2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ryan insallah hocam
-
@paretowilfredo üstad guyla alakalı bir gelişme var mı kulağımız sende?
-
@baelish Güncel durum üzerine anketten bahsettim, öncekini biliyorum.
-
Arkadaşlar vmy başlığında bi arkadaşımız guy için dpb ye yazı gittiğini söyledi. Bu çok önemli bi bilgi. İlanın gelmesi özellikle KPSS öncesi tamamen yapılacak baskıya bağlı. O yüzden hiç bahanesiz hepimiz canla başla etkinlikte kendimizi ıspatlayalım, KPSS sonrasına bırakmalarına izin vermeyelim. Yapabiliriz arkadaşlar çok az kaldı
-
@gmzankr066 vmy ıcın hazırlık oldugunu yazmıs hocam. Guy ıcın dememıs.
-
-
@tükendikagrubu son kpss de dikkat etmediğim için çok iyi bildiğim birkaç sorum gitti, hala üzülüyorum.
-
@gmzankr066 ben ona dikkat etmedim hocam. Kullanıcı adı ne yazan kısının. Ben vmy hazırlıgı oldugunu okudum. Demekkı oncekı ıletılerde.
-
@strtmn anlamadım ben konuyu
-
@tükendikagrubu hocam vmy duyum var mı başlığında 32. Sayfa ismine bakamadım şimdi ️
-
İlan dpb iletilmiş, tarih konusu net değil kimseyi yanıltmam istemem. Gerekli baskıyla KPSS öncesi gelir umarım.
Sonra da böyle yazdı ️ Bizim için en önemli nokta gerekli baskı kısmı.
Yani top bizde -
Canmavi vmy ve mhuy için yüksek olasılık demiş sadece. Canmavi baya sağlam duyum alan biri sanırım
-
@gmzankr066 <-- @Tükendikagrubu mevzu bu dostum, twet saldırı emri
-
-
O arkadaşımız —Kadro onaylandı ama sayı için ilanın ne zaman geleceğine bakar— yazmış kadro ile sayı aynı anda belli olması gerekmez mi
-
@ücüncütekil bu kirpilmalar oluyor muhabbeti varya, pareto da bahsetti. Dpb ye kirpilmis mı gelir. Dpb hele bir dur kirpabiliriz mi derler. Onu bilgileriyle yorumlayabilecek arkadaşlara bırakıyorum
-
Bu saatten sonra yapmamız gereken etkinliklere yüksek katılım göstermek.Hem ilan istiyoruz hem tweet atmıyoruz.Olay başvurmaya gelince millet burda birbirini yiyor guy olan şu olan başvurmasın diye.
-
Bizim toplanan paralarda son durum nedir arkadaşlar etkinlik yapmıyor muyuz ve ya gazete ilanı ne zaman verilecek
-
@gencbiraday, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
n paralarda son durum nedir arkadaşl
4000 lira toplanmış, tag satın alınmış. Ne zaman etkinlik yapılacağını yazmamış ama bu başlığı takipte kalın hocam. Çok yakın bir zamanda etkinlikler başlayacaktır.
-
@gmzankr066, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar vmy başlığında bi arkadaşımız guy için dpb ye yazı gittiğini söyledi. Bu çok önemli bi bilgi. İlanın gelmesi özellikle KPSS öncesi tamamen yapılacak baskıya bağlı. O yüzden hiç bahanesiz hepimiz canla başla etkinlikte kendimizi ıspatlayalım, KPSS sonrasına bırakmalarına izin vermeyelim. Yapabiliriz arkadaşlar çok az kaldı
Kesinlikle yapabiliriz bir kez yaptık ilanı aldık yine yapabiliriz