2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Sözcü dünkü iibf basın açıklamasını manşetten vermiş bizi de anca sözcü verir zaten :))
https:/ /www.gazeteoku.com/gazeteler/sozcu-gazetesi-manseti
-
Guy dguy süreci mayıs ayında sonuçlanır.Geçen sene kpss öncesi ilan geldi ve sınav kpss sonrası yapılmıştı.Bu sene de inş böyle olur.Kpss sonrasına kalırsa 2019 u da kapsayacağı için iller yüksek kapatır.Üstelik 2 yılın puanı geçerli olacak.Geçen alım tek yıldı ve 70 lere kadar düşmüştü.
-
@fernando-reges normalini olmasını dileyerek sabırla beklemek gerek dostum
-
@aslan-reyiz kpss öncesi olsa bile yüksek kapatır hem 17 hem 18 puanları birlikte sonuçta..
-
G.U.Y için 2017 ilaninda belirtilen iktisat konuları:
Makro iktisat
Mikro iktisat
Uluslararası iktisat
İşletme iktisadi
Uluslararası ekonomik iliskilerBenim sormak istediğim ise bu sınavda kalkınma büyüme, Türkiye ekonomisi, parabanka çıkmıyor mu? Parabanka makronun içinde yer alabilir sanki. Ya diğer 2 ders (kalkınma büyüme ve tr eko) çıkmıyor mu?
Herhangi bir ilan gelmedi sadece ben çalışmalarımı ona göre ilerletecegim sakın yanlış anlaşılmasın. -
Seçim öncesi yeni ilan neden gelmesin,mülakatlar daha sonra yapılabilir.
-
@pepe35 emin ol mülakatları bekleyenlerde başvurur bu bizim lehimize olmaz
-
@keynesin-faizi mevcut mülakatlar açıklanır, yeni guy başvurusu başlar. İlan Mart sonu gibi gelir. Allah'ım nasıl ama hayaller
-
@baelish Bende bundan korkuyorum. Şöyle Kpss öncesi yaz ayları çok güzel olur
-
Ben bugün bakanlıktan birileriyle sohbet etme şansı yakaladım. Adamlar ilan gelir diye düşünüyoruz dediler.
Bazı yerlerde resmen personel kıtlığı var dediler.
Gazete ilanından da dünkü etkinlikten de haberimiz var dediler.
Ben onların yalancısıyım ️ -
@keynesin-faizi mülakat bekleyenler niye başvursun ki olmadı koşul koyulur,seçim öncesi ilanı aldık aldık bir daha işimiz zor.
-
@gmzankr066 seçim öncesi mi hocam hadi inşallah.
-
@Fernando-Reges İnşallah ama mülakatlar bitmeden gelmez. Mülakatlar Nisan sonu tamamlanıyor. Mayıs Haziran açıklansa en mükemmel ihtimalle Temmuz da falan gelir en erken diye düşünüyorum.
Mülakatlar bitmeden ilan geleceğini düşünen arkadaşlar çok iyi niyetli ama gerçekçi olmak lazım.
-
Mülakatlar bitmeden gelmez rahat olun
-
@baelish Şu ortamda bu kadar polyanacılığı bende anlamış değilim keşke yarın gelse daha ne isterim.. Geçen sene gibi olsun razıyım. Hayırlısı artık
-
@fernando-reges böle kendimizi kötüye şartladıkça daha çok ilanları bekleriz,seçim öncesi bakanlıkların hepsi ilan veriyor.Bizim için yapılacak tek şey sınav açılması,olmaz diye bir şey yok,elimizden geleni yapalım.
-
Arkadaşlar Saadet Partisi Millet Vekili Sn Abdülkadir KARADUMAN dün yapılan etkinli gi twitter da paylaşmış.
Biz de haftaiçi Sn Vekilin meclis telefonunu arayarak GUY DGUY MHUY MUY DEFTERDARLIK SGK ilanları beklediğimizi belirtip meclis kürsüsünden dile getirmesini rica edelim.
Bırkaçı gelirse bile puanlarımızı kullanırız.
GUY DGUY gelmez demeyin, ilana çıkılır başvurular mülakat sonrası başlar.
Bundan önceki ilanlar seçim dolayısıyla geldi.
Geçmişe dönük bakabilir siniz?
Yeterki öğretmenler gibi 20000 gelince 40000 istemesini bilelim. -
@mhd 1000-2000 demeyelim biz yüksek tutalım azla yetinmeyelim rakamları 5000bin diyelim mesela ..
onlar ne verirse artık
-
Mahfi Eğilmez hocada paylaşmış basın açıklamasını.
https://twitter.com/mahfiegilmez/status/1099132652744073217 -
2019 sınavına kadar o ilanı almalıyız yoksa işimiz yaş arkadaşlar. Sonrasında ilan kurum sınavı mülakat dersek 1 buçuk senemiz heba olur benden demesi. Herkes elini taşın altına koymalı.