2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Merhaba dostlar, ilanla ilgili duyumumu paylaşmadan önce değinmek istediğim bir konu var arkadaşlar herşeyden önce biz bir bireyiz ve her birey diğerine saygılı olmak zorunda bu forum kamuya açık bir alan ve binlerce kişi tarafından takip ediliyor bu nedenle bu konuda herkesi hassasiyete ve birlik olmaya davet ediyorum. İlanla ilgili duyumuma gelecek olursak zaten geçen ay daha mülakatlar açıklanmadan önce temmuzda alım yapılmak istendiğini sizlerle paylaşmıştım geldiğimiz noktada da kpss öncesi 2000 kişilik bir alımın yapılmak istendiği bilgisini aldım ama bu alımın diğer arkadaşların söylediği DPB'ye giden yazıyla ilgisi var mı bunu bilmiyorum ümit ediyorum ki giden yazı bu alımla ilgilidir, inşallah bu süreçte de herşey yolunda gider ve bir değişiklik olmadan ilan gelir çünkü aksi halde kpss sonrasına kalır buda hepimizi üzer bu nedenle etkinliklere tüm gücümüzle katılıp sürece etki ederek bu ilanı koparmalıyız...
-
@sherlock-holmes bu uyarı özelde bana galiba ama siz kimin ne yaptığını bilmiyorsunuz hocam. Burada bana laf söyleyip perde arkasında gülenlere ne diyeceksiniz merak ediyorum. Ayrıca benim kimsenin öğüdüne de ihtiyacım yok eğer sert bir çıkış yapıyorsam bunun mutlaka geçerli bir sebebi vardır
-
Etkinlik mı yapılıyor ki ?
Seçime 10 gün kaldı biz hâlâ yatış -
@sherlock-holmes mhuy alımı ile ilgili bilginiz var mı?
-
Evet ilan dpb geçen ay gönderildi, planlama 2000 civarında ama kpss sonrasıydı. Bunu erkene çekmek bizlere düşüyor. Birbirimize sabırsız ve tahammülsüzlüğü bırakıp ortak payda buluşmalıyız.
-
@cons3693 hocam hoşgeldin :)) teyid için sağ ol. İnşallah öncesinde olur.
-
@intermilan malesef mhuy ilgili bir bilgim yok
-
Arkadaslar simdi Guy kazananlar direkt is başı mi yapacak yoksa güvenlik soruşturması mi yapılıyor
-
@sherlock-holmes paylaştığınız için sağ olun hocam ️ 2000 Harika bi sayı gerçekten inşallah koparırız sınav öncesi
-
@jamiryoo güvenlik soruşturması sonrası ise başlayabiliyorlar hocam
-
Artık yapalım şu etkinliği .
-
@grundig yarin ard arda 4 gün yapıcaz insallah ama benim dikkat çekmek istediğim bir konu var. Gündeme girdiğimizde 1 saat falan güzel destek oluyor ama sonra insanlar bırakıyor gündemden hemen düşüyoruz diğer kadro isteyenlere bakıyoruz gün icinde kaç kere ilk 5 e giriyorlar. Demem o ki kendi şahsi Twitter hesabini kullanmak istemeyen 2. Bir hesap açabilir ben öyle yaptım. Mutlaka profil resmi koyalım Spam algılanmasın ve gün boyu sürekli twit atalım
-
E T K İ N L İ K
-
Herkes personel daire başkanı, İsmail Aslan Beye, bir yıldan beri yaşadıklarımızı ve ilanın KPSS'den önce gelmesinin hakkımız olduğunu güzel bir dille mail atması zaruri.
-
@takao Bende bugun yapılacak GUY etkinliğinde sadece CB yada Bakanı değilde böyle personel daire başkanı vs net etkinliğimizi görüp iletebilecek kişileri etiketlemeliyiz
-
Arkadaslar Naci Agbal'i es gecmeyin, eger bir ilan cikacaksa Strateji Butce Baskanligi'nda son halini aliyor ve is yuku cok agir oldugundan hersey gecikiyor
-
Etkinlik saati belli olsun ben bir liste çıkarmaya çalışacağım buraya yazarım isteyen kopyala yapıştır yaparak etiketleyebilir yeni Kişiler gördükçe ekleriz. Daha az takipcili o kadar yetkili Kişiler var ki bu etiketleri mutlaka görürler
-
@ryan Dostum onların hesabı genelde gizli oluyor, bulmak zor. Kimse fişlenmekten korkmasın, hakkımızı yasal çerçevede istiyoruz. Yeterince mail olursa birlik olduğumuzu dikkate alırlar.
-
2bin kişi demek puanların çok düşmesi demek KPSS öncesi gelmesi için sesimizi duyurmamız lazım
-
Herseye KPSS öncesi geldi 2018 kilere yazık olmadan sesimizi duyuralım