2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@tobinq sizinle aynı dili konuşamayacağımı anladım kusura bakmayın ben sizi yormym beni anlayan arkadaşlarımla yoluma devam etmek istiyorum bu kadar sinirlenecek ne var anlamadım herkes yanlış anladı da siz neyi doğru veremediniz de herkes çarpıttı acaba söylediklerinizi ayrıca ben anlaşılma ihtiyacı duyduğumdan değil motive amaçlı birbirini yineleyen şeyler söylüyorum tekrar tekrar. Neyse uzatmayacağım konuşacağımız mesele ne sizin bu tavırlarınızdaki amaç ne anlamadım ama ilgilenmeyeceğim de
-
@tobinq, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar alım illaki olacaktır fakat önceden bekleme süresi şimdiye nazaran yarı yarıyaydı.Elimizden gelen daha sabırlı olmak ve çıkış yolu aramak.Yakarmanın umutsuzluğa kapılmanın kimseye bir faydası yok.Evet gerçekçi olmalıyız alım az,süreç belli değil,sadece kamu sektörü değil reel sektör de bu durumda istihdam düşük.Bilindiği üzere Türkiye son dönemde yüzde 3 küçüldü yani istihdam yok.Bu özel sektörde de böyle,kamu sektöründe de böyle.Yani burayı beklemezseniz başka bir yerde bekleyeceksiniz.Elimizden gelen sabır ve metanet daha fazla istek ve çalışma.Benim merak ettiğim konu ise her yıl başarı sıralamaları puanla tamamen aynı mı ; yani 80 puanlı birisi her yıl aynı sıralamada mı yer alıyor.
Şu sözlerin üstüne yazılan şeyleri gülerek okudum. Gayet pozitif ve iyi niyetle yazılmış bu sözleri yazana karşı linç için bir kişinin taş atması yetmiş. Burada normal bir şekilde düşünce belirtmek için ne kadar süre geçmeli @paretowilfredo @genclerbirlikli @Agor @Antimülakat ? İnsanlar bilsin de ona göre yazsın düşüncelerini,iyi temennilerini.
-
@onuktekin 4. 5. Senesi de ki birkaç arkadaş sabır kelimesini yavan buldu gibi bir durum oldu ya, bir şey yok abartılacak. Tobin haklı da zaten herkes sabrettigi için garip oldu biraz.
-
@tobinq puana denk gelen başarı sırası sınavın zorluğuna göre değişiyor hocam.
-
@strtmn Burada yazmayan şeyleri de sanki yazmış gibi tepkiler verilmiş. Böylelerine fırsat vermeyelim falan :))) ilginç hakikaten.
-
Bu arada 20.00 de twitter etkinliği var. Yüklenelim
-
@onuktekin kurduğunuz cümlelere dikkat ederseniz sevinirim. Ben genelleme yaptım hergün bu tarz yorumlar görüyorum yok bekleyelim yok gelmez zor görünüyor ben bu tarz yorumlar için genelleme yaptım burası sizin öfke kusma yeriniz değil. Ben arkadaşa yönelik birşey söylemiş olsam onun puanlar için sorduğu soruyu da cevaplamazdım. Gülünecek birşey de göremiyorum ben yorumlarda. Beklemeyelim hakkımızı alalım umutlu olalım diyoruz kısaca. Biz sadece bu tarz yorumlardan genel olarak sıkıldık ve bunu tekrar dile getirdik bu kadar art niyetli olmayın bence.
-
He ayrıca beni bu şekilde şikayet etmeye de hakkınız yok çocuk değiliz admine şikayet etmek yerine bana özelden bile olsa derdinizi şikayetinizi yazabilirsiniz. Çok istemiyorsanız katılmam köşeme çekilir beklerim umruma da gelmez. Herkes etkinliğe katılır ilan gelince ben de tercih yaparım kendimi yormadan nası ama bu da mantıklı olur ama değil mi burada hadi arkadaşlar gayret edelim demek yerine
-
@aknc Okuduğunu anlamayan birine anlatacak bir şeyim yok
-
@onuktekin siz anlıyorsanız buyurun gidin saygılı olmayı öğrenin bence hepsinden evvel
-
@aknc tamam haklısınız.
-
@onuktekin evet haklıyım bakın nasıl da anladınız siz zeki bir insansınız bunu biliyorum.
-
@aknc tamam haklısınız.Beni aydınlattınız Allah razı olsun :))
-
@onuktekin Ağzına sağlık dostum.Adminler gerekeni yapıcaktır.Paylaşımı insanlarla sürekli tartışma yaratan,görüşlere saygı duymaktan uzak huzursuzluk çıkaran kişiler."Faydanız eksik kalsın."
-
@paretowilfredo arada buraya da uğraman çok hoş olacak galiba. Kuşkusuz, gelişme olmadığı sürece bir şeyler demen icap etmiyor ama en azından görüntün yeter :))
-
@cons3693 ben sizinle aynı şeyleri düşünmek zorunda mıyım aynı tepkiyi vermek zorunda mıyım madem birbirimizi eleştirmeyeceğiz siz de beni eleştirmeyin. Ne kadar tahammülsüz insanlarsınız siz ya beni adminle mi tehdit ediyorsunuz. Çocuk musunuz yaşlar kaç anlayamadım hiç umruma da gelmez burdan uzak durmak size şimdiden söylym siz burda korku imparatorluğu yaratmaya alışmışsınız aykırı bir ses çıkınca sizi bu rahatsız etti burda ilan gelmez olmaz deseydim siz herkesten önce alkışlardınız bence
-
Forumda olmazsam oturup ağlarım bakın beni yasaklı yapmayın nolur ne insanlar var valla ya üzülüyorum böyle gördükçe sanki ben sadece kendim için çırpınıyorum eğlendirdiniz beni gençler öğretmene şikayet etmeyin beni nolur adımı tahtaya da mı yazacaksınız yoksa ovvv
-
Siz buraya tartışma çıkarmaya gelmişsiniz anlaşıldı yaptığınız tek şey sorun çıkarmak çünkü ve daha da komiği şikayetçi olduğunuz şeyi kendiniz de yapıyorsunuz istediğinizi yapın ben buraya katılmasam da zararı yok şimdiye kadar yaptığım gibi takip ederim sonunda da ekmeğini yerim
-
Yeni bir zenginmemur doğuyor galiba ==> @Aknc kişisel problemlerini özelden hallet arkadaşım lütfen rica ediyorum
-
@aknc kardeş, gerçekten tamam. Hani tamam admin şikayet olayı biraz komik olmuş eyvallah da tamam da artık. Gül geç. Bir başka arkadaş veya benim içinde geçerli, tutulmayalım.