bunaltı veriyor. Ki bence haklılyız.
-
Pomem açıklanmış bakalım aramızdan kaç kişi ayrılacak
-
@baelish 1 yıl 7 ay nokta atışı yeminle benim de birebir aynı sürecim ve henüz bir kurum sınavına dahi giremedim
-
@baelish Hocam bilmem ben mi yanlış yazdım ifade mi edemedim arkadaşlar sanırım içindekileri kusacak yer arıyorlarmış Benim kimseye akıl verecek sabır temenni dileyecek durumum yok.Bu durumdan şikayetçi olanları mı eleştirdim acaba onu da anlamadım.İstediğiniz kadar ses çıkarın hocam her zaman haklısınız,ben de mağdurum destekçinizim. Yalnız yazdıklarım yaşadığımız mağduriyeti meşrulaştırmaya yönelik değildi, hala inandığım şey bir sorun varsa çözüm bulmak ne gerekiyorsa yapmak bunun neresi yanlış
-
@aknc Siz ne diyosunuz hocam anlamadım! bir yazı yazdım pişman ettiniz sağolun ben sizin yaptığınız eylemlere tavırlara ses mi ettim umutsuzluk mu aşıladım da ikide bir anlaşılma ihtiyacı duyuyosunuz
-
Arkadaşlar etkinlikler yapalım mülakat tarihleri için baya çaba gösterildi ama şuan kimseden ses yok