2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
İnternet bankacılığında komisyon alınmıyor her birimizin en az 10 tl koymalıyız buna.
-
@onuktekin hocam bizim birlik olma vaktimiz seveni vardır sevmeyeni vardır tanımam etmem hakkında iyi kötü birşey yazmışlığımda yoktur biz asıl olayımıza bakalım
-
Gazete ilanı için daha ne kadar gerekiyo Hocam ?
-
@onuktekin yillardir emek verdigi kurum ici yukselmeyi aldı hesabı da kapattı galiba. 500 lira göndermiş Sağ olsun.. bir kaç ay sonra bidaha döner. Bizim iibf de peşine düşer.
-
@yakup-cemil sanırım bahsetmek, bu saatten sonra paretoya ayıp etmek olur. Twitter ı kapamak birçok açıdan, birçok şeyi anlatıyor.
-
@strtmn haklisin dostum. Çok sevdiğimden yazmadım zaten. Adam alacağını aldı. Işı bitti neticede..
Paretodan allah razı olsun. Gram menfaati yok. Haa bir kul hakkı varsa, emek varsa benim sadece pareto özelinde tercihini yap ekibine borcum vardır. -
@yakup-cemil Didem Madak der ki, seni sevince kipirdayan her şiiri kahverengi bir caydanlikta saklıyorum. Biz kahverengi caydanligimizi bu kadar güzel kullanamadik ama içine muhakkak ki bir şeyler koyduk.
Hayırlı kandiller hocam. -
@yakup-cemil
Kişiliği ve bilgisi örnek alınacak adam gibi adamdır @paretowilfredo reis. -
@keynesin-faizi aslında hususen etiketlemedim paretoyu. Onu Seviyoruz saygı duyuyoruz. Bilmese de olur.
Diğer dostlarımın da leyle-i kadrini tebrik ederim. -
Meclis Genel Kurulu defterdarlık personeli ile Gelir İdaresi Başkanlığı personeli için kurum içi özel sınav düzenlenmesini öngören önergeyi kabul etti.
Sayıyı öğrenince ne kadar süre daha dışarıdan alım olmayacak karar verebiliriz -
@refik-soydam kurum içinden önce ilan gelme ihtimali çok zayıf galiba, kpss sonrasi içinde geçerli bir soru hocam
-
@refik-soydam hocam mhuy ve vmy ıcınde hazıranda gelinecek denilen ilanlarda dahil mi buna yoksa sadece guy ıcın mı daha bekleme zamanı.?
-
Birisi twitterda guy hazırlığının olduğunu ve temmuzda gelecek yazmış
-
@frank İnşallah doğrudur moralimiz kalmadı artık.
-
@frank ss atsana hocam
-
-
Kutluay Kararlı para için destek formatıma uygun değil yazmış anca para kazansınlar üzerimizden vermeye gelince yok
-
@delimisali aynı şey birkaç hoca için daha geçerli. Örneğin bir hocanın bir kitabı herhangi bir yılda beğenildi, hiç şaşmaz bir sonraki seneye o kitabı ya parçalara ayırır PAHALIya satar ya tekrar satmak için saçma sapan bir gerekçe, merak konusu ekler PAHALIya satar vs vs.
Savunmaları da çok kaba: ne yapalım siz de olmasanız biz ne yapacağız... Yahu dershanecilikten zaten ilginç paralar kazanıyorsunuz kitaplarınızın getirisi de az oluversin.
Birçoğu bana çok sığ geliyor: akademisyen şımarıklığında, fen edebiyat mezunu ücretli öğretmen aciziyetindeler... -
-
Temmuz ayı önemli arkadaşlar Guy ilanı gelebilir bir arkadaştan duydum. Sayi 1500 diyorlar.
Facebook’ta gördüm