2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ücüncütekil Evet bende Tuğrul hocayı tanımam. Burada eleştirende var sevende saygı duyuyorum ama İlan için İBFF lilerin çoğu sessiz ve yardım etmezken 500 tl bağış yapması saygı duyacağım bir hareket herkes taşın altına elini koymalı.
Buket Çoban
İş Bankası IBAN:
TR970006400000143840045368#1000İİBFliden10arTL
-
Hocalara dm atıp yardım istesek çok mu ayıp olur acaba
-
Evet buradaki hatırı sayılı kişilerden de maddi destek bekliyoruz. İsim zikretmiyorum, gönlünden kopmadıktan sonra fayda etmeyeceği kanaatindeyim çünkü.
-
@gmzankr066 ben yapıyorum hocam hepsine atıyorum
-
@ücüncütekil allah aşkına bırakın bu yanar döner.adami...bırakın,Ne olur bırakın
-
@bydaler Neler biliyorsunuz bilmiyorum ama dediğim gibi daha 1 aydır takip ediyorum tam tanımıyorum. Ama sanırım siz bayadır tanıyorsunuz..
-
İyi veya kötüdür ben de kendisini tanımam, ama en yüksek desteğini kendisi yapmış takdiri hak ediyor. Bol sıfırlı maaş alanların cebinde akrep olduğunu görüyoruz.
-
@baelish bende anlamiyorum bi tasarruf bizim bolumlere var herhalde diger yerlere baya alim var
-
@bydaler iyi reklam yaptı. Feyste de baya yazılıyor. O kadar hayır sahibiyse adımı duyurmayın derdi. Şov hep
-
Arkadaşlar şov veya değil önemli olan destek vermesi.şov için bile olsa her türlü destek işimize gelir.kpss öncesi guy getirmemiz lazım.
-
@onuktekin dün kendisini ve kurum ici yükselmeyi elestirinlere ettiği hakaretlerden sonra sempati toplama calısması
-
Şov veya değil niyet okumak yanlış. Canı gönülden başkası bin tl atsa da babayiğit desek
-
@ücüncütekil 2013-2014 'ten beri takip ettik kendisini malesef
-
Kitap konusunda tekel haline gelmiş hocalar var özellikle onlardan bekliyorum aslan payını ben.
Tuğrul koçer kadar para yollamazlarsa en az valla bilemiyorum -
@onuktekin kurum içi yükselmeye çok canınız sıkıldı değil mi...bu adam sürekli uğraştı bunun için...Şimdi de bizim için 500 tl atmış.. 500 tl den daha fazla zarar vermiştir emin olun...saygılar herkese
-
@bydaler agam bizle eyleniyi :))
Bir de bunu herkese duyurdular. 500 tl yatırmış diye sevgi gösterileri yapıyorlar. Neyse ağır şeyler söylemek de istemiyorum mübarek gün. Söylesem de boş. -
@gmzankr066 Özellikle Nohutçu hoca efendi,Savas yayınları istese ilanı tek başlarına verirler. Nohutçu'nun müridleri dese keşke.
-
@onuktekin @bydaler en az bu kadar görgüsüz.
https://www.youtube.com/watch?v=8x9v_pixD-w
damadın amcasından yanııı benden(!)
-
Arkadaşlar kişiler bizi bağlamıyor yardım yapan herkese teşekkür ederiz
GÜNCEL DURUM 2970 TL
lLütfen elimizden geldiğince yardım edelim. NASILSA BAŞKALARI YAPIYOR DİYE DÜŞÜNMEYELİM LÜTFEN.Bu devirde 10 tl ye yemek bile yiyemiyoruz. Durumu olan herkesin yardım etmesini rica ediyorum
Buket Çoban
İş Bankası IBAN:
TR970006400000143840045368#1000İİBFliden10arTL
-
@ryan kişiler bağlamıyorsa reklamlarını da yapmayıversinler. Minnet etmek istemeyeceğim birine borçlanmış hissediyorum böyle.