2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@tükendikagrubu kesinlikle hocam. Bide o kadar kesin konuştu ki 78 altı çok riskli dedi ve ben üstüne basa basa tekrar sordum başka bir ilde hiç mi şansım yok diye.
-
@aknc bi de o ıllerın kacla kapattıgını görüp suratının rengi degısen ıkı hocayı da unutmicam. Birisi cok populer bır hukuk hocası ismi lazım degıl. Dıgerı de bızım kurum müdürüydü. Kesinlıkle ama kesinlikle hislerimize guvenıp yazın ve ailenizle birlikte ortak bır karar alarak yapın. O hukuk hocası da benım cok moralımı bozmustu ılan geldıgınde. Bu puanla sana gelıcegını mı sanıyorsun diyerek sınıfta dalga gecmıs tı benımle ders arasında. Bu sekılde onu da yad ettim
-
@tükendikagrubu vicdanları rahat mı acaba ben sonrasında asla görüşmedim o hocayla.
-
O dönem cidden gerçek bi psikolojik savaş. Biz de yanıldık yandık ama öğrendik kimseye güvenmemeyi. Geçen sene bi dershane sahibi de bana kesin olucak şurayı yaz zaten o puana başka bi yer olmaz dedi ben de güvendim ve sonuç ...
Herkes kendi iç sesini dinlesin.. ️ -
@aknc inşallah rahat etmemiştir vicdanları.
-
@tükendikagrubu inşallah hocam
-
Seçim önü bir gazete ilanı daha yapılsa iş yapabilir gibi
-
@aknc, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bu arada sakinliğini koruyan arkadaşlar 2017 de illerin kaç puanla kapattığına baksınlar 76 altında alanlar için hayal olur bir ile girmek kpss sonrasına kalırsa 2000 kişi alındı ve en düşük kapatan il 76 ile kapattı neden çünkü 2016 da hiç alım yapılmadı eğer kpss sonrasına kalırsa akıbet aynı olacak. Sonrasında da 2018 de kaçla kapattığına bakın illerin aradaki uçurumu görün. Ayrıca 2017 de halkbankta güzel bir alım yapmıştı 2018 de o da yok. Kısaca Kpss sonrası çok riskli arkadaşlar.
2016 puani ile alim yapildi. 14 mayis 2017 de ki sinava 2016 ve 2015 puanlilar basvurdu. 2016 yilinda malum sinavin gecerliligi 1 yil idi. Daha sonra osym degisiklik yapti 2017 ile beraber tekrar 2 yila cikartti. En son yapilan guy sinavinin dusuk kapatmasinin sebebi. Bir onceki sinavin gecerliligi 1 yil oldugu icindir. Ornegin en son ki guy'a 2016 da 90 puan alan aday basvuramadi. Gecerlilik 2 yil olsa idi basvurabilecekti.
-
@lion arkadaşım 2016 puanıyla alım yapıldığını ben de biliyorum ama 2016 da yapılmadı bu da neye sebep oldu 2017 de tek ilanın gelmesine ve yığılma oluşmasına eğer 2016 da alım olsaydı puanlar o kadar uçmayacaktı 2017 de kastettiğim bu.
-
@lion bir de 2016 dan bu yana yapılan toplam alımı da düşün guy için sayı çok yetersiz önceki senelere baktığında.
-
Önceki senelerde senede iki kere alım yapılmış şimdi neredeyse 1,5 senede bir kere alım yapılıyor bunların hepsi bir bütün öyle alım oldu puanlar kullanıldı demekle olmuyor arkadaşlarım niye daha fazlasını alıp daha az beklemek varken risk alıp beklemeye devam edelim nasıl olsa ilan gelecek diye.
