2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Yeni kpss ye 5 ay kala açıldı sayfa, 5 gün kala felan normal olandı aslında hakkaten
-
@aknc ne olur be kardeşim lisans mezunusun bu yazdığimdan nasil bir art niyet cikardin.Ben hangi cümlede guy gelmeyecek demişim.
-
@zenginmemur Bakmak ve görmek önemli:)
-
@zenginmemur hatta sayfanın geç bile açıldığını ima etti. Çok haklı olarak... Mülakat tarihleri açıklandı, sayfa açıldı. Bunda beis gören arkadaşı eleştiriyorum.
-
@zenginmemur art niyet görmedim saçma geldi tamam
-
@pepe35 siz zaten linçe hazırsınız
O yüzden ilgilenmeyeceğim ne yazarsanız yazın hakkımda -
Kpss sonrası ilk defa ilan gelmeyecek gibi bir cümle kurulması bana mantıklı gelmedi. Çünkü yenilgiyi kabullenmek gibi. Biz buna kendimizi alıştırırsak bizi bu hale getirenlerin daha çok işine gelir. Yanlış anladıysam da kusura bakmayın. @zenginmemur bu da son cevabım size. Aramızda çıkan gerginlik değil şuan burayı meşgul etmemizi gerektiren sebep.
-
@aknc, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Kpss sonrası ilk defa ilan gelmeyecek gibi bir cümle kurulması bana mantıklı gelmedi. Çünkü yenilgiyi kabullenmek gibi. Biz buna kendimizi alıştırırsak bizi bu hale getirenlerin daha çok işine gelir. Yanlış anladıysam da kusura bakmayın. @zenginmemur bu da son cevabım size. Aramızda çıkan gerginlik değil şuan burayı meşgul etmemizi gerektiren sebep.
İlan gelmesi gerekir yoksa ilk kez kpss sınavı sonrası bir guy ilanı gelmemiş olacak yazmış.
Farklı şeyleri mi okuyoruz hocam. -
Ooooo galiba ben de kendimi anlatamadım ama anlatmaya da çalışmayacağım ya diyorum ki yanlış anlamış olabilirim kusura bakma diyorum yazan arkadaşa. Konuyla alakası olmayanlar neden dahil oldu anlayamadım. Gereksiz uzadı gitti diyalog. Bu konuyla alakalı artık cevap vermeyeceğim ya.
-
Olursa geçen seneye benzer bir süreç olur. Ne beklentiyi yüksek tutmaya ne de düşük tutmaya gerek yok. Haziran kritik ay benim için. Umarım en kötü geçen seneye benzer bir süreç yaşanır da Ramazan sonrası çifte bayram yaparız
-
İlan bekleyenlerdenim bende geçen sene 5 soruyla kaybetmiş ve mülakata hak kazanamamış biri olarak yerimi alıyorum mayıs sonu yada haziran ayında gelebilir bence umarım gelir
-
dguy guy alımı bitince bence guy ve vmy ilanı gelir
-
@sonmaliyeci vmy isim degistirerek gelebilir yapilanmadan dolayi gelsin artik gecen yildan 500luk alim iptal olmustu
-
@zenginmemur hocam vmy gelirse İngilizce istenmez değil mi?
-
@tükendikagrubu hocam emin olmamakla birlikte denetim kadrosu özünde ingilizce istemez gibi duruyor ama.Hazine ile birlesince yüzde ihtimali sen ver az ihtimal olarak dusunuyirum.
-
Guyunda en az 1000lik bir alimi olur fikrindeyim.Cunku gecen yilki 1000 lik alim az bir sayiydi.
-
@zenginmemur umarım istenmez İngilizce. Ve ılanda gelır. Bddk dan sonra bu kurumun klasık sınavını da merak ediyorum.
-
Yapılanma denen durumun bugün itibariyle gerçek olmadığı bilgisini aldım....
-
Biz aslında yoguzz böyle bölümlerde okumadık neydi bu şimdi
-
@veda hahahah, şaka mı?