2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@aknc adimini ona gore at ve bidaha girme ozaman bu foruma madem arkadasin yazdigi sekilde yazilar gormek istemiyorsun girme yani, biz de ne yazilar gormek istemedik ama kimsenin yazdigina laf atmadik. Arkadas sitemini dile getirmis paylasmis bunun yeri burasi veya degil saygili olmalisin kimin nereye ne yazacagina sen degil site adminleri karar verir ve uyarir. Kusura bakma da biraz sacmaliyorsun kardesim.
-
@colinclark55 sen beni tehdit mi ediyorsun? Eyv bro sen boş yapmaya devam et o zaman
-
@colinclark55 bir de en büyük saçmalayan sizsiniz gelip guy başlığına kpss yi bırakmayı düşünüyorum yazan ben değilimbunun yeri de burası değil. Bir daha da benimle emir kipleriyle sakın ama sakın konuşma zaten bu da sana son cevabım.
-
Beyler boşverin tartışmayı ya duyum alan yok mu motive olalım biraz en azından
-
VMY duyumu vardı tık yok Mhuy duyumu vardı tık yok bu sessizlik ürkütücü
-
@modigliani-0 fırtına öncesi sessizlik her zaman için ise yarar. bu sessizlik öyle olcak.
-
''Zaman geçiyor. Lakin değişen hiçbir şey yok.''
-
@aknc yazdigim cumlelerin hicbir yerinde tehdit vari kelimeler yok kendi kafanda kurduguna inaniyorsun. Gelmissin birde emir kipiyle konusma diye emir veriyorsun. Benim sana yazdiklarimi anlamayacak kadar bencilsin demekki, benim sana yazdiklarim tavsiye niteligindeydi, burada sana gore sacma konusmalar olan yazilanlari gormek istemiyorsan girmezsin olur biter. Kimin ne yazacagina sen degil adminler karar verir diyorum. Sana kalmadi kimin nerete ne yazacagi. Isine bak simdi, bos yorum yapip durma gerilmis olan milletide bu surecte daha fazla germe..
-
İstersek ilan gelir ama istersek bunun icin biseyler yaparsak bi kendinize gelin artik
-
@pepe35 bişeyler değişiyo hocam ama bizim lehimize mi onu bilmiyorum sen biliyosan söyle hocam halimız ne olacak
-
Dpb de ne var şimdi
-
@strtmn guy çıkacak ,mhuy cıkacak ,vmy çıkacak civciv cıkacak kuş çıkacak hesabı oldu bu iş
-
Geçen sene de böyleydi şu etkinlikleri yapalım gelir inşallah
-
@isfhk vallahi öyle oldu :)) cons kardeşim arkasında mi değil mi ifadesinin acaba
-
Arkadaşlar Merhaba. Forumda daha önceleri uzun zaman geçirmiş birisi olarak edindiğim tecrübelere dayanarak bir şeyler söylemek istiyorum. Sağlam bir ilan gelmeden diğer kpss nin yaklaşması ders çalışmanın artık işkence olduğu zamanları yaşıyoruz hep beraber ve buda bizde sinir bozukluğu ve bir agresiflik oluşturmakta en başta birbirimize olan saygımızı kaybetmemeliyiz 32 yaşındayim defalarca kurum sınavına girdim mülakata girdim ama halen pes etmedim o yüzden ümidimizi kaybetmemeliyiz. Eskiden geçmiş yıllarda yıl içinde bir çok ilan geliyordu Guy yedeklere 200. Sıraya kadar geliyordu ama içinde bulunduğumuz sıkıntılar dan dolayı guy ilanını dört gözle bekler olduk. Forumda sözü bizim için önemli olacak bir kaç kişi var onların dışında kimseye itibar etmeyin zaten onlarda boşa konuşmaz hiç bir zaman kolay kolay kimse ilanın ne zaman geleceğini bilmez geçen gelen guy ilanlarin dan önce ilan gelmeyecek beklemeyin diyen çok oldu ama tak diye ilan düştü birden siteye keza mülakat tarihlerini beklerken de öyle oldu o yüzden elimizden geldiğince tag etkinliği olur vs başka şey olur yardımcı olalım ama işimize bakalım ne kadar derslere ağırlık verirsek o kadar hazır oluruz sınavlara ben kpss sınavından önce bir guy ilanının geleneğini bekliyorum daha doğrusu öyle ümit ediyorum geçen yılda öyle oldu çünkü herkese başarılar diliyorum umarım hepimiz emeklerimizin karşılığıni alırız Allah'a emanet olun dostlar.
-
@cerkes46 teşekkürler, aydinca yaklaşımlara ihtiyacımız olmuyor değil...
-
@aknc klavyeyi acilen bırakmalısın.
-
@josephstiglitz beynini nerede unuttun
-
@karar Halimiz ne olacak inan bilmiyorum dostum, nasip kayıp yolunu bulursa sonunda güzel şeyler inşallah Bekleyeni bekletende Allah. Bekleteni bekletende Allah. Sabrı verende Allah. Bekleyişlerimiz hayra çıkıp,
senle beraber kazanmayı Rabbim eylesin. -
@pepe35 inşlh hocam inşlh bizi bekleten güzel arabalarından yollar da uzun yollara çıkarız tek hayalim amin aklımdasın hocam zamanı gelince haberleşiriz kardeşim inşlh .