2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
En azından mhuy gelsin
-
@aknc geçen sene gazete vs oldu hocam biz bu sene gazete yapamıyoruz para bir türlü denkleşmedi son durum nedir bilmiyorum ama
-
@modigliani-0 işte o biraz sıkıntı ama inşallah tamamlanmıştır hocam.
-
@modigliani-0 ya o kadar dersanecı var. Bu adamların az buz parası yoktur. Nıye destek olmuyorlar acaba. Ya da oldular mı destek bılmıyorum da. Bı tugrul hocanın destek oldugunu görmüştüm yazıyordu verdigi meblagı.
-
@tükendikagrubu niye destek olmadıklarını geçen burda söylemiştim yineleyim
Şimdi ilan gelirse gelecek sene ilan tehlikeye girer ve dershanelere öğrenci kaydı olmaz doğru orantılı bencilce bir denklem hocam cok basit -
@modigliani-0 su anda da bitmiş durumda bence dersaneler.
-
@tükendikagrubu 2018 kpss öncesi full idi sınıflar ama bilemiyorm şuan
-
Kpss ye giren sayısı 2016 dan bu yana ciddi anlamda düşüş gösterdi yani dershanelerin böyle düşünüyor olmaları saçma. Alımın az olması en büyük etken bu sayının düşüşünde.
-
@nairu o kadar kişi pareto dahil vmy alım hazırlığı var diyor bu konuda yanlışlık var
-
Arkadaşlar alakasız ama imece mülakat notu çıkmış mülakat sorularından mı oluşuyor bilen var mı ?
-
Ya arkadaşlar hangi akla hizmet ilan gelmezse dershanelere kayıt olmaz diyorsunuz. İlan gelsin gelmesin o dershanelere yine kayıt olur, yine kayıt olur.
-
Öğrenciler Dersanelere binlerce TL verir ancak gazete ilanı için 10tl yollamazlar...
Alın puanınızı bir işe yaracak mi. -
Ne kadar eksik kaldı acaba ne kadar toplandı
-
@pavilio siz de haklısınız. Sonuçta bu konu hakkında ciddi araştırmalar yaptınız değil mi yani benim ne haddime laf söylemek.
-
Hesaba EFT bugün geçecek açıklandığında yazarız buraya arkadaşlar bu gece son umarım toplanmıştır
-
Az bi miktar eksik olursa bi kaç gun daha mühlet versek olmaz mı hocam
-
@i̇ibf hocam süre kısıtlı çok uzatılmak istenmiyor o yüzden ama bakalım bugün ne kadar toplanacak
-
Toplanılan tutar 4000 tl etkinlik sona erdi. Bu kadar iibfliden çıkan tutar ne yazık ki bu kadar. gazete ilanı yerine TT CALİSMASİ olacak ard arda. Arkadaşlar artık çok birsey istemiyoruz maddi destek olayı bitti lütfen twit atarken de desteklerimiz devam etsin elini taşın altına koyamayan dostlar umarım TT çalışmasında destek olursunuz.
-
@ryan Bu saatten sonra neden bu kadar az toplandı kimse para göndermedi muhabbeti yapmak yerine etkinliğe bir an önce başlamalıyız.Sinava kalmış 1.5 ay..Ne kadar ilan getirtebilirsek o kadar iyi.Pazartesiden itibaren vmy,mhuy ve guy ilanları için bastırmalıyız.
-
@eomer benim demek istediğimde bu zaten bu konuda bir olamadık en azından TT çalışmasında bir olalım bir tweet atıp kenara çekilmeyelim