2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@pepe35 valla hocam üç yıldır o beklemenin nasıl birşey olduğunu fazlasıyla tecrübe ettik , bu benim şahsi görüşüm, diğer türlüde saygı duyuyorum, ne diyeyim, bizi bu hallere getirenler utansın
-
@modigliani-0 Kesinlikle dostum. KPSS sonrası zaten kendi kendine normalleşecek süreç ama öncesinde 2018 emeği için ne koparılırsa kazanımdır. Zaten şu da gerçekçi değil; KPSS'den sonra alımlar havada uçuşacak, yok üst sınır yok binlerce alım olacak falan Olacak olan özellikle Maliye'nin epeydir alım yapmadığı kadrolarda ihtiyacını karşılamasıdır. Bunun bir kısmı en azından sınav öncesi gelirse 2018'in emeğine yazık olmaz hiç değilse.
-
Hakaret sebebiyle düzenlenmiştir.
-
Hakaret nerde ben göremedim neyse
-
Dostlar derdinizi hakaret etmeden de anlatabilirsiniz diye düşünüyorum. Kariyer mesleğe aday, en azından lisans mezunu insanlarsınız. Hakaretsiz derdinizi anlatabilmelisiniz.
Ayrıca polemiğe dönen tartışmanızı lütfen özelde sürdürün. Daha faydalı bir muhabbet üretilebilsin böylece.
-
@paretowilfredo Ben hakaret etmedim,onun yazdığını neden düzenlemiyorsun.Tek taraflı olmuş canın sağolsun.
-
@pepe35 Tartışma ya da karşılıklı atışma sebebiyle değil hakaret sebebiyle olduğu için yalnızca o iletiyi düzenledim dostum. Ilk cümlen tahkir edici bir cümle o iletide. Sakince balarsan sen de görebilirsin bunu, gerek yok böyle şeylere. Tek taraflılıkla itham etmeden evvel bence daha sakin olmayı denemelisin. Artık başlık amacına dönsün dostum. Iyi forumlar dilerim
-
@pepe35 ileti kaldırılmıştır
Yönetici notu: Özelden devam edebilirsiniz dostum sizin içinde geçerli sözlerim. Lütfen.
-
@paretowilfredo ahkam kesmek,terbiyesiz tahrik edici değil tabi değişik baķış açısı ne diyim.
-
@pepe35 Tahrik değil dostum tahkir. Lüzumsuz yere uzatarak beni daha faydalı işlerden alıkoyduğunun umarım farkındasındır. Özelden ulaşabilirsin buradan artık sürdürme tartışmayı.
-
@paretowilfredo hesabımı silebilir misin daha faydalı konularda sana başarılar dilerim.
-
Bu saldırganlık ile hiçbir yere varamayız. Herkes hayatta en büyük dert kendindeymiş gibi, işsizlik bir tek kendi problemiymiş gibi davranırsa, empatiden ve anlayıştan bu denli uzak olursa belki sınavları kazanır, meslek sahibi olur ama asla insan kazanamaz, sadece dostlarını yitirir. Bu sözüm hepinize. Kimsenin bir şey ispat edeceği, diğerini hakir göreceği yer değil burası. Koşullar zor ama kimsenin bu durumu kimse için daha çekilmez hale getirme hakkı yok.
Herkese iyi forumlar diliyorum.
-
Ben hepinizden böyle bir olayın içinde bulunup asıl meselenin önüne istemeden de olsa geçtiğim için özür dilerim. Başından beri anlatmak istediğim bir olalım birbirimize destek olup kpss den önce ilanları isteyip almaya bakalım. Birbirimizi umutsuzluğa sürüklemeyelim. Zaten senelerimiz gitti bekleye bekleye hepimiz bitkiniz birbirimizi daha da karamsarlığa boğmayalım.
-
Arkadaslar çarşamba günü sponsorlu etkinlik var yine.Sesimizi orda duyuralim, taleplerimizi 1 kez daha yineleyelim zira bu günler dikkat çekebilmek adına cok önemli hepimiz ilan icin uğraşıyoruz kırıp dökmeden daha güzeliz
-
Kpss öncesi ne koparabilirsek düşüncesinden ziyade 750 -1000 kişilik alım yapılması önemli. Kpss öncesi gelecek 100-200 kişilik ilanlardan 80-85 puan bandına sahip kişiler yine yararlanamayacak. Yoksa psikolojik olarak en çok zararı bu kesimin göreceği bariz. Kpss 2019'a da bu yükle girmek epey ağır olacak. Kuru kuruya güçlü kalınmıyor maalesef bu süreçte.
İlan açısından Haziran kritik bir ay gibi görünüyor bizler için. Etkinliklere olabildiğince destek vermeliyiz.. -
İlan gelse başvurular sonra başlasa da olur yeter ki gelsin artık.
-
@baelish 750-1000 de az hocam 2000 i görmemiz lazım bunun için de epey mücadele vermemiz lazım kpss ye kadar hele de şu seçim sürecinde.
-
@aknc Hocam Sn Maliye Bakanının programını nasıl takip ettiniz tesadüf mü karşılaştınız? Yoksa önceden bilginiz varmıydı bulunduğunuz yere geleceğinden .?
Bizler de takip edelim diye soruyorum. -
Pepe35 arkadaşım süren dolunca lütfen yazmaya devam edin , inşlh tanşma fırsatımız olur.
-
@mhd tesadüf değil tabiki de bana da geleceğini duyan bir tanıdığım haber verdi. partide görevli olanlar önceden öğreniyor çevrenizde varsa üye olan onlara söyleyin sizi haberdar etsinler. Bugün İstanbulun farklı ilçelerinde olabilir ya da farklı bir ilde olabilir sorun tanıdıklarınıza.