2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar 4000 tl ciddi bir para bence bi kaç gune beklenrse 5000 olur 5000 yeterli ise. Ama ne dersenz saygı duyar elimden geleni yaparm iibf li biz emektarlar için
-
Pazartesi ciddi şekilde başlayalım
-
Keşke gazete ilanı için gerekli olan miktar toplanabilseydi ama sanırım dershaneler ve hocalardan bu kez beklenen destek gelmedi.
Geçen sefer bir etkinlikte dikkatimi çekti arkadaşlar. Gündeme doğrudan giriş yapılmıştı ancak atılan tweet sayısı az olunca satın alınan etiket çok kısa bir sürede alt sıralara düştü. Yani gündeme doğrudan girmekle iş bitmiyor, bir süre gündemde ve üst sıralarda kalınmazsa ne yazık ki beklenen etkiyi doğurmaz. Etkinliklere katılımın artması lazım.
-
@plansız başta biz sağlam başlayınca botlar gündemde tutmaya devam ediyor bu yüzden başlangıçta sağlam başlamak şart
-
@modigliani-0 Doğrudur, sistem nasıl işliyor bilmiyordum. Her halükârda iş bize düşüyor demek ki.
Bakan kendisine sorulan ilan gelecek mi minvalindeki bir soruya "Olabilir, çalışıyoruz." demiş. Kameralar önündeki bir önceki cevabını düşününce ben biraz ümitlendim açıkçası, içerde bir hareketlilik olmasa sorunun anlaşılması noktasında farklı bir cevap alınabilirdi. Şu dönem yüklenmek bir sonuç getirebilir. -
Bencede biraz daha beklesek kalan para da toplanır gibi ama çoğunluk twitter etkinliği derse bende elimden geldiğince destek olurum tabiki
-
@ryan Hocam süreyi salı gününe kadar uzatabilir misiniz. Şurda 50 kişi 20 Tl atamıcakca yazıklar olsun bize. Yeni şafağa verelim ilanı severler :))
-
@takao hocam ben elçiyim sizlere iletiyorum sadece karar kesin diye biliyorum çünkü uzun suredir toplanması icin uğraşılıyor sanırım kesin olarak TT çalısması yapılacak
-
@ryan Hocam anket yapalım madem karar verilsin. Son şans pazartesi olsun, haftasonu para gönderilsin. Yeterli miktar yoksa zaten dicek söz yok. Ben gazetenin daha çok ses getireceğini düşünüyorum.
-
Arkadaşlar Temmuz başı 1500 kişilik ilanın geleceği söylemleri arttı bu sayıyla taban puanın 70 e kadar düşeceğini düşünüyorum
-
@gencbiraday gelirse bence de düşer hocam inşallah gelir ya
-
@gencbiraday kim söylüyor hocam hani nerde ki. Her gün bir söylem var ama hiç birşey yok ortada
-
@takao hocam İnan’ın baya uğraştık. Gazete ilaninin ise yaramayacağını TT çalışmasının işe yaricagini düşünen kesim hepsi olmasada çoğu izleyici olarak kaldı nitekim mecburen TT çalışmasına yükleneceğiz artık zaman daraldı
-
@adam-keeynes hocalardan geldi böyle duyumlar ümidimizi kaybetmeyelim tek yapmamız gereken ders çalışmak ilan geldiğinde çok az vaktimiz kalmış oluyor çünkü
-
@ryan hocam nasıl dersenz öyle olsun ama bende pazartesiye kadar sürenin uzatılmasınn tarafındaym o gune kadar zaten tt yapılamayacak en azndan iki gun daha mühlet verilms olur bu kadar gelmişken iki gun daha beklenilebilir bence hocam ama dediğm gb son soz sizlern ben ne olursa desteklerm tt gazete vs
-
@gencbiraday hocaların vmy ve mhuy alımlarıyla ilgili bilgisi var mı?
-
Forum tükenmişlik sendromu yaşıyor kimseden ses soluk yok bayram tatili işleri vurdu
-
@ryan Pekala, dediğiniz gibi zaman azaldı. Hayırlısı...
-
@i̇ibf @takao hocam bende sabah ilettim ama karar kesinmiş hayırlısı böyleymiş diyelim insallah istediğimiz bu ilanları getiririz
-
@takao Dostum twitterda anket yapıldı zaten. Bu başlıkta da paylaşılmıştı, gözden kaçırmışsın sanırım.