2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Kurum içi sınavına çıkılan yönetmelik yayınlanmış. Bu gidişle bizim yerimize onların sınavı olur, bizim tarihi ve sayıyı da iyice ötelerler. Uyumaya devam edelim!
-
Dun ogretmenler 35 bin twitle bu gun 20 bin kadro aldi, defalarca soyledik ilan gelmedikten sonra KPSS'de 90 al kardesim bir onemi yok, sorun sende Iibf'li arkadasim birlik icerisinde olamiyorsun, surada bir kac kisi var cani gonulden ugrasan..Arkadaslar lutfen, ihtiyac var, zemin hazir, tek yapmamiz gereken Maliye Bakanligi'na 3000GUYalimi icin baski yapmak,konuyu dagitmayalim neyi kimden istedigimiz belli olsun yeter.Gelecek bir Guy alimi herkesin isini gorur
-
Öğretmenler kaç ay önce belli değil miydi zaten yeni almadılar ki sadece mülakatları yeni başladı ama tabi yine yaptıkları etkinlikle almışlrdı orası ayrı
-
Her gün bu sayfaya giren binlerce insan var ama etkinliklerde hep aynı yüzler kurunun yanında yaş da yanıyor destek verende vermeyenle bekliyor da bekliyor. Seçime sınava sayılı günler kalmış biz hala doğru düzgün birşey yapmadık yok bayram geçsin yok haftasonu bitsin bu iş böyle olmaz.Olurda engele takilmayip etkinlik ayarlanirsa katılalım ama şuan bu iletiyi okuyan herkes fikir birliği yapıp kısa elden şu ilanı getirmenin yolunu arayalım.
-
@ücüncütekil once 10 bın soylentısı vardı 2019 yılı için. Sımdı 20 bin vermisler. Malıye gecen Senekı verdigi kadronun mulakatını bu sene tamamladı. Bızım puanlar hala bekliyor. Hala ama. Sınava cok az süre kala.
-
@ücüncütekil hocam kac ay oncesinden baskiyla aldi bakanin 'artik kadrolu ogretmen alimi olmayacak' demesine ragmen, simdi sureci hizlandirdilar
-
BiZe 3bin bile verseler şu şişkinlik aniden iner ama duyan yok En fazla 1500 çıkıyor ya
öğretmen ve sağlıkçılara göre damla ile . Böyle diyince de ihtiyaç coook diyorlar.
-
@ücüncütekil duyumlar da kesildi aniden tüm alımlar için
-
Bende taban puanla burada gezinmem biraz abes ama benim sıralamaya girmem için 3bin paklar hem ders calısıyorm hem de size destek olmaya calısıyorm ️
-
Akşam ki TT çalısması icin UYARİ
ARTİK AYNİ KİSİLER UGRASMASİN !!
Arkadaşlar kendi şahsi Twitter hesabından 3-5 twit atacak Kişiler lütfen 2. HESAP ACİP PROFİL RESMİ KOYSUN( spam algılanıyor yoksa ) . Açacağınız hesaptan daha fazla twit atıp destek olabilirsiniz.
Etkinlik saat 20.00 da olacak etiket öncesinde belirlenecek -
@ücüncütekil öyle demeyin hocam geçen yıl 70 el Eskişehir’e İzmir’e atandı insanlar o kadar sürprizlere gebe ki 🧚️
-
Geçen sene 18bin miş 70 alanın sıralaması benim 14binlerde
-
Bu nasıl fark hala anlamadım benim sıralama 2016nın 76-77 sine denk
-
Arkadaşlar bugün akşam 20.00 da etkinlik var inşallah katılım bol olur
-
Duymadım görmedim bilmiyordum demeyin. Sağlam bir geri dönüş sağlamak için lütfen akşam saat 20.00de burada olalım
ilk 15 dk etiketleme yapmayalım
Seri fav rt den kaçınalım
Profil resmi kullanalım
Hesapları gizliden çıkaralım -
Arkadaşlar ilan geleli tam bir yıl oldu bir yıldır ilan bekliyoruz. Bir yıl çok büyük bi zaman
1 yılda neler olmaz ki ? Aşık olabilirdiniz,evlenebilirdiniz, anne-baba olabilirdiniz,çok güzel tatiller yapabilir belki arabanızı alabilirdiniz... Ama bunların hiç birini yapamadık evde oturduk.Ders çalıştık.Her şeyden mahrum kaldık.
En azından sadece bunun için bu harcanan vaktimiz için, zamanımı verdim ama ilan da geldi en azından diyebilmek için lütfen akşam çok aktif olun.
Bakın çok az vaktimiz kaldı artık susmak için çok geç -
DUYURU
İİBF ailesi 20.00 da etkinlik olacaktır !!!
Olabildiğince duyurup, katılım sağlayalım lütfen
-
@paretowilfredo @2577 @amirim @can-mavi @mk-ank güzel haberleriniz yok mu ?
-
@takao, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@paretowilfredo @2577 @amirim @can-mavi @mk-ank güzel haberleriniz yok mu ?
-
@mbguy amin.bide aksilik olmasa