2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
2018 KPSS ye girenler lanetlenmiş belli ki
-
Vmy nin yeni dönemde eşittiri, kpss den sonra gelsin. Guy için kpss den önce neden olmasın? Ortak ad , görev ve pozisyon olacak hali yok herhalde hepsi için, içeride kafalar gerçekten çok karışık gibi nereye varacaklar göreceğiz.
-
Yaklaşık 1 haftadır çeşitli kanallardan duyum var hocam en doğru bilgiyi yine sizden alacağız. Sizin bilgileriniz ne yönde hocam? @paretowilfredo
-
Gerçekten tam manasıyla bir bilinmezliğin içindeyiz, işin kötü yanı hayat akıyor güç bitiyor.
-
@rintintin, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Yaklaşık 1 haftadır çeşitli kanallardan duyum var hocam en doğru bilgiyi yine sizden alacağız. Sizin bilgileriniz ne yönde hocam? @paretowilfredo
Ben üstada soracağım ama ben sorunca arkadaşlar veryansın ediyor , robot tayfa :))) ustadin topa girmesi lazim
-
@strtmn hahaha :))) aynen hocam bazı şeyler netleşir en azından.
-
Merhaba dostlar.
Yapılanma ile alakalı düşüncelerimi biliyorsunuz, yukarıda da bunun özeti niteliğinde anlatılar olmuş zaten tekerrür olmasın bu yönden. Yeni ilan konusunda da yine söylüyorum, mevcut alım bitmeden, atamaları yapılmadan, yedeklerin durumu netleşmeden alım için konuşmak bence erken olur.
Diğer kadrolara dair de durumun Mayıs ayında belirginleşeceğini beklediğimi söylemiştim. Bu durum da yine stabil. Tüm süreçleri kapsayan bir durağanlık var. Özelden tasarrufa dair şeyler soran dostlar olmuş, bu konuda da şunu söyleyebilirim; tasarrufun kısmen etkisi olduğunu yadsıyamayız -her ne kadar anlamsız olsa da- ancak Maliye'nin nevi şahsına münhasır sebepleri var. Özellikle VDK'nın durumunu tek başına tasarrufla yorumlamak oldukça eksik bir yorum olur. Sayın Albayrak'ın etkileri bu konuda vaki. 500 kadro onun nezdinden yüksek bir rakam. Yeni durumda nasıl olacak göreceğiz hep birlikte ama sayılar daha kısıntılı olacaktır diye düşünüyorum muhtemel Maliye Bakanlığı merkez kadroları için.
Şimdilik durumlar böyle dostlar. Yeni duyduğum şeyler olması durumunda tabi ki paylaşırım merak etmeyin -
@mk-ank şu anda kahroldum gerçekten. En çok bekledıgım ılan diyebilirim mhuy ıcın. Kpss oncesınde beklıyordum, en azından sonuc acıklanmadan once yanı agustostan önce verırler dıye dusundum. Eger bu sekılde mhuy, vmy ya da guy kpss sonrasına kalırsa bız neden 2018 kpss ye gırdık. Çok üzücü şekilde okuyorum gercekten şu yazılan bilgileri. Umarım ıkı ılan en azından, kpss acıklanmadan once gelır.
-
Eğer guy kpss sonrasına kalırsa cidden çok çok çok büyük bi haksızlık olur bizim için ...
-
2019 kpss sonrasına kalırsa 1 yılı daha kafadan silin Arkadaşlar biz zaten bu sınava keyfiyetten girdik dert tasa yoktu ondan girdik biraz dert olsun bari hayatımızda diye
-
Arkadaşlar ülke hala seçim havasından çıkamadı bence biz şuan derdimizi dile getirsek ses getirir diye düşünüyorum neden mülakatları bekliyoruzki biz onlar kaç ay bekledi onları da bizleri de bekletmeye hakları yok yapılanma var anladık ama bu kadar da olmaz ya. Ayrıca yedekler benim çok umrumda değil yanlış anlamasın kimse ama benim 4-5 puan gerimde olan girer de ben kalırsam bir de üstüne bekliyorsam bu daha büyük haksızlık değil mi bize.
-
@modigliani-0 Hocam hakli oldugunuz cok konu var ama artik her gun istikrarli sekilde foruma verdiginiz olumsuz hava yetmedi mi?
Hergun surekli olarak olumsuzluk umutsuzluk yyayiyosunuz foruma.eski zamanlardada bunu yapan bi kac tip vardi nerdeyse kurumlarda odaci kadrosu verseniz mutluluktan duygulanip gozyaslarina bogulcak gibiydiler cogu kisinin hayal ettigi islere girip hala agladiklarini goruyoruz forumda.oyleki meslege gircek yeni arkadaslari bile kurumdan sogutmak icin ellerinden geleni yapiyolardi sinav acildiginda.ozel sektore gidin daha iyi falan diyolardi.
eminimki isyerlerindede boyledirler her gun sikayet ediyolardir 5 6 bin lira para aldiklari halde.
afedersiniz ama bu durumu aliskanlik haline getirip sizinde boyle olmanizdan korkarim.bu bahsettigimiz tiplerin hayati duygu somurusunden ibaret.hep aglayip hep alaka gormek uzerine kurulu yasamlari.asalak gibi insanlarin ustune yapisirilar ve onlari tuketene kadar somururler.rowlingin ruh emici tanimlamaai gibi ayni ortamdaki tum umudu guzel dusunceyi emerek yasarlar.
sizin boyle olmadigindan eminiz zor bir yildayiz hepimiz icin zor ama bu hal uzerinize yapisacak boyle devam ederseniz.ve hepimize sirayet ediyo her gun yazdiginiz mesajlarla.
