2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@baelish teşekkürler sağolun bilginiz için bekliyoruz bakalım
-
Arkadaşlar suan için 12 tane TAG satın alındı. Yardım yapanların icinde guy isteyeni vmy vb isteyeni ve b sınıfı kadrolar icinde yardım yapan olduğundan herkese hitap edilmeye çalışılacak. Pazartesi saat 20.00 de 4001 le ilgili çalışmak yapılacak. Hangi kesime olursa olsun herkes katılsın yoksa B grubuna girmeyecek kişi onun etkinliğine katılmaz ise b grubuda A grubunun etkinliğine katılmaz. O yüzden hep beraber tam destek
-
@ryan çok haklısın kardeşim destek iÇin hazırız
-
Arkadaşlar milli takımımız fransayı yendiğine göre artık bizde guy ı getirebiliriz. İmkansız diye bir şey yoktur.
-
-
@gmzankr066 dpb ye ilanın gitmesi tam olarak neyi ifade ediyor hocam?
-
@adam-keeynes, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@adam-keeynes, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Hocam ben kendimce bişeyler biliyorum ama çok daha tecrübeli arkadaşlarımız var burda onlar daha doğru bilgi verir sistem hakkında ️
-
@pareto_wilfredo üstad bu dpb giden yazı nedir bi bilgin var mı acaba.. en azından hangi kadronun geleceğini bilsek.. son durum , bilgilerin çerçevesinde bi geniş açıklama yapabilir misin?
-
Yanlış etiketlemisim pardon sorum size olacaktı @paretowilfredo
-
-
Küçükçamlıca Bambi Cafe’de
#İstanbulHareketi’nin davetinde Metin Külünk olarak #BenVarım. Sizlerde var mısınız?
Tarih:11 Haziran 2019 Salı
Saat :19:30 -
Metin külünk paylaşmış bunu arkadaşlar. İstanbul'a olup buna katılmak isteyenler var mı? Denenebilir sanki ama 1-2 kişiyle de olmaz bu iş.
-
Foruma bakıp haber beklemek daha kolay geliyor galiba size neyse. Zaten bu yüzden hakkımız olanı hala alamadık. Kurunun yanında yaşta yandı.
-
DPB'ye GUY'a dair bir şey gittiğine dair bir bilgim yok dostlar. Lakin bu giden evrak şu olabilir, ilki ilana dair onay sürecidir ki bu onaylanabilir ya da geri cevrilebilir. Diğer aşama ise ilanın yayımlanması için gönderimidir. Iş bu safhaya geldiyse zaten ilan yakın demektir. Ama bu raddeye gelmiş bir ilan duyumum yok dostlar kendi adıma.
-
Şimdi beklemeye devam edin vahiy gelcek inanıyorum
-
@paretowilfredo Üstat DPB'ye mhuy veya vmy ile ilgili bir şey gitmiş mi peki ? Yani DPB'ye giden bir şey var mı ? Yanılmıyorsam vmy başlığında DPB'ye giden bir şeylerin olduğu konuşuldu, aksini de iddia edenler oldu. Bilginiz var mı bu konuda?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
DPB'ye GUY'a dair bir şey gittiğine dair bir bilgim yok dostlar. Lakin bu giden evrak şu olabilir, ilki ilana dair onay sürecidir ki bu onaylanabilir ya da geri cevrilebilir. Diğer aşama ise ilanın yayımlanması için gönderimidir. Iş bu safhaya geldiyse zaten ilan yakın demektir. Ama bu raddeye gelmiş bir ilan duyumum yok dostlar kendi adıma.
@cons3693 ne diyorsun dostum.
-
@baelish Dostum ilandan daha çok onay safhasında olduğumuzu düşünüyorum. Bakanlıktan bir talep olduğunu biliyorum. Ben bunu vmy ye yordum. Ha şunu söyleyeyim maliye ve sgk da kurumda çalışan personel kolay kolay bu hareketliliği bilemez. Ancak idari kanatta görevli birisi bu konuda net bilgi verebilir. O nedenle kurumda çalışan meslek mensubunun bilmemesini kati olarak bu iki kurum için olumsuzluk sayamayiz. Net bilgi alirsam paylasirim dostum bakalim.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
vli birisi bu konuda net bilgi verebilir. O nedenle kurumda çalış
Teşekkür ederim üstat, sağ olasın.