2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@köyün-ağası bir yetkilinin bakanlıktaki durum hakkında ilettiği bilgiyi aktarmış .
Kesin şu tarihte ilan gelecek dememiş. Bunun neyini sorguluyorsunuz? İnanırsın İnanmazsın. -
@mhd duyumcuların neden kaçtığını anladım şimdi
-
@tükendikagrubu elinize sağlık hocam. @hasan2 şuraya whatsapp gibi yazmayın diye uyaran kaç kişi oldu acaba? Hayır artık ben sayamıyorum da. Etmeyin rica ediyorum, devlet memurluğuna hazırlanan bilmem kaç yaşında insanlarız aynı lafı elli kere mi söylemek gerekiyor? Yazmayı unuttuğumuz şeyler için araçlar kısmında iletiyi düzenle seçeceği var. Orayı kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ayrıca duyum getiren arkadaşımın da @köyün-ağası eline sağlık. Yazmasa yazmaz. Kendine de saklayabilir kimse duymasın ben çalışıyım diye ketumluk da yapabilir insanlar. Ama bunun yerine birbirimizle paylaşıyoruz. Bunun kadar güzel bir şey var mı?
Bu duyumlar bizlere şu dönemde bir nebze de olsa çalışma Şevki veriyor. Rahatsız olanlar şikayetlerini dile getirmesin demiyoruz ama en azından daha yapıcı olun, yıkıcı değil. -
Yakın zaman anlayışı bizim için erken, onlar için uzak tarihi karşıladığı için sitem normal.
-
@meç Adı lazım değil eski forumdan beri süreçteyim hocam. Doğru anımsıyorsunuz, lakin sorunuzun şimdiden yanıtlayayım. Tüm süreçler yukarıda belirttiğim süreçlere bağlı. O nedenle net bir bilgi yok Mali Hizmetler ile ilgili. Yaz döneminde yeni bir talep toplanması planlanıyor eski talep 250 ilâ 300 arasındaydı ama araya bu süreçler girince askıda kaldı. Yeniden talep belirlenip eskisi gibi sonbahar döneminde yapılacağını sanıyorum ki planlamalarda böyle gösteriyor bana.
-
"Maliyeden bir yetkiliyle görüşme fırsatım oldu" buraya kadar çok güzel,
Bu fırsatı elde eden birtakım arkadaşlar, ilan gelecektir; birtakım arkadaşlar,ilan zor gözüküyor.
Nasıl olacak -
@mbguy ulan ne kadar taktınız şu vatsap olayına Sizde uzun yazman okumakta zorlanıyorum
-
@mbguy ayrıca ben o araçlar bölümünü hala bulamadım nerde o
-
Arkadaşlar kusura bakmayın bundan sonra yazmamaya çalışacam .
-
Tartışma yaratması sebebiyle kaldırılmıştır.
-
@sahnr hakaret içermesi sebebiyle kaldırılmıştır.
-
Edebim el vermez size bir şey yazmaya.
-
@sahnr aklım yetmez demede edebe başvur. Neyse senle uğraşamam işine bak
-
@hasan2 adabınızı takının. Forumda Seviye düşürüyorsunuz.
-
@mbguy ben gayet adaplıyım nerde gördün adapsızlık yaptığımı ?
-
Arkadaşlar tartışmayı burada sonlandıralım. Kimseye bir faydası olmadığı gibi size de hoşnutsuzluk yaratmasın.
-
Kpss A bitmiş beyler son denemeler bunlar çok bel bağlamayalım bence bizde.Artık kpss a tek başına çalışmaktan ziyade bir iş ile beraber ilan gelirse çalışılacak bir durum halini aldı ne yazıkki.
-
@mehmetkvl iyi kötü haberler var ya, şu Nisan çıksın bir bakalım, pareto üstada sararız
-
@strtmn Arkadaşlar haber olarak veya duyum olarak algılayın siz bilirsiniz ancak şu anda VDK da yapılanma sürecine ilişkin çalışma net olarak başladı diyebilirim. Birkaç öneri var işte VDK da sınıfların kaldırılması veya sadece İstanbul Ankara ve İzmirde olması gibi... Olasılıkların üzerinde çalışılmaya başlandı ve bana söylenen şu. KPSS den kısa bir süre sonra ilana çıkılacak. VDK ve GİB in birleştirilme olasılıkları da olduğundan yeni görev tanımlamaları yapılacaktır haliyle yapılanma son halini alır almaz ilan gelecek çünkü ihtiyaç var. Hem GİB hem VDK da. Tavsiyem KPSS ye yüklenin öncesinde alım beklemek mantıklı durmuyor herekese iyi çalışmalar, bol sabırlar. Selametle..
-
@kuruhasan hocam bu çok kötü bi senaryo olur. Kpss sonrasına kalırsa bekleyiş daha da uzar diye düşünüyorum