2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Tag belli olmadı mı
-
@guycuu gündemde
DörtbinbirKodu İİBFyeEngel -
@can-mavi DPT, GUY onay vermiş mi Yarın milli maç var gündem yoğun olur, erken saate almak lazım biraz.
-
"DörtbinbirKodu İİBFyeEngel" Arkadaşlar tweet atın gündemden düşmeyelim hadi atanmak iÇin birlik olma zamanı
-
Farkında mısınız bilmiyorum ama ılk kez bu sene kadar kötü bir sene yaşadık ılanlar acısından. kpss surecine bu kadar az kalmısken hala somut bir durum yok.! Etkinlikte mı işe yaramıyor ya anlamıs degılım.
-
@Tükendikagrubu Millet kpss ye bel bağlamasın isteniliyo asgariyle özele yönlendirmek istiyorlar yoksa açık bal gibi var valla benim üzerimde ise yarıyo bırakma aşamasındayım 2.5 yıl oldu askerlikte geldi çattı
-
@ryan 10 ay olmus hala gelıcek gelıcek deniliyor. Bende bırakıcaktım ama sınava para yatırdım bı hata ettim. Kpss ye gırıcem. Hanı nerde gelıcek.? Ben ınanmıyorum sahsen ne mhuy ne de guy un gelıcegıne. Eger guy gelecek olsa mayısta surecı tamamlamazlardı. O yuzden gec tamamladılar. Guy gelıcek diyenler nasıl diyor onu da anlamıs degılım. Bı kere daha goreve baslamadılar bıle . Yanı bılmedıgım ıcın soruyorum. Nasıl gelıcek diyorlar guy ıcin anlamıs degılım.
-
@tükendikagrubu ilk kez değil 2016 dan beri böyle.
-
@babayega bu sene daha kötü oldu. Onu demeye calıstım. Gecen sene ıkı ılanı arka arkaya verdıler. Su anda da isteseler yapabilirler, demekkı istemiyorlar ya da baska durumlar var.
-
Bırakmak isteyen sınavı bırakabilir sonsuz saygı duyarım. Yanlış anlamayın da buraya girdiğimde bu tarz yorumlar görmek istemiyorum. Onun için de ayrı başlık açılabilir hatta İlan gelme ihtimaline gelirsek, ilan geldi diyelim sınav ve mülakat hemen mi yapılacak hayır yani isteyen ona da bir kılıf bulur ve o ilanı verir bu çok basit yani 1000-2000 kişilik alım yapmak kimseyi zora sokmaz. Biz de buna dayanarak gelebilir hatta inşallah gelecek diyoruz.
-
@aknc hepımız kacıncı senesi olan insanlarız. Zaten bırının bırakıcam demesine morali bozulan insanlar bu sınavın psikolojisini kaldıramaz. Ayrıca herkes farkında ılan geldı dıyelım sınavın hemen olmayacağını da biliyoruz. Surecin hemen tamamlanmadıgını da biliyoruz. Benim sitemim şuna, boyle bır imkanları var ılan verebilirler evet, ama neden bekletiliyoruz. Yoksa gördük yanı kurumıcı sınav muhabbetini. Bıze de versinler kac kısılık ılansa artık. Bu beklenilen uc ılanı. Benım sitemim dedıgım gıbı bekletılmemıze
-
@tükendikagrubu şimdi bir dakika benim psikolojimin neleri kaldırıp neleri kaldıramayacağını ben çok iyi bilirim ve adımlarımı ona göre atarım benim problemim şu, bu tarz yorumların bu başlıkta yapılması saçma geliyor yani boş muhabbet yapılmasından yakındım ben kimlerin psikolojileri ne durumda görüyoruz üzüldüm ben de şimdi bu duruma beni kimse bu şekilde sınava bırakırım derken görmemiştir mesela en fazla katılım olmamasından yakınırım.
-
@aknc şahsi polemıge gırmıcem sizinle. Daha cok söylerdim de neyse. Ayrı baslıkta acmıyorum ve kendı fıkrı mı de saygı cercevesınde söylerim.
-
Etkinlik yapılmayacak mı ?
-
Tartışmayın beyler birlik olup şu ilanı getirelim. Bu sene yaklaşık 2000 arkadaşı uğurladık, kpss den önce bir ilan gelirse sağlam hazırlanan arkadaşlar olarak birçoğumuz atanacaktır. Kpss sonrasına kalır ise işte o zaman yeni rakipler ile işimiz biraz daha zor olacak. KPSS'den önce bir guy getirmemiz lazım! Ya Allah bismillah.
-
@grundig oylama yapılıyor milli mactan ötürü büyük ihtimal yapilmicak bugün “@muratguzelli “ Twitter hesabında oylamaya katılabilirsiniz
-
Erken saate etkinlik şart, zaman dar değerlendirmek lazım her fırsatı.
-
Konuşmayım konuşmayım diyorum ama olacak gibi değil.Sinava neredeyse 1 ay kalmış hala adam akıllı etkinlik yapamadık.Bu saatten sonrada etkinliklerden birşey çıkmaz.Etkinliği organize edenler ne yazik ki stratejik davranmiyorlar.Neden İlk önce B grubu etkinliği yapıldı A grubunda millet bu kadar zor durumdayken.Simdide gün bulamıyoruz yapmak için.Neyse Temmuz'un ortalarında yaparız yetkililer de hemen ilanı verir.
-
Etkinlik yapsak bile katılım düşük oluyor.Organize olamıyoruz.Arkadaşlarımıza yaymalıyız etkinlik olduğunu,hatta kpss hazırlanmayan arkadaşlarımız bile birkaç twit atmalı.En yakın arkadaşlarımız kırmaz bizi.
-
@eomer Katılıyorum. Hem zaten tag alındığı için gündeme her türlü giriyoruz. Gündem de tutmakta bizim çabamız. 12 tag alınmış zaten. Daha ne kadar erteleyeceğiz anlamıyorum şu etkinlikleri..