2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@gmzankr066 inşallah. Kpss den once gelmeli kesinlıkle
-
@muhalba kesinlikle haklısın.
-
@strtmn @muhaba Hocalarım evt mücadele edelim mülakata kalanların bir kısmı hemen elini çekti, seçimden sonra kimse ilgilenmez bizle lütfen biz bırakmayalım.
Seçimden sonraya kalırsa belki Ekim Kasıma kadar ilan gelmez. -
2019 kpss sonuçları açıklanmadan yüzde yüz gelir.
muhtemelen sınav temmuz veya yine ağustosta olur -
@mhd, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@strtmn @muhaba Hocalarım evt mücadele edelim mülakata kalanların bir kısmı hemen elini çekti, seçimden sonra kimse ilgilenmez bizle lütfen biz bırakmayalım.
Seçimden sonraya kalırsa belki Ekim Kasıma kadar ilan gelmez.Bilmiyorlarki o guy mülakatina girenlerin yarısı elenecek ve bu başlıkta devam edecekler.
-
@mhd aynen dostum;seçim öncesi yeni ilanı getirmeliyiz,zaten sınav geç oluyor.Aksi takdirde sürüncemede kalırız.Herkes istediğini çatır çatır alıyor,bizimkiler halen bencillikten burnunun ötesini göremiyorlar.
-
Seçim öncesi bence gelebilecek ilanlar mhuy,muh,duy ve yeni vmy'dir.Özellikle mhuy ve duy yıllardır alım yapmıyor.Bu iki alımın üzerine yoğunlaşsak daha doğru olacaktır.250 kişilik mhuy alımına 5000 kişi çağrılır puanlar 75-76 bandına kadar düşer ve çoğu kişi sınav yüzü görmüş olur.
-
@paretowilfredo hocam siz ne diyorsunuz yeni guy gelir mi seçim öncesi,sesiniz çıkmıyor.
-
@pepe35 Dostum ailemle dostlarımla vakit geçiriyorum biraz hafta başında başlayacağım yeniden mesaiye ama buna bugünden kesin demek olanaksız. Kulağıma gelen şeyler var. Vakti gelince ve netleştikçe bakacağız.
-
Yeni mezun oldum bende arkadaşlar p48 6000 77.91 inşallah bir il görürüz
-
Arkadaşlar etkinliklere devam edelim bence sesimiz hep duyulsun en azından mülakatlar açıklandı sustular demesinler biz ilan bekliyoruz onuda bilsinler
-
Akşam 20:00'da toplanıyoruz sponsorlu etkinlik iyi ders çalışın aksam tam kadro çıkalım twitterda
-
@merasim34 hocam 2019 kaymakamlık başlığına bir bomba bıraktınız yüzde 95 eylülde diye,şimdi buraya da bıraktınız inşallah dediğiniz gibi kpss'den önce gerçekleşir yeni GUY alımı
-
@kızıl-elma bu defa seçim öncesi gelicek inşallah pareto hoca da olumlu sinyal verdi.
-
Her seçim öncesi guy ilanı geldi.Bu secimden öncede bn guy olmasa bile yüklü bir a grubu ilani bekliyotum.Guyun sözlusu secim yatirimi olarak kullanilcaksa guy gelmeyedebilir
-
İlan gelse bile başvurular mülakat sonuçlarından sonra yapılır herhalde. Diğer türlü kazanacak olan 1000 kişi yeniden başvurur olan size olur. En makulu ilanın mayısta gelmesi. Mhuya yüklenelim gençler.
-
@beveridge-eğrisi bende öyle düşünüyorum mülakat güvenlik soruşturması derken haziranı bulur gibi banada mali hizmetler yada baska bir a grubu alımı daha mantıklı geliyor yeni guy kpss sonrası gelir diye tahmin ediyorum
-
@Kızıl-Elma yazmayayım dedim ama aynı arkadaş 6 gün öncede guy ilanı gelmesini beklemek artk saçmalık olur yazmş
-
-
@merasim34 insallh hocam dediginiz gibi olur