2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@adam-keeynes çok doğru gazete ilanı iÇin Yardımcı olalım herkese duyuralım
-
İşsiz insanların nezdinde bayram gerçek anlamını asla karşılamaz; bayram aksine olması rahatsız eden, olsa da biran önce bitse dediğimiz bir şey haline gelmiştir.
-
Face 10 gün sonra yeni ilan gelir demiş birisi de pek inanmadım
-
@takao kimden duymuş onu da söylemiş mi?
-
@takao keşke doğru olsa ama artık inanasım gelmiyor hiçbir şeye
-
Geleceğine inanalım ki pes etmeyelim. Biz pes edersek o ilan gelmez
-
@takao hocam onu yazmak için girmiştim
Dün gördüm ilginç geldi”
Biri KPSS öncesi guy gelir mi yazmış o da 10 gün sonra gelecek yazmış
Sonra biri de o arkadaş için mülakat açıklanma tarihini saati saatine bildi o diyosa vardır bir bildiği yazmış
Geçen seneye gönderme mi yaptılar,ciddi miydi şaka mıydı hiç anlayamadım -
@gmzankr066, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@takao hocam onu yazmak için girmiştim
Dün gördüm ilginç geldi”
Biri KPSS öncesi guy gelir mi yazmış o da 10 gün sonra gelecek yazmış
Sonra biri de o arkadaş için mülakat açıklanma tarihini saati saatine bildi o diyosa vardır bir bildiği yazmış
Geçen seneye gönderme mi yaptılar,ciddi miydi şaka mıydı hiç anlayamadımYanlış olmasın mülakatları değil diğer ilanları bilmiş
-
@gmzankr066 ben de baktım iddiayı ortaya atan da o kişiyi savunan da Alanyalı o yüzden güvenemedim
-
@gmzankr066 hangi grupta hocam ve yazan kısının adı ne?
-
@tükendikagrubu KPSS a grubuydu galiba hocam
Hocam adına dikkat etmedim tekrar bakmak için aradım bulamadı. Gönderiyi umarım yanlış değildir aklımda Yakup Ay diye kaldı ama -
Umarım yakındır bu söylentideki ilanlar zira çok umutlandık
-
@modigliani-0 Hocam Alanyali olunca ne oluyor Ankara'ya uzakligindan dolayi falan mi?
-
@tükendikagrubu facede nl kr yazın gönderiler kısmında yazıyor bu arada alımla ilgili pareto üstadın kulağına birşeyler gelseydi burada bilgilendirirdi
-
@baelish hocam ikisi hemşehri olunca arkadaş falan olup birbirini savunabilirler şakasına diyorum
-
Boş verin gençler, bayram harçlıklarınız'dan üç beş hesaba atın da ilanı koparak bir an önce
-
-
@takao afedersiniz eşek kadar olmuşuz hocam olmuyor garii
-
@takao, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Face 10 gün sonra yeni ilan gelir demiş birisi de pek inanmadım
-
Diyarbakır'daki arkadaşlarım bugün Binali Bey, 14.30 da Diyarbakır Ak Parti il başkanlığında olacak ardından 15.30 da esnaf ziyaretinde olacak merkeze gider muhtemelen
Biriniz keşke ulaşıp beklediğimiz ilanları iletseniz kendisine ne hoş olur