-
Arkadaslar bu yıl 76 puanla istanbul yazıp bende açıkta kalanlardanım. Suan için tahminime ve yasanmıslığıma dayanarak sadece sunu diyebilirim. Su guy sureci tamamlanmadan alım yapılacagnı sanmyrm. Ama kpss önü haziran gb bi ilan bekliyorum inşallah. Suan ne yapabiliriz dersenz bence suan mevcut sistemin değişmesi için en azndan bir baskı olusturabilirz diye düşünyrm ben guy tercihi olur kpss sınav merkezleri olur mhuy sgk vs alımlar olur sınav takvimi olur. Bu surecte en mantıklı yapılacak çalısmalar bunlar bence hali hazırda alınmams 1000 kişi varken yeni ilana cıkmazlar diye düşünyrm sahsi fikrm. Mayıstan sonra baskı yaparsak ilan alabilirz inşallah
-
@i̇ibf guy olmuyorsa yapılanma süreci var yeni açılacak birimler illaki olcak ve onlara yüksek sayıda alım da illaki olcak guy gelene kadar onlar için acele edip süreci hızlandırıp alım yapsınlar. Guy dan vazgeçelim asla demiyorum ama guy mülakatı bahaneyse şuan onun yerine başka Bir alım da yapılabilir sonra üstüne bir de guy alırsak daha ne olsun yani. Ama bunlar için tepki vermemiz lazım.
-
Arkadaşlar alım illaki olacaktır fakat önceden bekleme süresi şimdiye nazaran yarı yarıyaydı.Elimizden gelen daha sabırlı olmak ve çıkış yolu aramak.Yakarmanın umutsuzluğa kapılmanın kimseye bir faydası yok.Evet gerçekçi olmalıyız alım az,süreç belli değil,sadece kamu sektörü değil reel sektör de bu durumda istihdam düşük.Bilindiği üzere Türkiye son dönemde yüzde 3 küçüldü yani istihdam yok.Bu özel sektörde de böyle,kamu sektöründe de böyle.Yani burayı beklemezseniz başka bir yerde bekleyeceksiniz.Elimizden gelen sabır ve metanet daha fazla istek ve çalışma.Benim merak ettiğim konu ise her yıl başarı sıralamaları puanla tamamen aynı mı ; yani 80 puanlı birisi her yıl aynı sıralamada mı yer alıyor.
-
@tobinq hayır hocam 2016 dan bu yana sıralama puan olayı çok değişti az puana yüksek sıralama geliyor 2016 öyle değildi şimdiki puanlarla sıralama daha gerilerde oluyordu. Mesela 9-10 binlerde olan birinin sıralaması yanlış hatırlamıyorsam 80 falandı şimdi 74-75 galiba o sıralamadaki birinin aldığı puan
-
@tobinq ayrıca biz yeterince sabrettik sabır tek başına iş görmüyor hareket lazım. Biz hakkımızı istemezsek onlar nasıl isteklerimizi yerine getirecek neyse bu konu hakkında yorum yapmayacağım daha fazla beklemeye razı olan bir güruh var onlara laf anlatmakta insanı fazlasıyla yoruyor.
-
@tobinq 2018 sonucuna gore 80 puanlı birinin sıralaması 4500-5000 aralığında olması lazım 2017 de 80 puanı olan biri kaçıncı sırada yazarsa fikir olur
-
@tobinq adam yarım saat önce üye olmuş.millete sabır diye akıl veriyor.
Bu iş sabır sınırlarını çoktan aştı.
Millete sen ne yaşadın da akıl veriyon. -
@olursaolur 2017 p48 80,78 sıralama 4146
-
@merasim34 öyle,
Arkadaş, Bakan Bey'in söylediklerini olumsuza çekmek için özel çaba harcayıp buraya yazıyor.
Yığılma olursa, (2019 kpss sonrasına kalması gibi) bu idarenin problemi değilmiş.
İnşallah gelmez yaz tam olsun.
Cümlede anlam ve minimal idare hukuku dersi verende var. Ne gerek var la?
Diye soruyor insan kendine...