2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ücüncütekil kardeş boş tekrar tc ekonomisi ise dönemin ruhunu anlamal gerek
-
@ert1234 pardon Bol tekrar
-
Arkadaşlar gördüğünüz gibi VMY, MHUY duyumları had safhada bu duyumların daha hızlı gerçekleşmesi icin o ilanın verilmesi gerekiyor Tabi ki GUY ilaninin gelmesi içinde . Herkes taşın altına elini koysun lütfen. Çok değil yapacağınız 10 tl lik bağışla bu gazete ilanı verilir ve insallah sınavları getirir.
GAZETE İLANI İÇİN TOPLANAN PARA CUMA GUNU 3000 TL OLDU ARKADAŞLAR
ve dün bir kaç kişi EFT yaptığını ve p.tesi geçeceğini söyledi sizlerde şimdiden destek olursanız belki Pazartesi bu parayı toplamış ilanı vermiş oluruz belki bu duyumların gerçekleşmesini sağlarız.#1000İİBFliden10arTL
BANKA BİLGİLERİ
Buket Çoban
İş Bankası IBAN:
TR970006400000143840045368#1000İİBFliden10arTL
İNTERNET BANKACILIĞINDAN AZ MİKTARDA ÜCRET KESER BAZİLARİNDAN KESMEZ BİLE ATM DEN YATIRMAK DAHA MALİYETLİ OLUR BİLGİNİZE..
-
İstanbul seçimi bu kadar önem kazanmışken bu ilanı almalıyız. Cumhurbaşkanı af konusunu tekrar gündeme getirdi çalışmamız var dedi. Yenikapı'daki teravih namazındaki konuşmasını dinlerseniz seçimin önemini anlarsınız hepimiz az çok siyasetten anlayan insanlarız. Yapmamız gereken sadece çabalamak istersek o ilanı getirebiliriz sadece çabalamak gerek. Bu başlık bu kadar ölü olmamalı kendimize gelmeliyiz.
-
@köşeminderi haklisiniz hocam
-
@köşeminderi, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
İstanbul seçimi bu kadar önem kazanmışken bu ilanı almalıyız. Cumhurbaşkanı af konusunu tekrar gündeme getirdi çalışmamız var dedi. Yenikapı'daki teravih namazındaki konuşmasını dinlerseniz seçimin önemini anlarsınız hepimiz az çok siyasetten anlayan insanlarız. Yapmamız gereken sadece çabalamak istersek o ilanı getirebiliriz sadece çabalamak gerek. Bu başlık bu kadar ölü olmamalı kendimize gelmeliyiz.
Istanbuldaki arkadaşlarımız lütfen biraz ceval olun milletvekili bakan il başkanı hatta binali bey şuan heryerde yani isteyen kendisine taleplerimizi mutlaka iletecektir bu ilan ders çalışmayla evde oturmayla gelmez geçen yıl bunun canlı örneğidir
-
Tweetar etkinlik yapalım yine arkadaşlar
-
Tokat aklıma bile gelmezdi
Babam 15li olmasaO 1500ü istiyoruZ!
-
Bayramdan sonraya kadar Allahın izni ile o para toplanır bence o arada 4 tam gun var sonra da gazeteye ilanı verdirirz inşallah alacagz o kadroyu Allah büyük elimzden geldiğince devam edelm çabalamaya.
-
@i̇ibf kaç para lazım hocam ilan için
-
@lamıcimiyok kardeşim ben istanbuldayım, Binali Yıldırımın hatta Ekrem İmamoğlunun programını bulmaya calisiyorum meramımızı anlatabilmek için ancak nerde ne zaman olacakları tamamen sürpriz. Herhangi bir yerde paylaşıldığını görmedim. Ciddi Duyumu olan olursa elimden geleni yapacağım aksi halde istanbulda da olsak bu iş zor sabahtan çıkıp aksama kadar gezmekle olacak is değil
-
@gmzankr066, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Temmuz ayı önemli arkadaşlar Guy ilanı gelebilir bir arkadaştan duydum. Sayi 1500 diyorlar.
Facebook’ta gördüm
-
@amirim hocam bu ne demek birde vmy ve mhuy alımları ile ilgili bilginiz var mı?
-
@adam-keeynes tam bilmiyrm ama yanls bilmiyorsam 6 civarı olabilir emin diilm gecen defa öyle bişidi diye hatrlıym hocam
-
@amirim hocam ️
-
@adam-keeynes hocam orta boy ilan vereceğiz geçen sene 3800 dü bu sene 200-300 zam gelmiştir maglum. Cuma günü 3000 tl toplandı haftasını EFT yapanların Pazartesi geçecek hesaba destek veren sayısı biraz artarsa bu ilanı veririz
#1000İİBFliden10arTL
-
@70mb dün sahurda sanayi bakanı sahura çağırmış gençleri hinali beyde simit almış gitmis hocam haberlerde öyle gösterdiler twitter dan her bakanı takip ederseniz iyi olur çünkü tüm herkesin gözü istanbul da
-
@supernatural Binali bey yarın Küçükçekmece’de iftarda olacak. Müsait olan arkadaşlar oraya gidebilir.
-
@amirim Net bilgi mi, açıklama yaparsanız güzel olur.
-
@amirim bir duyumunuz var mı hocam guy la ilgili