2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@gmzankr066 o ilanın gelmesi bize bağlı. Tüm bu olanlara ve çağrılara rağmen aramıza katılmayan ve katılamayan arkadaşlarımızın desteğine bağlı. Geçen sene ilanlar ne zaman gelmiş gazete ilanı ne zaman verilmiş bakabilirler. Baksalar zaten destek vereceklerine inanıyorum
-
@köşeminderi kesinlikle Hocam
-
Vmy kesin diyorlar nasıl öğreniliyor
-
Vmy kesin diyorlar nasıl kesin olarak öğreniliyor bu duyum
-
@ert1234 vmy duyuru sayfasında forumdaki güvenilir kişiler yazmış gelmesi yüzde yüz haziran ilan ağustos sınav mis hocam
-
Arkadaşlar güncel olarak toplanılan para 3000 tl yi gecti. Sizde yardımcı olarak gazete ilan vermemizi sağlayabilirsiniz.
LÜTFEN SEYİRCİ DEĞİL DESTEKÇİ OLALİM.
Hazır GUY duyumları artmış iken yapılması gerekir bu ilanınİş Bankası Hesap Numaram/IBAN
İş Bankası IBAN:
TR970006400000143840045368
Buket çoban#1000İİBFliden10arTL
-
Arkaşdaşlar vmy 1000 kişilik bir alım olası gelecek guy ilanı için müspet bir etkisi olur mu 80 puanın aşağısındakiler için
-
@ryan toplanmış yine de baya hocam devam edelim etkinliklere bir guy ilanı getirmeliyiz
-
@ert1234 evet hocam ama eksiğimiz var bir GUY ilanı gelse 20.000 kişi başvuracak içlerinden 1000 Tane 10 tl veren çıkmıyor
-
@ert1234 keske olsa ama bu rakam abarti gibi degil mi sencede
-
@samettin bana da abartı geliyor hatta sınav kesin olcak mı o da var çok kesin konuşuluyor olsa 500 bence
-
2013-14 toplam da 5000 civarı vmy alındığını hatırlatayım ️ her an her şey olabiliyor yani
-
Neyin abartısı yahu gayet normal hatta az bile, beklentiyi düşük tuta tuta ortada ilan kalmadı.
-
@ücüncütekil o kadar alınmış ben şok ben iptal
-
@supernatural evet elini sallayan vmy oldu o dönem hep söylerler 13-14mezunu olmak varmış diye hatta alakasız bölümlerden mezunlardan bile vmy olan olmuş
-
Aslında çok değil ️ Zamanında fazlasıyla alındı. Ama bizi herşeyin azına alıştırdıkları için çok geliyo ️ Özellikle iptal edilen alımı düşününce bence doğru olan gelmesi hatta
-
Etkinlik yapılıyor rakamlar 2-3bin falan . Bence min. 5bin demeliyiz
-
@ücüncütekil bencede hocam aza alismisiz
-
Arkadaşlar konu dışı ama bu son dörtlüyü son zamanlar çalışmak mı daha mantıklı ? şimdi Not tuttum özet falan çıkardım ama çalışsamda unutuluyor .En etkili nasıl çalışılır buna ?
-
@ücüncütekil Bol soru çözün tekrar ettiğini hatta soruların kronikleştiğini fark edeceksiniz.