2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bu arada sakinliğini koruyan arkadaşlar 2017 de illerin kaç puanla kapattığına baksınlar 76 altında alanlar için hayal olur bir ile girmek kpss sonrasına kalırsa 2000 kişi alındı ve en düşük kapatan il 76 ile kapattı neden çünkü 2016 da hiç alım yapılmadı eğer kpss sonrasına kalırsa akıbet aynı olacak. Sonrasında da 2018 de kaçla kapattığına bakın illerin aradaki uçurumu görün. Ayrıca 2017 de halkbankta güzel bir alım yapmıştı 2018 de o da yok. Kısaca Kpss sonrası çok riskli arkadaşlar.
-
@albertcamus yok kardeş bunun dolusu boşu yok. İlan bekliyoruz. İki ay sonra da bekleyeceğiz. Şimdi de, sağ ol. Nasıl geleceğine dair söylem lazım bu sayfaya, nasıl gelmeyeceğine yönelik değil.
-
@strtmn arkadaşım zaten çalışmalarımız devam ediyor dedi bakan bey o yüzden umut var pes etmeyelim diriliş zamanı diyorum.
-
@aknc heh bende onu diyorum güzel kardeşim. Arkadaş olumsuza kat eden mesafelerde yol alma gayretinde. Öyle yok.
-
Belirttiğim gibi 2017 ve 2018 de illerin kaçla kapattığına baksın yeterince ders olur oturup beklemeyi tercih edenlere
-
@strtmn hocam bende olurunu soyluyorum. Durumu degerlendirmek sizin acinizdan suc olcaksa diktanizi ilan edin forumda kimse bisey soyleyemesin sizden baska. Durumu degerlendirip nasil kazanim elde edilecegini konusuyoruz. Sizin hosunuza giden sekilde degil kendimce ifade ediyorum sadece bunu.Her neyse polemikle basligi mesgul etmek istemiyorum. Umarim meramimi anlatabilmisimdir.
-
@aknc o 2016 puanlarla karşılaştırmak pek sağlıklı değil o zamanın sıralamasıyla şimdi ki sıralamalar arasında dağlar kdr fark var ama haklısınz hiç alım olmadı her türlü yüksek kapatır
-
Hepimiz fazlasıyla gerginiz ama olay şu birbirimizin modunu düşürmeyelim olacak gözüyle bakıp ilanı alalım. Bazı arkadaşlar ilan gelmesi zor denilince umutsuzluğa kapılıp ilgilenmeyebilir. Böyle bir atmosfer oluşmasın amaç inancımızı diri tutmak. Şuan konuşmamız gereken mesele hergün ilan yapmaya başlamamız hergün kendimizi nasıl hatırlayacağımız arkadaşlarım.
-
Siyasetçiler seçimden sonra hiç bir sözünü hatırlamaz.onun için etkinliklere kimin şehrine hangi siyasi geliyor ona dertleri anlatmak söylemek
-
@ücüncütekil hayır arkadaşım işte 2016 da hiç alım yapılmadı o yüzden 2017 de puanlar çok yükseldi. 2019 da kpss sonrası alım olursa akıbet aynı olur diyorum. Çünkü 2018 puanlarının kullanılacağı bir alım yapılmadı.
-
@merasim34 bence ikisini bir arada yürütmek daha mantıklı. Her yerde görsünler bizi.
-
@fridakahlo ama 1000 kişilik kadro ihdası vardı hocam dguy da, 300 ü alınacak. Geriye yıne kalıyor bıze sayı. Ya iste hangısı gelecekse gelsin. Yorulduk yanı beklemekten. Allah yardımcımız olsun.
-
@paretowilfredo işte bu bir kısım için buradayız. Bunun ihtimali çok sürüncemede, bu aşamada sendeyiz üstad.
Alacakaranlık filminde, isyan eden halka yönelik olarak bir sahne,
Efendim halk isyan halinde,- onlara inanacak bir şey verin.
Sevgiler.
- onlara inanacak bir şey verin.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@olursaolur Dostum Bakanın yanıtı aslında aylardır söylediğim şeylerin çok kısa bir özeti. Bakanlık kpss takvimi bazlı değil yapılanma takvimi bazlı hareket ediyor. Bu süreçte artık son aşamada Bakanlık. Bu hale geldiğinden beri Sayın Bakan her yerde dile getirmeye başladı zaten çalışmalarda sona geldiklerini Nisan ayında bir şeylerin yoluna koyulacağını vs. Aslında verdiği yanıt alıma dair değil yine Bakanlığın kendi programına dair. Şayet süreç yetişirse KPSS öncesi ilanların bir kısmı gelir. Yetişmediği takdirde KPSS sonrası bence önemli. Asıl planlama o dönem için olacaktır.
Bu açıklamam aynen geçerli dostum. @strtmn bakalım soruşturacağız.
-
https:// www .google .com /amp/s/m.sabah.com.tr/ekonomi/2018/09/21/76-milyarlik-hamle/amp
Arkadaşlar vergi veri analiz merkezinin kurulacağından geçtiğimiz sene şubat ya da mart ayında sayın Naci ağbal da bahsetmişti ve 2000 kişilik bir alım yapılacağını da söylemişti. Sene sonunda da Sayın Berat Albayrak bunu tekrar dile getirdi bu sitede istihdam sağlanacağından bahsetmemişler ama başka kaynaklarda var. Bu alım için de yapılanma sürecinin tamamlanması gerekiyor ama bence bunu da hatırlatmalıyız 2000 kişi ve yeni kurulacak bir birim bence kpss öncesi yeni kurulacak bu birime yoğunlaşırsak bu da mantıklı olabilir. -
@tükendikagrubu hocam risk analiz merkezi için ihdas gerçekleşti, sayın Ağbal'ın bile beklemediği süprizler oldu, neyse o konu bizi aşar, demem o ki çok da emin olmamakla birlikte o proje yattı gibi bir şey, onun yerine yapılanmadan kaynaklı yeni unvanlarla başka kadrolar gelir inşh, açıkçası öyle bekliyorum
-
Arkadaşlar bakan bey bugün saat 19.00 tdv kocatepe konferans salonunda olacakmış
-
@fridakahlo hayır hocam sayın Berat Albayrak 2018 in Kasım ya da Aralık ayında bütçe görüşmeleri sırasında tekrar bahsetti eminim. Paylaştığım habere baktıysanız 9. Ayda söyledi geçen sene yine. Bence bunun üzerine gitmeliyiz yeni açılan Bir birim ilaç gibi olur şuan bize.
-
@keynes5 oraya yakın yerde olan arkadaşlar giderlerse süper olur. Sürekli kendimizi gösterelim bu süreçte her fırsatı değerlendirmek lazım.
-
@aknc inşalh sizin dediğiniz gibi olur hocam, süreç bizi öyle bir hale getirdi ki artık umutlanmaya bile korkar olduk