2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Duyuru
Bu akşam 20:00 da GUY talep etmek üzere gündem de olacağız.
Tag etkinlik saatinde belli olacaktır.
Unutmayalım İİBF ailesi olabildiğince duyurup, katılım sağlayalım
#kendisesinoliibf
-
Duyuru
Bu akşam 20:00 da GUY talep etmek üzere gündem de olacağız.
Tag etkinlik saatinde belli olacaktır.
Unutmayalım İİBF ailesi olabildiğince duyurup, katılım sağlayalım
-
Akşam ki TT çalısması icin UYARİ
Arkadaşlar kendi şahsi Twitter hesabından 3-5 twit atacak Kişiler lütfen 2. HESAP ACİP PROFİL RESMİ KOYSUN( spam algılanıyor yoksa ) . Açacağınız hesaptan daha fazla twit atıp destek olabilirsiniz.
Etkinlik saat 20.00 da olacak etiket öncesinde belirlenecek -
Hocam sayıyı yüksek tutalım tag da ya 4-5bin yazalım. Kim organize ediyorsa söyleyelim ona
-
@sahnr hocam Twitter’da @muratguzelli ye bildirebilirsiniz dikkate alacaklardır
-
Akşam 20.00'deki etkinliğe katılmayanı dövüyorlarmış !!! Kesin bilgi yayalım
-
hocam facebook gruplarına da yayabilirsiniz. az bir süre kaldı iletişime geldi mi bilmiyorum ama
-
-
Toplamda 8 etkinlik yapılacak a grubu için, ilki guy diğerleri vmy, mhuy mu olur yoksa guy için baskı yapmaya devam mi edilir bilmiyorum talep doğrultusunda ilerleyeceğiz.
-
Buket söylemiş bunu. 8 iyi bir rakam bence. Guy önceliğimiz olur ama diğerleri de dile getirilir onunla birlikte.
-
@aknc En az 4-5 tane üst üste guy yapılmalı. Yoksa etkinlikleri bölersek 2 şer 2 şer anlamı olmayacak. 8 tag iyi ama tek bir tanesine yoğunlaşmak daha mantıklı. Süre zaten azaldı iyice.
-
Evet dostlar o gün bugün 2000 kişilik ilanı koparma günü hep birlikte etkinliğe yoğun katılım sağlayarak o ilanı tutup koparıcazz
Attığımız tweetlerin etkili olması için dikkat etmemiz gereken birkaç husus var bunlarada dikkat edelim
Etkinlik için profiliniz kapalı olmamalı.
Profil fotoğrafı olmadan tweet atılmamalı.
Üst üste tweet atmaktan ve retweet etmekten kaçınmalı yoksa spama düşer.4-5 dk arayla atılmalı.
İlk 15 dakika etiketleme ve foto paylaşımı olmamalı. -
@baelish aynen hocam size katılıyorum Twitter da da belirtelim isteğimizi ona göre şekillensin..
-
Gündem yoğun olduğu için ufak bir gecikme ile 20.30 gibi gündem de olacağız arkadaşlar
-
-
Tag belli olunca paylaşır mısınız arkadaşlar
-
-
Tag belli mi
-
tag nerde hadi 1 saat oldu bekliyoruz
-
Bu işi yapanlar ne yazik ki amatörce yürütüyorlar.