2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Twitter da biri vmy ve mhuy haziran sonuna kadar , guy ise temmuzda gelicek demiş
-
@gmzankr066 link atabilir misiniz ?
-
@gmzankr066 insallah doğrudur güvenilir birisi mi yoksa bende yazabilirim aynı bilgileri
-
@gencbiraday valla bilmiyorum ben paylaşmak istedim sizinle sadece ️
-
guy olan arkadaşlarla bayramda konuştuk.meslekten soğudum.çok da kasmaya gerek yok bence.
-
@merasim34 ne açıdan soğudunuz ne gibi sıkıntılar varmış?
-
@merasim34 arkadaşlar benim arkadaşlarımdan kaymakam müfettiş uzman gümrükçü var hepsi bir şey söylüyor böyle söylentilere bakmayın her işin bir zorluğu var sonuçta önyargılarla mesleğe başlarsanız zaten hiç hoş olmaz vergi müfettişleri hala ders çalışıp sınava giriyorlar mesala onlarda yakınır bu durumdan dediğim gibi sevmek ya da sevmemek tüm mesele bu
-
@gencbiraday bir de daha mesleğe başlamadan ne kadar maaşı var İşte nerede çalışıyor vs çok gereksiz bilgilerle kafalar meşgul ediliyor önce niyet ve dua ile hayırlısını istemek çok daha sağlıklı olacaktır 300-500 tl fazla veya az almak insanların mutluluğunun belirleyicisi olacağını düşünmüyorum
-
@gmzankr066 hocam link atabilirmisin
-
@gencbiraday hocam vergi müfettişleri 'ne sınavına hazırlanıyor acaba başka mesleğe geçmek için mi?
-
Merhaba arkadaşlar bugün Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak Trabzondaydı çok kısa da olsa “Kpss A grubu için yakın zamanda bir ilan hazırlığı var mı “ diye soru sorma fırsatı buldum . Bakanımızdan “ Çalışıyoruz olabilir “ şeklinde cevap vermiş.
-
Bunu Twitter da paylaşmışlar. İnşallah ilan gelir. Ama biraz daha çaba lazım. Unutmayın geçen sene seçime 6 gün kala ilan geldi. Artık sadece İstanbul da da değiller bütün şehirleri geziyorlar. Hepimize görev düşüyor bu noktada yani kim nerede görürse hatırlatmalı..
-
@lamıcimiyok Süleyman Koç adında bir arkadaşımız yazmış.
-
@erhankestevur o arkadaşın duyum aldığı yok, tamamen takipçi kasıyor. Maalesef
-
@aslan1453 bilemiyorum.Kendisini tanımıyorum.
-
İlanlar için umarım güzel şeyler olur, gelir . Cunku burada bılgı veren kısıler bıze, cok temkinli davranıyorlar. Ee haliyle haklılar. Bende gözümle görmeden inanmicam. Bayagı bekledik bu sene.. Daha ne kadar beklicez acaba.
-
Bugün birisi baya üstten duydum VMY çalışması yok demiş
-
@modigliani-0 kimi de bizzat bakan bey söyledi diye yazmıştı.
-
@modigliani-0 bende gördüm onu vdk başkanından duydum diyor hatta bir alim çalışması yok demis Vmy için ama inanmak istemiyorum.
-
Geçen sene 2018 başlığı da bu ayda çok farklı değildi. Ama ne oldu ilan geldi. Kimseyi dinlemeyin arkadaşlar bilemezler neyin ne olacağını. İnanmayan girsin baksın 1 sene önce 2018 başlığında neler konuşulduğuna.