2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar GÜNCEL olarak toplanılan para 3430 tl yi gecti ve gazete ilanı icin çok az bir miktar kaldı bence bugün Bile halledebiliriz. Sizde yardımcı olarak gazete ilan vermemizi sağlayabilirsiniz.
LÜTFEN SEYİRCİ DEĞİL DESTEKÇİ OLALİMİş Bankası Hesap Numaram/IBAN
İş Bankası IBAN:
TR970006400000143840045368
Buket çoban#1000İİBFliden10arTL
-
Twitir hesabi olan arkadaşlar vdk başkanı bayram mesajı atmış hemen şu hesabın altına @suatsarigul_ 1000 kişilik vmy ilanı istediğimizi yazalım
-
Vekilimizde twit atmış oraya da bir el atalım.
-
https://twitter.com/SuatSarigul_/status/1135491460718051328?s=19
Arkadaşlar lütfen yazalım bizim için önemli sayıyıda 1000 diğe belirtelim lütfen 2 dk nızı ayırmak zor olmasa gerek
-
Arkadaslar kpss oncesi ilani istiyorsak destek olmaliyiz gelecek olan 1500 kisilik bi ilanla puanlar 70 lere kadar dusecektir bu sinava girmek istiyorsak gazete ilani sart
-
Duyuru
Uzun süredir devam eden para toplama etkinliği 7 HAZİRAN gecesi SONA ERECEK arkadaşlar.
Ulaşılan tutar 3500 TL gazete etkinliği için ihtiyacımız olan min tutar 5.000 TL
Zaman hepimiz için çok önemli lütfen olabildiğince duyuralım
-
Buket çoban bunu yazmış twitter a arkadaşlar
-
@adam-simith bu yıl imkansız gibi hocam çünkü çift yıl ve sıralama değil puan önemli ? Sıralama önemli olsa dediğinizde haklısınız.
-
Bence biz işimize bakalım. Kpss öncesi ilanı görürsek çok rahat 70 leri görür. 1500 TL eksik kalmış şunun şurasında
-
Hocalar dersaneler yardım etmedi mi hala ya çok az kalmış napsak
-
Üstümüzden Zengin olan hocaların, kurumların yüzde 90'ı elini sürmüyor Maşallah
-
Her hafta bir şehre gidip ders anlatmayı bilen hocalar tek kuruş yollamıyor
-
Dersanelere gitmeyin zaten arkadaşlar. Youtube'da her ders, her hoca var. Bu süreçte bile destek olmayan dersanelere paranızı yatirmayin.
-
Arkadaşlar ben o dershanelerin neden destek olmadığını da biliyorum hatta derslerde geçen diyalogları size anlatayım;
Hoca(!) :Arkadaşlar görüyorsunuz ki bu sene GUY gelmedi aldığım duyumlar gelecek sene kesin geleceğini söylüyor lütfen bize kayıt yaptırın nolur bize para yatırın.
Öğrenci : Vaaay çok iyi ya seneye kadrolar yağacak.
Sonuç -- Etkinliğe kuruş atmayan ama öğrenciden hayatını idame ettirmeye devam eden dershane ve hocalar. -
@modigliani-0 iyiymiş nolur he
-
Dershaneler her zaman işin ticaretindeler ve güzel paralar kazanıyorlar. Zaten hocalara bakarsanız bir o şehir bir bu şehir dolaşıyorlar. Bize bizden başka yardım edecek kimse yok arkadaşlar o yüzden çok değil herkes 3-5 elinden ne geliyorsa atarsa kpss öncesi bi gazete ilanı vermiş oluruz . 2019 öncesi tek kurtuluşumuz guy,mhuy,vmy...
-
A grubunun hali ortada iken dershaneye gitmek akıl işi değil.2020 için düşünen varsa hiç boşuna paranızı kaptırmayın.
-
Arkadaşlar dershaneleri korumak amaçlı söylemiyorum lakin 1500 kişilik ilan gelse, 5 katı yani 7500 kişi sınava girecek. Herkes 10 lira atsın diyoruz ama toplanan para ortada. 20 atan, 50 atan da var. Etkinliklere bile katılımımız az. Hep aynı kişiler çabalıyor. Allah razı olsun o arkadaşlardan.. Biz bir olabilsek şu an dershanelerin para atıp atmadığını tartışıyor olmayız. Bizim kendimize hayrımız yok ki.. Dershanelerden çok şu süreçte destek çıkmayan ama ilan olunca sınava girecek kişilere tepkiliyim.
-
İlanın geleceği hakkında bir bilginiz var mı @amirim
-
Vmy ve mhuydansa 1500 kişilik guy herkesi daha mutlu edecektir. Vmy ve mhuya guy ve dguyu kazanan adaylardan da başvurular olur. Şu aşamada umarım guy gelir kpss öncesi ve herkes sevindirir.