2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bugünde sanki yoğun bir katılım olacak gibiydi. Twitter da öyle bir hava vardı. Yazık oldu..
-
Napiyosunuz ya iki telefon aksamdan beri bekliyorum nedir bu sanssizlik arkadaslar gecen sene olan kenetlenme yok bu sene gozunuzu seveyim boyle olmaz harbiden agzimiz acik bakariz millete kendinize gelin hepiniz atandiniz bi biz mi kaldik
-
@takao katılıyrm hocam en bastan beri ısrarla bunu söyledm hayırlısı olsun artık iptal edilmez ama oldu bitti artk neyse toplanan o demek yerine iki üç gun daha verilse toplanrdı 4000 tl az diildi cunku üstelik biliyrm ben biz ibf yi iki üç katılım olacak sonra olmayacak gb geliyo. Artk olan oldu umarm iyi olur hersey hepimiz için
-
Keşke az daha bekleyip gazete ilani verilseydi .Daha etkileyici olurdu geçen senede ilan verilmişti.Hep beraber az daha destek olup parayı tamamlardık.
-
https:/ /www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-kitap-dergi-film-toplu-satis-sifir-ve-ucretsiz-iktisat-maliye-hukuk-muhasebe-kpss-683126259/detay
Arkadaslar kitaplarimi ucretsiz veriyorum. İlanda yazilidir hakikaten ihtiyac sahibi olan kimseler bana mesaj yoluyla ulasirsa yardimci olmak isterim. Bazi kitaplar ihtiyac sahibi arkadaslara verilmistir. Mesajla sorabilirsiniz. Allah yardimciniz olsun.
-
@meminerd mesaj attım hocam
-
@i̇ibf tag ücreti 200 tl değil mi, bunlar 12 tane almış bir de ne aceleleri varsa basit bir işlem sonuçta. Ödemeyi yapmadılarsa iptal edilir sanırım, organizatörle mesajlaşan varsa durumu anlatsın bize epektif çözüm lazım. E geriye kalan paralar ne olacak bari ustune koyup gazete için kasalım.
-
Hocam iyi olur aslında ama bilmiyrm yapılır mı
-
@meminerd mesaj attım hocam
-
-
Beyler şu sayfa canlı kalsın biraz ya nerde bu millet ders mi çalışıyorsunuz yoksa. @ryan tag noldu hocam yok mu bir bilgilendirme falan
-
@adam-keeynes hocam dün tamamen Twitter kaynaklı sıkıntı oldu ama bugün tt listesi normal gibi o yüzden yapılır diye düşünüyorum hatta ben ve bazı arkadaşlarımız ard arda GUY olsun dusuncesindeyiz isteyen varsa bildirenidirler Twitter’dan . Tabi vmy ve mhuyda olcak ama en az 4 ard arda GUY olsa güzel olur düşüncesindeyim
-
@ryan kesinlikle öyle olmalı bireysel düşünmeden guy gelsin diyorum. Kalan 2000 kişiyide yolcu edersek çok güzel olur. Yapılacak vmy ve mhuy sınavı hep aynı adamlar etrafında yeniden şekillenecek gibi duruyor. Saati falan paylaşırsanız sevinirim hocam. Hayırlı günler diliyorum
-
@adam-keeynes guy şimdi gelse bile süreçler efsane uzun eni sonu vmy mhuy ile çakışacak maalesef ve mükerrerlik asla engellenmez:). Ama inşallah 2000 gelir ya 1000 gelirse 75 altına inmez
-
Gelsin ne olursa olsun yine gelsin :)))
-
Vee günün kazananı yine öğretmenler hayırlı olsun onlara
-
Ama bu bize de bir işaret olabilir bence bizi unutmayacaklar
-
@aknc tek etkinlik bile yapamadık hocam
-
%10'u yeter bize , öğretmenlerimize verilen sayının. Sevgili büyüklerim,abilerim, ablalarım %10 diyorum. Öğretmenlerimize totalin değil, kısmi verilen sayının %10'u
-
@modigliani-0 şuan en önemli zaman dilimindeyiz istediğimizi şimdi vermeleri onlar için daha mantıklı olan bize oldu orası ayrı ama. Sayılı gün kaldı çünkü seçime..