Artik bunu yapmamanizi rica ediyorum.olumsuz duygulariniz varsada icinizde tutun bizide cekmeyin bunun icine......
-
@tükendikagrubu Şu an durum bu şekilde hocam. En azından plan - program böyle. Sonuçların açıklanması için henüz vakit var, yetiştirilmek istenirse elbette yetiştirilir. Ama sürece bir an önce başlanması lazım bu durumda. Önce talep toplanacak, il il, kurum kurum kadrolar tespit edilecek, sonra ÖSYM ile oturulup sınav tarihi belirlenecek, protokol yapılacak, başvurular ve sınava katılacakların tespiti aşamaları halledilecek derken belli bir zamana ihtiyaç var. Bunlar ne kadar sürelik işlemler demeyin, kamuya bırakırsanız bu işler bazı kurumlarda bir yıl bile alabilir. Normal şartlarda 2 haftalık bir süreçtir en fazla ama söylediğim gibi kamuda bir kaç aya yayılır en hızlı haliyle bile.
-
@albertcamus hocam umutsuzluk yayıyorum farkındayım ama inanın zaten burda kimsenin umutlu olmak için tek bir sebebi bile yok, söylediklerim ile rahatsızlık vermek istemem uyarı için sağolun bundan sonra ona göre davranmaya dikkat ederim.
-
@mk-ank tesekkur ederım hocam verdıgınız cevap ıcın. Daha once de talep toplanmamıs mıydı? Yanlıs mı bılıyorum acaba ben. Bılmedıgım ıcın soruyorum çünkü. Umarım kısa sürede yetistirip alıma cıkarlar dıyorum canı gönülden.
-
@albertcamus Hocam bitmez tükenmez o kişiler. Onlar hiç iş yapmayalım, hiç stresimiz olmasın, sıkıntımız olmasın, mesaimiz olmasın diyen boş şahıslar. Çok kulak asmamak gerek o tiplere. Bankamatik memurundan tek farkları, zorakide olsa işe gidiyor olmalarıdır. Mecbur olmasalar 1 Türk Lirası değerinde iş üretmezler her gün zırlamaktan. Burada gerçekten zor şartlarda çalışan belli başlı meslekler işin dışında tutuyorum. Gümrük ağırdır örneğin. Her açıdan zordur çalışması. Stresi, sorumluluğu çok fazladır. Ama bunu tutup da bir merkez uzmanı söylerse ona ancak nankör denir, başka bir şey söylenmez. Bu insana haftada iki gün çalış, beş gün tatilsin deseniz o iki gün için ağlar. 5.500 Türk Lirası değil 11 bin Türk Lirası verseniz yetmez. Dediğiniz gibi hocam onlar hayata zırlamak için gelmiş, bırakınız zırlasınlar. Epey zamandır iş hayatındayım. Özel sektörde de çalıştım. En alt işlerden, belli düzeyde işler yaptım özel sektörde. Gidin kamu yerine özelde çalışın diyen kişi -yukardaki gibi belli meslekleri dışında tutuyorum yine kamudaki- hayatında özel sektör görmemiş, bir gün bile o mobbingi, o çalışma temposunu görmemiş, yaşamamıştır. Geçiniz hocam bunları. Hiç konuşmaya bile değmez kişiler. Forumda da sömürülerine kulak asmak yerine görmezden gelmek lazım bunların. Yok sayınki azalarak yok olsunlar.
-
@tükendikagrubu Toplanmıştı hocam doğru hatırladınız. Hatta iki kez yaşandı bu. O talep ile birlikte planlanan alımlar yapılamadı. İlk denemede 15 Temmuz darbe girişim süreci yaşandı. İkinci denemede yeniden bir seçim sürecine girildi. Sonrası ise zaten kurumlarda bir çok değişimin gerçekleştirilme dönemi. Umarım en çabuk şekilde hakettiğiniz yerlere gelirsiniz hocam.
-
2019 kpss 1 ay sonrası guy gelirse 2019kpss sınavına girenler çok şanslı olacak. Peki bizim(2018kpss sınavına girenler) mağduriyetimiz ne olacak?
Benim hayatımdaki o 1 yılı kim geri getirecek? -
@mk-ank teşekkür ederim hocam . Bende özel sektörde üç yıla yakın calıstım. Gercekten şartları zor. Orada çalışmayan bilmez. Dördüncü senem Alanda. Ama hala herşeye rağmen umudum var. Çünkü biliyorum ki hiçbir emek Karsılıksız kalmaz, kalmadı da. Çok bekledıgım bir sınavdı mhuy. Umarım yakın zamanda açarlar.
-
O kadar çok kişinin hakkını yiyorlar ki.
Ama ben hala Haziran ayında ilanın geleceğini düşünüyorum.