2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Rüyalarıma giriyor artık ilan gelmesi gelsin artık yaa rüyalar gerçek olsun inşallah.
-
@takao, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@paretowilfredo @2577 @amirim @can-mavi @mk-ank güzel haberleriniz yok mu ?
Çok az daha sabır...
-
@can-mavi hocam böyle dediğinize göre bir umut ışığı olabilir mi?
-
@mervenil Mhuy guy veya vmy biri yakında gelecek
-
2015 kpssde 80 aldım fetö münasebetiyle geçerliliği 1 yıla indirildi benim suçum neydi diye asi oldum. İstanbul mülakatta elendim.Şimdi 2018 kpss den 79 aldım 1 yıl oldu ilan yok. İşimi bulamadım, eşimi bulamadım, yaş 30 oldu. Hadi artık bu akşam ne olacaksa olsun. (guy için konuşuyorum)
-
O zaman mhuy o ilan. Söylentiler ışığında
Guy'la gelse fena mı olur a dostlar -
Guy Mhuy vmy 3 ayni anda gelse bile az bize sonuna kadar hakettik
-
@can-mavi Hangisi ağır basıyor guy mu? Teşekkürler.
-
O zaman guy için bastıralım da bir işe yarasın
-
Twitter da
#IIBFninHakliMücadelesi hastagi ile bastırıyoruz... guy vay ve Mhuy ilanları için yüklenin -
Hocam ama bugünkü tag bu değil değil mi kafa karışıklığı olmasın şimdi
-
@Sherlock-Holmes guyla iligili yeni bi duyum varmi hocam
-
@aknc şu an 3 dkdır TT listesinde gözüküyor haberi var mı bundan herkesin bi anda denk geldim bende?
-
@legendary yok hocam ama bunu neden söylemediler yani tag duyurulmadı saat 20:00 da başlayacak denildi bu nasıl iş ya
-
"İİBFliGuy İlanıBekliyor"
-
Arkadaşlar 3. Sırada
-
Ben böyle saçmalık görmedim ya neyse bastıralım
-
@aknc 2. Sırada şu an bende 8de sanıyordum öyle bakarken denk geldim bi an bot hesaplar yazmaya başlamıştı şu an bir kaç gerçek hesap yazmaya başladı. İş hiç planlı programlı gitmiyor gerçekten yazık bu kadar haber bekleyen insana. Haber verildiği halde zaten gündemde tutunamıyoruz şimdi hiç tutamayız bu ttyi gündemde
-
Yüklenelim!!!
-
2 deydi 3 e düştü arkadaşlar yüklenelim lütfen!!!